Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

salut! cu scuzele de rigoare, pentru ca nu ma incadrez 100% in acest topic, dar daca vrea careva sa se mute catre politia de frontiera sa ma anunte...

Modificat de castana
  • Apreciez 3
  • Displace 6
  • 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

Claudius, contacteaza-ma pe id: (cenzurat)

Modificat de Dan
Nu mai postați mail-uri sau id-uri ale rețelelor de socializare, nu suntem site de dating
Publicat

Las Brasovul pt Arad.

Vrei sa pleci din Brasov, Costi?

Publicat

Nu vreau sa va ucid visul dar nu mai credeti tot ce va spune lumea.

Asta cu mutatul cu om la schimb este o mare aiureala, adica cea mai buna scuza pentru inspectorii sefi atunci cand nu vor sa va dea drumul.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Nu sunt 100% hotarat, dar as cam pleca la Ar, Cîmpulung Moldovenesc sau Cimpina.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

aveti idee in tutela te poti muta si daca mai sunt locurile blocate ??sa poti pleca din bucuresti ca asa am inteles ca s-au blocat 

• Membru
Publicat

Salutare !! 

Doresc sa ma mut din Bacau in ardeal, de preferinta Bihor, dar oriunde in ardeal e mai aproape de casa decat unde sunt acum.

Care doreste, sa-mi lase un mesaj .

Cheers !

Publicat

Hmm, daca chiar se poate si nu e doar un pretext al inspectorilor sefi chestia cu om la schimb m-as muta si eu la Maramures. Cedez loc la Iasi. :) Astept doritori. Dau o bere. :P

Publicat

Acuma cateva zile am citit pe intranet ca s-au sistat mutarile,detasarile,delegarile,pana la primirea unor noi ordine.Din cate am inteles e la nivel national.

Publicat (modificat)

Unui prieten de la un post de politie dintr-o comuna apropiata dar care apartine de Botosani i-au aprobat raportul sa plece la Bucuresti iar in locul lui vine cineva din BT. Si asta a fost acum in ultima luna. 

Modificat de Taio
Publicat

Doresc sa plec de la iasi la maramures sau bucuresti. Daca e cineva din zona neamt, sucevei, botosaniului sau iasiului care vrea sa vina aici va rog sa ma contactati.

Publicat

pe ce perioada sunt sistate mutarile? de cand nu mai am intranet in birou am cam ramas in urma cu stirile.

daca se poate nr. dispozitiei si data as fi tare recunoscator! :)

• Membru
Publicat

Maine ma uit si o sa postez. Poti sa te uiti pe intrapol (tre` sa gasesti un culcalator, macar la OS), sectia IGPR - DMRU. Parca pe 05.09.2013. Sunt sistate pana la terminarea implementarilor sau ce-or face la sistemul informatic de resurse umane, deci pana la urma nu e termen cu data. Unii ar zice ca tine 2 luni. Vorbe pana la urma.

Publicat

La mine in judet ieri s-a transferat un baiat din ilfov la un p.p. comunal. Nu prea se respecta dispozitiile date de sefii politiei romane.

• Membru
Publicat

Depinde. La momentul intrarii in vigoare a dispozitiei, rapoartele care erau deja depuse pt obtinerea semnaturilor au fost procesate in continuare.

• Membru
Publicat (modificat)

Doresc sa plec din Bacau, catre Ardeal sau Bucuresti. Daca este careva din zona judetelor Bacau, Vaslui sau Neamt si doreste sa vina aici, sa-mi dea un semn !

Modificat de Albu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.