manicclaudiu Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu ce trebuie sa fac pt a pune in circulatie un moped care este inregistrat la primarie intr-o localitate din jud MS si as vrea sa il folosesc in Jud CJ. Acest moped nu e pe numele meu este al fratelui meu. Mentionez ca detin permis cat B. Acest moped are placuta cu nr galben. Inainte de a fi inregistrat la primarie acest moped a fost cumparat de la un magazin specific (mopedul fiind nou) cu factura dar nu i s-a facut inspectie la RAR. Va multumesc! Link to comment
Sache Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 In primul rand, ar trebui sa ii faci inspectia tehnica periodica si asigurarea de raspundere civila auto. Poti folosi mopedul si in alt judet, dar este mai bine sa il inregistrezi pe raza localitatii unde domiciliezi sau ai resedinta. Daca nu ma insel, era o prevedere legala, care spunea ca vehiculele inregistrate se pot folosi la circa 30 km distanta de localitatea in care au fost inregistrate. Link to comment
Recommended Posts