Jump to content
POLITISTI.ro
 • -1

Cat timp este valabila fisa medicala?


MihaiCristian

Question

MihaiCristian

Cat timp este valabila fisa medicala?

Sunt programat pe 12 mai pentru sustinerea traseului (asta este a 3-a oara intr-un an, "asa de bine" se misca lucrurile) iar pe 15 mai imi expira scoala. Fisa medicala este din 10 mai 2016. Cand am facut programarea am intrebat daca exista probleme in aceasta privinta dar mi s-a spus ca nu este nicio problema, ca fisa medicala este valabila pana cand expira scoala, drept urmare m-au programat la traseu. Pe de alta parte, instructorul imi spune ca trebuie sa refac fisa medicala, caci in ziua examenului ea este expirata si nu o sa ma lase domnul politist sa dau examenul. De la un alt prieten, am auzit cam aceeasi chestie. Mi s-ar parea total stupid ca fisa medicala sa expire inainte de expirarea scolii, ca doar le-am facut pe ambele anul trecut, in aceeasi perioada, sau este vina instructorului cu care am facut atunci, ca nu mi-a facut fisa medicala cu aceeasi data la care am inceput scoala (in acte)? Ma poate lamurii cineva? Multumesc.

 

Edited by MihaiCristian
 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 1
 • Moderator
Marius

Îţi este lene să cauţi şi să citeşti singur? E mai uşor aşa, să primeşti mură-n gură.

 

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 0
MihaiCristian

Cred ca se putea raspunde si altfel...dar in fine. Dupa cum bine suntem atentionati inca de la inceput, "nimeni nu este obligat să vă ofere sfaturi ori consiliere juridică. REŢINEŢI că aici nu suntem la serviciu şi nu avem niciun fel de obligaţii, iar absolut toate răspunsurile, îndrumările şi sfaturile primite sunt oferite doar din bunăvoinţă.", puteati pur si simplu sa nu-mi raspundeti. Totusi, va multumesc pentru link.
 

Revenind, inseamna ca la DRPCIV primesti informatii eronate... Am intrebat de 3 ori, daca sigur nu este nicio problema ca fisa este datata cu 10 mai 2016 si scoala cu 15 mai 2016. Asa cum nu esti programat daca cazierul iti expira peste 3 luni si programarea la traseu ar fi dupa 4 luni, mi se parea normal ca angajatii unei institutii publice, care se presupune ca ar trebui sa cunoasca foarte bine legislatia ce tine de jobul pe care il desfasoara, sa ma atentioneze asupra acestui fapt, nu sa imi spuna ca nu este niciun fel de problema...

Dupa ce ca e o mare bataie de joc cu programarile...

Edited by MihaiCristian
 • Downvote 3
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • Ezeki
   By Ezeki
   Buna ziua ! Am si eu o nelamurire...aș dori sa fac școala de șoferi însă sunt înscris la o școală din alt județ, se poate să îmi fac fișa medicală în județul de reședință ?
  • Constantin
   By Constantin
   Avand in vedere ca examenul auto se da pe calculator, presupun ca testele si chestionarele de la politie se pot gasi pe internet.
   Pe net se gasesc o gramada de site-uri care sustin ca testele / chestionarele publicate sunt identice cu cele de la politie si as vrea sa-mi spuneti daca este adevarat, ori daca chestionarele respective sunt similare cu cele de la politie, pe care se sustine examenul pentru permis.
   Dumneavoastra ce chestionare auto recomandati?
    
   Multumesc pentru raspunsuri.
  • Marius
   By Marius
   Teste auto privind cunoaşterea regulilor de circulaţie simulate on-line pe site-ul oficial DRPCIV
    
   Pentru a accesa Examene Auto Simulate On-Line de pe site-ul oficial Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, este necesară autentificarea utilizatorului pe pagina principală a site-ului şi se recomandă folosirea browser-ul Internet Explorer (minim versiunea 6.0).

   Pentru autentificare trebuie să aveţi o adresă de e-mail validă şi să pargurgeţi următoarele etape:
   Din pagina http://www.drpciv.ro, se apasă butonul Autentificare - situat în partea dreaptă a paginii, sub butonul "Cauta".   Se creeză un cont de acces la serviciile online, prin apăsarea butonului Creează cont   În fereastra care apare, se completează adresa de e-mail şi parola, după care se accesează butonul Acceptă   Dacă a fost creat contul, va apărea mesajul marcat în verde   În contul dvs. de e-mail veţi primi un mesaj de la no-reply@drpciv cu titlul - Înregistrare cont abonat, cu un conţinut asemănator:

   Vă mulţumim pentru înregistrare. Un cont a fost creat pentru următoarea adresa de e-mail mailuldvs@domeniu.com. Pentru a finaliza înregistrarea folosiţi urmatoarea adresa de web:
   http://www.drpciv.ro/infoportal/activateAccount.do?id=11594&hash=4b0fa547229749dcb3627ec4f7bc53762b62030d9a419126f0698f7410af137f Aveţi la dispoziţie 3 zile pentru a activa acest cont. Dacă acest cont nu este activat în 3 zile, va fi şters din sistem. Vă rugăm NU răspundeţi la acest mesaj.

   Pentru activarea contului trebuie să introduceţi şi să accesaţi în browser-ul Internet Explorer link-ul din e-mail-ul primit.
   Dacă s-a activat contul, vă apare mesajul marcat cu verde. În caz contrar, se reia această operaţiune.   După ce contul a fost creat şi activat, se apasă butonul Autentificare şi se introduce adresa de e-mail şi parola   Serviciile online apar în partea stângă şi puteţi selecta Testare examen online.   Succes!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.