Jump to content
POLITISTI.ro

Cat timp este valabila fisa medicala?


MihaiCristian

Recommended Posts

Cat timp este valabila fisa medicala?

Sunt programat pe 12 mai pentru sustinerea traseului (asta este a 3-a oara intr-un an, "asa de bine" se misca lucrurile) iar pe 15 mai imi expira scoala. Fisa medicala este din 10 mai 2016. Cand am facut programarea am intrebat daca exista probleme in aceasta privinta dar mi s-a spus ca nu este nicio problema, ca fisa medicala este valabila pana cand expira scoala, drept urmare m-au programat la traseu. Pe de alta parte, instructorul imi spune ca trebuie sa refac fisa medicala, caci in ziua examenului ea este expirata si nu o sa ma lase domnul politist sa dau examenul. De la un alt prieten, am auzit cam aceeasi chestie. Mi s-ar parea total stupid ca fisa medicala sa expire inainte de expirarea scolii, ca doar le-am facut pe ambele anul trecut, in aceeasi perioada, sau este vina instructorului cu care am facut atunci, ca nu mi-a facut fisa medicala cu aceeasi data la care am inceput scoala (in acte)? Ma poate lamurii cineva? Multumesc.

 

Edited by MihaiCristian
  • Downvote 1
Link to comment

Cred ca se putea raspunde si altfel...dar in fine. Dupa cum bine suntem atentionati inca de la inceput, "nimeni nu este obligat să vă ofere sfaturi ori consiliere juridică. REŢINEŢI că aici nu suntem la serviciu şi nu avem niciun fel de obligaţii, iar absolut toate răspunsurile, îndrumările şi sfaturile primite sunt oferite doar din bunăvoinţă.", puteati pur si simplu sa nu-mi raspundeti. Totusi, va multumesc pentru link.
 

Revenind, inseamna ca la DRPCIV primesti informatii eronate... Am intrebat de 3 ori, daca sigur nu este nicio problema ca fisa este datata cu 10 mai 2016 si scoala cu 15 mai 2016. Asa cum nu esti programat daca cazierul iti expira peste 3 luni si programarea la traseu ar fi dupa 4 luni, mi se parea normal ca angajatii unei institutii publice, care se presupune ca ar trebui sa cunoasca foarte bine legislatia ce tine de jobul pe care il desfasoara, sa ma atentioneze asupra acestui fapt, nu sa imi spuna ca nu este niciun fel de problema...

Dupa ce ca e o mare bataie de joc cu programarile...

Edited by MihaiCristian
  • Downvote 3
Link to comment
  • CITADELA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.