Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Incepand de azi, imputernicit la comanda Inspectoratului de Politie Judetean Valcea este comisar-sef Bogdan Berechet
Anterior fusese sef la SICE Arges, iar in ultimele 6 luni adjunct la IPJ VL
:)

• Apreciez 1
Publicat

ce bine si frumos ar fi daca sefii din politie, politia de frontiera nu ar mai fi numiti in functii de catre ministri si ar ocupa acele functii prin concurs sau alegeri sau mai stiu eu cum, dar numai politic sa nu mai fie numiti!!! E logic ca acel sef care a fost pus acolo de un anumit ministru, o sa ii intoarca cumva favorul, zic si eu , nu stiu! Voi ce credeti, nu asa ar trebui?

• Moderator
Publicat

Noua ne place sa credem ca nu ii va intoarce favorul
Te intrebam pt ca eram curios - vii aici si ne intrebi pe noi ce credem in legatura cu o supozitie de-a ta conform careia un sef, numit politic sa va lasa influentat in luarea deciziilor.
Poate erai vreun ziarist si voiai sa auzi o parere "din interior" :hmmmt:
Acum intelegi de ce intreb !?

• 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Daca a iesit el la pensie inseamna ca din pacate, vin vremuri si mai grele...

Inteleg ca te bucuri, vorbind despre el din auzite, fara sa il cunosti...

• Membru
Publicat

Un habarnist care si-a batut joc de politistii care au avut concediu paternal in 2016, invocand faptul ca legea s-a modificat in 2015, fara a-i informa pe finantistii din subordine sa interpreteze corect legea.Sper sa pateasca si el cu pensia asa cum au patit si politistii cu salariile.

Publicat

Ar trebui sa il regretam? Asta ne spui, Dane? Eu l-am cunoscut si vorbesc in cunostinta de cauza. Pe vremea cand era contabil-sef la ipj-ul nostru era pus doar pe "economie" cu orice pret, iar noi executam serviciul cu masinile personale sau pe jos, pentru ca nu erau bani. La sfarsitul anului Dragulin era premiat pentru economiile facute. Si daca era sa dea bani de la el din buzunar tot nu era asa de econom.

Bine ca a plecat!

Nimeni nu este de neinlocuit! Sper sa avem parte de cineva care este om, in primul rand!

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

"Noul" Secretar de stat pe linie de OSP in MAI este "vechiul" Viorel Stefu de la Buzau, Ialomita si IGPR-DIC :)

Publicat

Iar de ziua Politiei Romane va fi avansat la gradul de chestor de politie.

Din cate stiu acesta a fost incadrat direct in Politia Romana, dupa ce a fost padurar. Deasemenea sotia acestuia a fost incadrata direct, cu gradul de comisar de politie, la IPJ Buzau, la SRU, pe vremea cand acesta era seful acestui ipj. Este foarte bun prieten cu Despescu, pe care l-a promovat de cate ori a avut ocazia. Acum se intorc favorurile.

• Apreciez 2
  • 3 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

S-a pensionat unul dintre adjunctii IGPR, chestorul sef Vasile Viorel

• 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Azi noapte a fost publicată în Monitorul Oficial al României, numărul  458, decizia primului ministru Sorin Mihai Grindeanu numărul 476 prin care chestorul de poliție Cornel-Gabriel Ciocoiu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, și primul om în minister după Carmen Daniela Dan a fost eliberat din funcție.

• 1 an mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Incepand cu data de  04.09.2018, Cms. Sef. Matei Ion este imputernicit sa indeplineasca functia de adjunct al Inspectorului Sef al lPJ Valcea pe linie de OP, dupa ce anterior fusese adjunct al Politiei Municipiului Rm. Valcea

• 1 an mai târziu...
  • Moderator
Publicat (modificat)

De la data de 06.01.2019 comisar sef Mihalache Constantin (BCCO Tg Mures) este imputernicit Insp Sef la IPJ VL.

Tot de la această dată, comisar șef Giuroiu Răzvan (DGA VL) îndeplinește funcția de adjunct al Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Valcea cu atribuții pe linie de Investigatii Criminale.

Ar mai fi câteva mutări:

Pe scurt....(preluate)

Eduard Miritescu adjunct IGPR

Nicu Dragos director DPT

Marian Bucur director la DAESP

Berechet Bogdan director general DGPMB

Aurelian Ciocârlan director adjunct DGPMB

Cristian Dinu director adjunct la DOP

Modificat de Roby

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.