Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Domnule radusandu, cu tot respectul, dar dvs. nu faceti decat sa confirmati faptul ca nu sunteti atent sau mai rau si nu vreau sa cred asta, ca nu va intereseaza prea mult despre cum va arata la final, cu sau fara propuneri acest statut. Daca este vorba doar de neatentie, va readuc in atentie ceea ce a postat si colegul Catalin mai sus si anume ca exista foarte multe pagini pe acest topic prin care s-au exprimat foarte multe si pertinente propuneri. Corect, spun eu, ar fi fost ca C.N.P.-ul ca si organizatie profesionala, sa se implice mai mult si mai energic in aceasta problema. Dar ce pretentii sa mai avem de la CNP daca organizatiile sindicale se vand pe tot felul de posturi caldute sau mai stiu ce avantaje ?! De ce nu ati convocat politistii la sediile IPJ, DGPMB, etc. prin organizatiile teritoriale pentru propuneri ? Nu vreau sa va jignesc, dar care sunt realizarile institutiei pe care o reprezentati pentru imbunatatirea conditiilor de munca si viata ale politistilor, de cand existati ca si institutie ? Ce propuneri legislative ati pus pe masa politicienilor ? Nu vreau sa va judec eu, dar trebuie sa va ganditi ca oamenii au, sau macar au avut asteptari de la institutia pe care o reprezentati. Daca gasiti pe acest topic propuneri impertinente v-am ruga sa ne si motivati de ce sunt asa sau de ce nu sunt viabile.

Cred ca ati observat ca una din propunerile cel mai des intalnite este si cea a desfiintarii CNP-ului. Va rog sa ne spuneti aici de ce nu ar trebui desfiintata aceasta organizatie profesionala. Va multumesc.

Modificat de Dan
Publicat

Nu avem nici o propunere pertinenta ??? Deci, acesta este Proiectul STATUTULUI POLITISTULUI, pentru anul 2013, pe care se discuta, deoarece initiatorul este MAI si nu putem fi noi CNP sau sindicatele... Sa-l imbunatatim....MULTUMESC!

Corpul va definitiva saptamana viitoare Punctul de vedere la diferite articole cu argumentare si speram sa fim sustinuti de sindicate, deoarece se doreste ca dupa 30.03.2013 sa fie pus in transparenta decizionala.

Cu stima,

cata impertinenta si ipocrizie din partea ta

propuneri gasesti in cel putin 3 topicuri diferite, dar am uitat ca noi suntem de vina ca voi nu va stiti face treaba cum trebuie.

Publicat

Daca CNP sau sindicatele nu puteti face un statut al politistilor, atunci traduceti statutul politistilor din germania, austria, etc. si se pune in aplicare in Romania.

Conditia este ca nici politicienii si nici CNP-ul sa nu-l adapteze la tara noastra, fiindca atunci il fac praf.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Personal nu sunt pentru copiere, te poti inspira din experienta altora dar sa copiezi cap coada nu e recomandabil.

Inseamna ca nu mai ai personalitate.

Nemtii sunt altfel, nici macar nu spun ca sunt mai buni ca romanii, sunt pur si simplu altfel.

Orice natiune trebuie sa-si gaseasca calea sa in lumea asta, asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi dar nici sa te transformi in xerox. ...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Se pare ca proiectul a fost tras din nou pe dreapta la comisia legislativa a parlamentului , motivul ...noua denumire a agentilor (ofiteri) îi supara pe mult stimabilii superofiteri din conducerea ministerului !

Publicat

Buna ziua,

Nu vreau sa intru in polemica cu nici un coleg, dar se pare ca dvs (colegii de mai sus) ati citit numai ce va convine. Pentru Andrew85, Horia: Eu nu am jignit, dar se pare ca nu sunteti membrii ai Corpului.

La venirea fiecarui ministru s-a inceput cate un Proiect. La inceputul anului s-a discutat de o modificare a legii nr. 360/2002, prin OG, referitoare in special la chirie, etc., deci doar cateva articole.

Este clar ca acum in luna martie 2013 se discuta de un nou statut, Proiectul Statutul Politistului, care este al initiatorului. Daca au afisat un asa zis Proiect si sindicatele e treaba lor ...sa-l sustina, dar nu se preaa vede.

