Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua. 

As dori sa stiu si eu daca exista vreun coleg sau colega care ar dori sa se mute in cadrul IPJ Buzău.  Daca da, va rog mult luati legătura cu mine. 

Sarbartori fericite tuturor! 

Modificat de 01Lavinia
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara, 

Vreau sa va intreb daca se poate sa ma mut in perioada de tutela in judetul de domiciliu, tatal meu decedand, sora si mama mea au nevoie de ajutorul meu

Va multumesc! 

• Moderator
Publicat

Nu, nu te poţi muta în perioada de tutelă.
Art. 271 alin. (2) din Statutul poliţistului prevede:
(2) Modificarea raportului de serviciu în cazurile prevăzute la alin. (1) lit. a)-f) se poate realiza după definitivarea în profesie, cu excepţia situaţiilor în care a intervenit reorganizarea unităţii.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna ziua, necesit polițist la schimb pentru IPJ Prahova  . Precizez ca vreau sa ma transfer la IPJ București și am nevoie de un om la schimb care preferabil sa nu fie din județul București . 

Din Prahova in București 

Modificat de Mariusgabriel
Publicat

Buna ziua, necesit polițist la schimb pentru IPJ Giurgiu  . Precizez ca vreau sa ma transfer la IPJ Dolj.

Publicat (modificat)

Cineva sa vina in Arges, pentru a mă muta in Brasov.

Modificat de Dani11
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Vreun coleg ofiter ce doreste sa se mute la schimb de la Garda de Coasta la ITPF Timisoara?

Publicat (modificat)

077XXXXXXX

Te rog nu posta numărul de telefon aici, într-o arie publică! Acest site se doreşte a fi un instrument prin care să ne ajutăm între noi, nu să ne creăm singuri fel şi fel de neplăceri.

Modificat de Catalin
Eliminare nr. de telefon
  • Moderator
Publicat

Nu pot să cred că nu ştiţi şi nu găsiţi modalitatea prin care puteţi accesa mesageria privată a forumului. Ştiţi că suntem în anul 2019, nu? 

În colţul din dreapta sus găsiţi afişată o iconiţă sub forma unui plic sau dacă accesaţi site-ul de pe telefon, intraţi pe iconiţa aceea cu cele trei linii orizontale (este o iconiţa pe care o întâlniţi pe tot internetul ăsta, pe majoritatea site-urilor şi care îţi va deschide mai multe opţiuni)

accesare mesagerie mobil 1.PNG

după ce accesaţi aceea iconiţă, se va deschide o nouă fereastră unde veţi găsi iconiţa mesageriei private

accesare mesagerie mobil.PNG

Dacă nici aşa nu reuşiţi atunci accesaţi acest link: 

https://www.politisti.ro/messenger/

• Apreciez 1
Publicat

@Catalin puteam sa fim si in 2024, daca are functia dezactivata nu se poate trimite mesaj. Sau cel puțin avertismentul asta il primeam atunci cand incercam sa l contactez în privat. 

• Moderator
Publicat

În posturile anteriorare aţi spus că nu ştiţi cum să vă scrieţi în privat ... de acolo se înţelege că nu găsiţi modalitatea prin care se accesează sistemul de mesagerie al forumului. Ca şi cum ar fi ceva extrem de complicat.

Mesageria este dezactivată în cazul conturilor de utilizator nou create tocmai pentru a se evita spamarea membrilor ce au cont de membru confirmaţi ca poliţişti. Au existat foarte multe cazuri în care cei ce îşi înregistrau un cont de membru doar pentru a întreba ceva nu postau în aria dedicată, ci pur şi simplu bombardau cu mesaje membri cu un cont confirmat ca poliţist şi multe alte practici ce nu corespund cu politica acestui website

Confirmaţi-vă contul pentru a putea beneficia de toate facilităţile acestui website.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Caut coleg/colega la schimb din judetul Arges pentru Municipiul Bucuresti Sector 6.

Daca este cineva interesat va rog sa luati legatura cu mine. Multumesc

Publicat

Buna ziua. Caut coleg/colega la schimb. Imi desfasor activitatea in cadrul DGPMB. Mentionez faptul ca sunt ofiter si as dori sa ma mut in jud.Arges.

Publicat

Vrea vreun coleg sa se mute in jud.Ilfov vreau sa ma mut din motive familiale ma intereseaza unul din judetele Dolj,Gorj,Mehedenti

Publicat

Dupa ce perioada te poti muta la alta structura,bineinteles atat timp cat nu esti in perioada de tutela,există vreo perioada minima de activitate?dupa care sa te poti muta?

• Membru
Publicat

După ce ești definitivat în carieră (după tutelă adică) poți sa faci raport de mutare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.