Jump to content
POLITISTI.ro

Se poate circula fara actele la un moped ?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut, am cautat pe Google si nu prea am gasit ceea ce vreau. Despre ce este vorba ?
As dorii sa stiu si eu daca poti conduce un moped de 49cc la tine in localitate / sat fara permis evident sa ai asupra ta casca de protectie si vesta reclectorizanta is echipamentul necesar admis.
Si as mai vrea sa stiu daca poti circula si fara actele unui moped , de ce nu si care sunt cauzele. Evident actele sunt pierdute, absolute toate ( naked cum s-ar zice ) .
Multumesc si sper sa nu fi deranjat pe cineva cu intrebarile astea .

Modificat de Marius
Eliminarea formatării textului
  • Moderator
Publicat

Nu se poate pentru că este contrar legii. Deci „cum s-ar zice” ... nu te lasă legea sau altcumva spus: vei încălca legea dacă circuli în aceste conditii. 

Chiar dacă pare greu de crezut, respectarea legii nu este ceva obtional sau facultativ.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.