Multumesc tuturor colegilor care au venit cu propuneri pe diverse cai, la acest Proiect, atat electronic si pe suport de hartie.

P.S.

Alaturat va atasez si informarea Corpului

Pana in prezent s-au discutat numai urmatoarele articole, conform INFORMARII Corpului.22.03.2013 - Modificare 360.pdf

• Displace 4
Publicat

deci sa inteleg ca pe voi va intereseaza doar statutul "produs" de voi si cu propuneri doar de la membrii vostrii????

[CENZURAT - te rog să-ţi controlezi libajul], ca daca iti spun ce am acum in minte ma baneaza astia nelimitat, tu faci un statul care se cheama Statutul Politistului, nu statutul politistilor membrii CNP.

ar trebui sa ti cont si de parerea unui civil, daca are o idee buna si pertinenta. in alte chestii poate va bateti doar pentruu membrii vostrii dar odata ce v-ati apucat de un proiect ca statutul politistilor ar trebui sa tineti cont de toti politistii carora li se adreseaza statutul si sa faceti in asa fel incat sa ne fie si nou bine...mizerabilii astia de prin strada care pana una alta suntem primul contact cu cetateanul.

Vicepresedintele BEC al CNP a precizat ca aceasta denumire este una de forma

si ca nu rezolva problemele cu care se confrunta în prezent agentii ci ii induce pe

acestia in eroare

toti "agentii" vor sa se numeasca ofiteri, numa CNP-ul e interesat ce grad va avea un politist care va trece la jandarmerie. se duce dracu lumea asta

• Apreciez 3
  • Displace 2
  • Membru
Publicat (modificat)

s-a convenit ca ofiterii din clasa/categoria..... sa provina, in principal, in urma absolvirii de catre ofiterii din clasa... a cursurilor Academiei de politie....FARA STABILIREA UNUI PROCENT IN FAVOAREA ACESTORA in raport cu absolventii de liceu.

1.Explicati-mi ,va rog d-le Radu Sandu,FARA STABILIREA UNUI PROCENT IN FAVOAREA ACESTORDaca sunteti ideea, laudabila pana la un punct, ca ofiterii sa provina din randul agentilor absolventi AL.I.Cuza, atunci proportia acestora ar trebuie sa fie net superioara absolventilor de liceu admisi.Randamanetul primilor nu se compara cu cel al tinerilor absolventi proveniti din liceu.Un agent care vrea sa devina ofiter stie ce e aia munca de politie si ce-l asteapta in viitor in comparatie cu un tanar absolvent care ajuns in teritoriu, daca taticu nu-i aranjeaza un post caldut, se gandeste sa renunte.

incercati sa evitati termeni de genul " de regula, in principal" etc.Stiti voi de ce........

Modificat de stelistman
  • Apreciez 2
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Domnule Radu Sandu în primul rând vreau să salut iniţiativa CNP-ului de a face demersuri şi propuneri pentru ca profesia de poliţist să fie recunoascută şi să devină o calificare. Am spus-o de multe ori şi cu multă vreme în urmă că acest lucru este necesar şi trebuie să fie o prioritate pentru CNP.

Mă bucură să văd o astfel de propunere şi iniţiativă din partea CNP.

Totuşi aş vrea să vă aduc în atenţie câteva detalii.

Niciodată, dar absolut niciodată noi cei ce ne-am pregătit şi am devenit poliţişti, nu vom avea cu adevărat o recunoaştere a calificării noastre atât timp cât vor mai exista încadrările directe. Ele trebuie eliminate definitiv din lege. La fel cum un medic este numai absolventul facultăţii de medicină, la fel cum un inginer este absolventul unei facultăţi tehnice şi aşa mai departe, la fel trebuie să devină şi profesia de poliţist. Să nu mai fie o titulatură acordată celor ce nu au absolvit academia sau o şcoală de poliţie.

Cât despre celelalte propuneri, sunt dezamăgit să constat că CNP-ul încă nu doreşte demilitarizarea cu adevărat a acestei instituţii, ci doar menţinerea unui sistem militar disimulat. Cu ce ne interesează pe noi tranferurile la sau din jandarmerie? Nici nu trebuie să avem aşa ceva! Ăla este un argument serios? Avem nevoie de poliţişti pregătiţi şi calificaţi în această profesie, nu de transferuri din alte părţi. Încercaţi să mai renunţaţi la această grijă nemărginită pentru alţii şi concentraţi-vă eforturile pentru a reprezenta interesele poliţiştilor din Poliţia Română. Pentru că toţi ne muşcă de partea dorsală, iar noi ne facem că nu vedem şi suntem mama bună pentru toţi.

