Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Ma intereseaza si pe mine manuanlul dacia super nova. am nevoie ca am masina in drum

multumesc

• Postări 53
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• Dan

15

• Catalin

4

• alin2770

4

• alex26

4

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Manual pentru Opel Astra G 1.7 DTI , an 2000 ?

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Daca are cineva nevoie de manualul de reparatie pentru Fiat Panda 2004< ma gaseste pe PM

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

AS avea nevoie de manual pentru Passat B5 1.9 TDI 115CP motor AJM din 2000.Ma ajuta cineva?

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Ai puţină răbdare Alin....Am eu pentru Vectra B ani de fabricaţie 1995-1999 dacă te ajută cu ceva. Trimite-mi pe PM adresa de mail.

Modificat de copman
Publicat

Vectra B din 1999 şi 2001 au acelaşi tip de motorizare din câte cunosc eu.

Publicat

eu stiam ca dupa 2000 e vectra b 2, dar se poate sa ai dreptate

• 3 luni mai târziu...
Publicat

daca se poate un manual de reparatii Renault Scenic II 1,5 dci din 2004, multumesc frumos

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Salut !

Ma intereseaza un manual pentru Opel Vectra C 1.9 Cdti, an fabricatie 2004.

M-am tot uitat pe forumuri si am facut constatarea ca isi dau cu parerea doar cei neaveniti.

In principiu, pentru cei ce se pricep, am o problema la sistemul ce comanda clapetele de aerisire , comandate electronic de instalatia de climatizare.

Inca n-am gasit pe cineva care sa se bage la ,,reparat", toata lumea recomandand inlocuirea aerotermei, lucru destul de costisitor.

Pe un forum din Anglia, am gasit o postare in care este descris modul in care si-a rezolvat o persoana problema de mai sus, utilizand un kit de reparatie.

Multumesc!

Publicat

Ţi-am găsit eu manualul. Lasă-mi o adresă de gmail pentru că are mai mult de 25 de mb şi nu merge pe yahoo.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

pentru un opel corsa C in 2001, motor 973cmc are cineva un manual? multumesc

Manual de intretinere si reparatii CORSA C

Manual in limba engleza

Format PDF

Da-mi PM cu mail-ul si ti-l voi trimite eu :) - daca il doresti bine-nteles .

• 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

As dori un manual pt. BMW e34 seria 5, daca are cineva. Eu am ceva documentatie , dar niciodata nu strica ceva mai mult, nu ? :D Multumesc. Kid.Ziggye@gmail.com

• 6 luni mai târziu...
Publicat

Buna, v-am trimis pe mail rugamintea daca se poate sa-mi trimiteti Manualul de reparatii pentru Skoda Octavia Tour. Va multumesc anticipat. O zi buna.

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.