Jump to content
POLITISTI.ro

Acte necesare pentru a circula cu un moped

Postare recomandată

Publicat

Buna,sunt nou pe acest forum si am o intrebare.De ce documente este nevoie pentru a putea conduce(legal) un moped?(cu permis categoria B).Detin un moped de 49cc,si am urmatoarele acte la el:asigurare,talon de la primarie si mai am si un fel de carte de service,unde sunt trecute toate reviziile efectuate(cartea este in germana).Am inteles ca este nevoie si de un fel de ''inspectie'' la RAR...este adevarat?

Multumesc!

Publicat (modificat)

Mergi cu mopedul la RAR sa ii faci carte de identitate si inspectia tehnica.La primarie nici nu aveau voie sa iti inregistreze mopedul fara carte de identitate.

Modificat de 25tess
Publicat

Pai si persoana care l-a avut inaintea mea,cum l-a inregistrat la primarie?Am la el o carticica in germana,dar nu stiu exact ce este..

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Salut,

Mi-am cumparat recent un moped si as vrea sa stiu de ce acte am nevoie pentru a circula legal. Momentan am: Contract vanzare-cumparare, Carte de Inregistrare de la Primarie, Fisa Tehnica. 

Asigurarea (obligatorie), din cate stiu, o pot face fara a prezenta CIV-ul de la RAR. Intrebarea e asta: cu actele mentionate mai sus si Asigurarea, fara CIV, pot circula?

Multumesc si o zi faina :).

• 8 luni mai târziu...
Publicat

Buna

In urma cu o săptămână mi-am cumpărat un moped de 49cc...

Întrebarea este unde as putea sa fac contractul vânzarea cumpărare.

Multumesc

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Bună Ziua,

Pentru punerea în circulație a unui motociclu de 49 cc [piaggio si], de ce acte am nevoie?

Țin să precizez că am permis cat B, talon de la primărie, nr galben, și asigurare. 

Stimă și respect!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.