• Membru
Publicat

Ipocrizia este la cote maxime pt ca exact acele persoane care au pretentia sa nu fie evaluat profesional un politist in functie de grad, ci in functie de competenta, tot aceleasi persoane fac discrimanare si considera ca Un agent care vrea sa devina ofiter stie ce e aia munca de politie si ce-l asteapta in viitor in comparatie cu un tanar absolvent care ajuns in teritoriu, daca taticu nu-i aranjeaza un post caldut, se gandeste sa renunte.

De unde si pana unde iti permiti tu, stelistule sau ce-oi fi, sa faci astfel de afirmatii sau sa emiti astfel de prejudecati? Tie nu-ti convine cand cineva nu se uita la calitatea muncii tale si te trateaza in functie de grad, in schimb tu ce faci? Ca le convine sau nu unora, am colegi cu 2-3 ani care bat la [cenzurat] pe unul cu 20-25 ani experiente, aproape la orice capitol (mai putin la jigodeala). Cazuri concrete, fara fabulatii. Unii au doar nr de ani si atat, pt ca au trecut precum cainele prin apa prin aceasta institutie si, pe romaneste spus, s-au tras pe c*r.

Povestile cu taticu sunt scuze pt unii ca sa se simta mai bine de ce ei nu au reusit unde altii au putut. Poate ca asa s-au obisnuit ei cu alte vremuri, dar intre timp s-au mai schimbat din lucruri. Mai rare cazurile cu taticu, asa ca mai lasati-o moale cu scuza asta penibila ca unii sa-si justifice neputinta. Exact aceleasi scuze penibile pe care le auzeai la admitere :"te-au facut, mama; n-au vrut sa te treaca; aaaa, pai ala are pile si n-ai avut loc de el"

:slapb:

Asa ca, sfatul meu pt neputinciosii frustrati, incercati sa nu va mai scuzati, daca sunteti asa de buni, nu va opreste nimeni, dar jucati dupa regulile dupa care au jucat si cei care au reusit, nu incercati sa modificati sistemul dupa cum va convine voua, dupa cum va pica voua mai bine. Mie mi se pare ca unii incearca sa coboarea stacheta la nivelul lor ca sa aiba sorti de izbanda, in loc sa se ridice ei.

Cu ce i-ar incalzi pe unii sa se numeasca "ofiteri" in loc de "agenti"? Salariu mai mare - nu. Vreo schimbare notabila - nu. Se schimba perceptia populatiei - e hilar sa crezi ca da, doar printr-o denumire. Asa ca exista un singur motiv - FRUSTRAREA. Chit ca ma injura unii, dar asta e adevarul. Iritant pt unii, dar asta e adevarul.

• Apreciez 4
  • Displace 13
Publicat

Ben am invatat ca adevarul este undeva la mijloc tot timpul.

Daca tu crezi ca esti detinatorul adevarului absolut da-mi voie sa-ti spun ca te inseli amarnic.

Iar daca voi ofiterii sunteti atat de bine pregatiti nu trebuie sa va fie frica sa concurati pentru functiile de conducere cu agentii,,termici, chimici sau de vanzari". Nu de alta dar pe la penitenciare se intampla.............

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Tocmai asta incerc sa spun: ca adevarul este undeva la mijloc. Nici ca unii, nici ca altii, in schimb sunt unii practica favorizarea extremelor, oricare ar fi ea, dar pe alta parte acuza tocmai acest lucru la altii. Siiii... exact la asta invitam si eu: daca unii se simta in stare si pot, bravo lor. Sa concureze, dar nu sa sucim sistemul cat sa ne convina unora.

• Apreciez 2
  • Displace 3
Publicat (modificat)

Pai Ben despre asta vorbesc, sa avem posibilitatea sa concuram.

Nu stiu cu ce te-ar deranja pe tine, care esti bine pregatit, ca eu sa ma numesc ofiter fiind mult mai slab decat tine.

Iar daca tu nu crezi ca vor creste salariile este decat parerea ta si nu ai niciun argument.

Si nu sucim nimic, acum este un sistem sucit, un fel de strutocamila, unde decat ofiterii cu functii de conducere au dreptul la ,,cozonac cu stafide".

Uite ca nu mai vreau sa fiu asociat cu agentii de la penitenciare, cu politistii comunitari, cu jandarii, cu ,,suptofiterii" din armata, cu pompierii etc. Vreau sa fiu politist si sa ma regasesc, ca si meserie, in nomenclatorul de meserii. Atat, nimic mai mult!

Ai functie de executie, poate acum iti este bine, dar o sa mai vorbim.........

Modificat de Elvis
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Calitatea de politist sa o aiba acea persoana care a urmat si absolvit o scoala de formare profesionala,care poate fi o scoala de agenti de politie sau academia de politie,fara a se permite incadrarea din sursa externa ,exceptie doar daca nu se poate realiza acest lucru din sursa interna,fara alte derogari.Orice politist care indeplineste conditiile de studii (superioare sau medii),de vechime,are competenta profesionala demonstrata prin rezultatele obtinute in munca,pe principiul nediscriminarii si egalitatii de sansa prevazute de lege sa poate sustine orice concurs in vederea obtinerii unei functii in cadrul institutiei,indiferent de gradul profesional detinut.Faptul ca cineva are un anumit grad profesional nu e o conditie "sine die"ca este si cel mai bun profesionist pentru postul in cauza.Oare cine are a se teme de organizarea unui astfel de concurs?Faptul ca,o alta categorie profesionala (lucratorii din penitenciare) sunt cu un pas inaintea noastra ar trebui sa ne dea de gandit si sa vedem daca pot fi aplicabile si la noi acele principii.

Modificat de Kendo2012
  • Apreciez 2
Publicat

1 Cazuri concrete, fara fabulatii. Unii au doar nr de ani si atat, pt ca au trecut precum cainele prin apa prin aceasta institutie si, pe romaneste spus, s-au tras pe c*r.

2 dar jucati dupa regulile dupa care au jucat si cei care au reusit, nu incercati sa modificati sistemul dupa cum va convine voua, dupa cum va pica voua mai bine. Mie mi se pare ca unii incearca sa coboarea stacheta la nivelul lor ca sa aiba sorti de izbanda, in loc sa se ridice ei.

3Cu ce i-ar incalzi pe unii sa se numeasca "ofiteri" in loc de "agenti"? Salariu mai mare - nu. Vreo schimbare notabila - nu. Se schimba perceptia populatiei - e hilar sa crezi ca da, doar printr-o denumire. Asa ca exista un singur motiv - FRUSTRAREA. Chit ca ma injura unii, dar asta e adevarul. Iritant pt unii, dar asta e adevarul.

scurt si la obiect:

1. cazuri concrete pot sa-ti dau si eu, are 18 ani de politie/militie si e praf pe acte si proceduri. asta nu inseamna ca trebuie sa incadram ofiteri pustani de pe bancile liceului. sa vina pustanul ala cu liceu sa dea la campina/cluj...sa stea vreo 2-3 ani pe strada si apoi daca il duce mintea si e bun in ceea ce face sa dea la academie sa devina ofiter. ce e asa greu?

2.jucam toti dupa aceleasi reguli...noi cei care incercam sa schimbam ceva incercam pentru generatiile viitoare. nu ma incalzeste cu nimic ca ma voi numi ofiter, doleanta mea e sa ma numesc POLITIST, fara titulatura de agent.

3.e hilar sa vezi un domn educat ca vine la politie cu o problema si dupa ce se uita la liniutzele de pe umeri sa zica: eu nu vb cu agenti, seful tau unde e? sau e si mai hilar sa te trezesti intre 10-30 tigani ca nu faci fata iar cand vine gaboru cu stelute sa i se uite toti in [cenzurat] ca vezi doamne e ofiter si e sef. asa ca da...ma numar printre multii frustrati care cred ca o denumire poate schimba perceptia populatiei.

• Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat

Ben, esti liber sa gandesti si sa te exprimi cum doresti, insa stim cu totii ca tonul face muzica. Poti sa-ti exprimi parerea si fara sa o impui. Crezi ca este greu sa spui si tu "in opinia mea....."? Sunt si asa destui in tara asta care iau decizii dupa capul lor, fara sa-i intrebe si pe cei direct afectati. Te deranjaza atat de mult faptul ca agentii s-ar putea numi ofiteri? Eu consider ca ar trebui sa umble mai mult la atributiile celor doua corpuri si astfel ofiterii sa fie pusi sa munceasca potrivit cunostintelor vaste pe care le au si dupa modul in care sunt platiti, nu sa apeleze la orice caz tot la "amaratul" de agent care este prost platit, dar face munca cea mai grea. Recunosc ca sunt in ambele corpuri si oameni deosebiti, dar ce facem cu ofiterii care ii privesc pe agenti de parca ar avea ciuma? Noi toti, acest lucru ne dorim : sa fim politisti cu totii si colegi .

• Apreciez 3
Publicat

Fara a intra in polemici cu nimeni am o mare rugaminte...d-le Ben mergeti dvs. si va uitati in fisa postului unui agent de la judiciar si in fisa postului unui ofiter sa vedeti diferente. Faceti comparatii intre atributii, si intre timpul alocat pentru rubrica alte activitati...si luati in consideratie ca un ofiter nu merge fara un agent dar invers intotdeauna...cand veti vedea contrariul sustinerilor dvs ....discutam pe cazuri concrete si nu ca acolo e ca nu e ....Abureala, birocratie, numai cei ce nu vad decat tocul usii biroului si nu tocurile usilor infractorilor pot sustine ceea ce sustii dumneata. Un agent (sper ca desfiintarea acestei denumiri sa fie cat mai repede) nu a avut si nu va avea niciodata imagine indiferent daca e de 2 ani sau de 20 ani in politie sau cat de competent e, FINCA CIVILUL ASA VEDE SI NU STIE CU CE SE MANANCA, el stie doar doi termeni inspector si comisar. Clar poti fi cat de tare in numarul scolilor absovite (sunt mai multi agenti decat ofiteri cu facultati facute pe bune, nu cu x si 0), vei fi vazut vesnic ca un agent, iar cand se implica un agent, in cauze in care sunt si ofiteri sunt MARGINALIZATI SI NU SUNT LUATI IN CONSIDERARE desi ei duc piatra de moara...am infinit de multe exemple pro iar contra nu prea multe. Frica troneaza, frica...pseudoofiterilor ca pot fi ffff usor depasiti, ca trebuie sa fiti convinsi muuuulti sunt depasiti. Si ca ultima intrebare pe care o consider necesara Cati comisari si comisari sefi (procentual) au academia? Ceilalti...Toata stima si consideratia pentru POLITISTI in adevaratul sens al cuvintelor. Si fara falsa modestie, eu am ce le povesti nepotilor din MUNCA ADEVARATA DE POLITIE si nu va spune aceste lucruri un venetic.

• Apreciez 4
Publicat

Discutia pe marginea atributiunilor din fisa postului este una ampla..............

Poate ne aud si cei de la Bucuresti ora exacta.

Pentru ca, nu-i asa, la munca egala , plata este inegala.

Bogs in I.P.J. Dolj daca ai academia de politie terminata nu ai voie sa ajungi sef de serviciu.

Si o sa va dau cel mai bun exemplu.Cu multi ani in urma doi frati au dat concurs la scoala de ,,suptofiteri".

Unul a luat iar cel de-al doi-lea a picat.

Cel care a luat acum este agent sef, iar cel care a picat examenul si-a continuat studiile in viata ,,civila", a fost angajat direct si cum altfel, i s-a echivalat vechimea in ,,studii" cu gradul, iar acum este sef de serviciu si seful fratelui care in urma cu multi ani a intrat la scoala de ,,suptofiteri".

Cam asa merg lucrurile in sistemul nostru politienesc aflat in moarte clinica!

Si exemplele sunt multe..................

• Membru
Publicat (modificat)

Contrar opiniei generale "ofiterii pustani" pe care unii ii desconsidera (culmea ei acuza aroganta, insa pe ei nu se vad cand vb superioritate doar pt ca a trecut timpul peste ei) nu sunt sefi. Sunt la fel de "executanti" precum agentii, poate cu exceptia OP-ului, ba mai mult li se pune incarca acest "statut". Cand e sa greseasca cineva, cine si-o ia in barba? Ofiterul (cel putin la mine asa se pune problema). Dar, cand e vb de drepturi suntem cu totii egali. Echitabil, nu? Deci, pica teoria cum ca mai intai incep ca agenti, incep cu baza, pt ca tot cu baza incepi si ca ofiter proaspat absolvent. Nu sari niste etape cum ar crede unii.

Faptul ca nu am folosit "in opinia mea" nu cred ca ar fi produs un alt efect. Unii tot la fel de iritati s-ar fi simtit. Se subintelege ca e opinia mea, ca doar vb in numele meu :) Dragos, daca ma crezi sau nu, si eu sunt perfect de acord cu acel transfer de atributii, mai multe catre ofiteri, dar sunt convins ca unora nu le-ar conveni si nu se doreste cu adevarat acel lucru.

Asa e stilul meu, mai acid, poate ca doar aici imi lipseste in conceptia unora respectul - in mediul virtual. Cei care m-au cunoscut in viata reala poate ca si-au dat seama ca am un minim bun simt, dar pana una alta, unii mai trebuie sa invete niscaiva gramatica pana sa dea lectii. Toate astea "finca" (si altele) unii oieri care invoca branzeturile tot fara bun simt sunt si daca reformuleaza o jignire sub o forma de 2 lei.

Modificat de Ben
  • Apreciez 2
  • Displace 11
Publicat (modificat)

Ben nu te desconsidera nimeni. Numai ca treaba cu luatul in barba nu sta chiar cum crezi tu.

Pestele se impute de la cap si se curata de la coada.

Eu nu vreau decat sa dispara prapastia artificiala dintre politisti, agenti si ofiteri sau invers.

Iar daca tu inca nu o simti nu inseamna ca ea nu exista.

Mie nu mi se pare corect ca un agent sa faca munca unui ofiter iar pe 15 domnul ofiter sa bage cardul in perete si sa ia dublu pe nemunca.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
Publicat

Nu am urmarit topicul dar daca crede careva ca este normal si sanatos profesional ca un agent sa faca aceeasi munca sau chiar mai mult decat un ofiter, pentru ca e clar ca e o situatie f. des intalnita si remuneratia sa fie diferita ?E f. pertinenta analiza actualei organizari dpvd al impartirii politistilor pe agenti/ofiteri, o analiza a procentului de ofiteri in operativ, nu mai zic de asa zisii ofiteri coordonatori care nu au cunostinte profesionale sa coordoneze pe altii, etc.Sa revin si sa exemplific cum ajung ingineri din viata civila ofiteri specialisti in cadrul unui serviciu de ordine publica? Ce are a face ingineru cu ordinea publica?

Astea nu le vad stimabilii de la sindicate care ocupa functii de conducere si stau ca ghioceii, iar noi doar postam si atat pentru ca nu poti sa iesi maine in fata ipj -ului si sa strigi ce te racaie pt ca te trimite la psiholog si te baga in cercetare.

Publicat

In structurile unde am lucrat, fara nici o deosebire, agentul avea aceeasi incarcatura in dosare penale ca si ofiterul, acesta fiind simplu executant, deasemenea si cerintele erau aceleasi. La c.o. pe linia de munca t.f.u. eram eu si un coleg ofiter, insa pe mine ma trageau la raspundere seful de serviciu, dar si sefii de linie de munca. Peste tot in investigatii criminale si c.o. atat agentii cat si ofiterii au aceleasi atributii. Iar procurorii de la D.I.I.C.O.T. nu au facut niciodata diferenta intre agent sau ofiter...cel putin nu pe fata. Iar vis-a-vis de ofiterii incepatori sau mai bine zis aflati la inceput de drum, pot sa spun ca i-am ajutat pe cativa sa capete incredere in fortele lor si sa dea rezultate mult mai repede, iar toti imi sunt prieteni buni. Vorba unui alt user "eu am ce povesti nepotilor"si adaug eu si copiilor mei despre munca de politist. Nu am trecut prin aceasta munca ca "gasca prin apa" si ma frapeaza ca tocmai unul care nu s-a dezmeticit inca, ridica pretentii de detinator al adevarului absolut...

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

pe intrapol la sectiunea "organizatii" erau ieri postate cateva "fituici" in care cnp si snppc se bateau cu pumnu in piept ca ei fac si dreg cu privire la 360. si cand citesc hartiile, aflu ca de fapt marele lor of e ca politistii care stau la mai mult de 70km de sediu nu primesc bani de naveta.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.