Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Pe quad aș merge eu. Procesorul face imediat diferența. Am văzut pe pagina producătorului că urmează un up grade pentru stony care se va descărca gratuit de pe pagina lor și care ar urma să transforme stony în quad. Oricum e diferență de preț. 200 lei mai precis.

9602686029.jpg

In curand iti vei putea transforma telefonul P6 Stony in P6 Quad printr-un upgrade hardware!

Modificat de Dan
  • Membru activ
Publicat

P6 qouad - in posesia mea. O prima impresie foarte buna, inca mai am de butonat la el ca sa-l descopar. Rezolutie foarte buna, cromatica, ecranul, la fel. Poate ca acel amplificator audio yamaha nu e la fel de puternic precum cel de la p6 stony. Netul merge bine (am testat doar pe orange pana acum), iar pe wi fi zbarnaie. Interfata excelenta, dar dupa cum am spus, mai am de butonat pe el.

E un telefon dual excelent raportat la pret. Sfatul meu e sa nu va luati husa de la ei. Eu am primit-o cadou, altfel n-as fi dat 79 lei, la cum se prezinta.

Intrebarea mea catre cei care au allview smartphone si nu numai: primele incarcari de cat au fost? Mi s-a recomandat de la magazin sa-l tin max 4 ore, cat ar dura o incarcare completa, fara sa aplic vechiurile obiceiuri - tinut la incarcat cate 12 ore, de 3 ori.

Ce-mi recomandati? In manual nu scrie.

• Membru
Publicat

Sa-l incarci normal, exact cand iti scrie ca s-a incarcat. N-ai de ce sa il tii 12 ore.

Oricum, bateria va functiona in parametri normali dupa cateva cicluri de incarcare-descarcare.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Îl ții la încărcat exact până îți spune că bateria s-a încărcat. Îți recomand o aplicație gen Battery Calibrator. Este gratis și o găsești pe Google PLay. Vei vedea diferența după cei vei calibra bateria. Nu folosi tot timpul wi-fi sau bluetooth, îți va mânca bateria cât ai zice pește. Deasemenea și aplicațiile live wallpaper sau cele de genul îți mănâncă bateria. Succes și felicitări pentru alegere.

• Membru activ
Publicat

Multam fain! Intre timp am mai facut si niste fotografii cu ele, in diferite medii. Din nou, sunt foarte multumit, mai ales la banii astia.

Sistemul asta de operare, android, ma cam enerveaza.

Publicat (modificat)
Ce credeti despre aceste modele?

Allview V1 Viper
V1_Viper_PozaListare_220x204.jpg
  • Smartphone Dual Sim
  • 3G: UMTS 900/2100 MHz
  • 4,7" IPS OGS Display, 1280x720 px, 312 dpi
  • CPU: Cortex A7, 1.2 GHz, Quad Core
  • Gorilla Glass
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Camera foto principala 8 MP OV8830, filmare Full HD, HDR, Beauty shot
  • Camera foto secundara 2 MP
  • Memorie RAM: 1GB
  • Tethering prin Wi-Fi si Bluetooth
  • Baterie 1800 mAh
  • Bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR
  • Amplificator Audio Yamaha, DTS

Allview P5 Qmax
poza-listare_220x204.jpg
  • Smartphone Dual Sim
  • 3G UMTS 900/2100 MHz
  • 5.3" MVA TFT-LCD, touchscreen capacitiv, multitouch
  • CPU: Cortex A7, 1.2 GHz, Quad Core
  • SO: Android 4.1 Jelly Bean
  • Camera foto principala 8 MP - filmare 720p, HDR, Flash, Time Lapse
  • Camera foto secundara – 1 MP
  • Memorie RAM: 1GB
  • Tethering prin Wi-Fi si Bluetooth
  • Baterie de 3000 mAh
  • Bluetooth 4.0 with A2DP, EDR
  • Amplificator Audio Yamaha

Ultimele modele de la Allview, ce cred ca se integreaza in acest topic.

Modificat de Sache
Publicat

Ce sa cred @ sacre trebuie neapărat să mă lipesc de unul din cele doua.

• Moderator
Publicat

Initial eram tentat de marca Allview insa am gasit ceva mult mai interesant

LENOVO P700i: Smartphone Dual SiM 3G cu Android ver.4.0, ecran 4.0" IPS fara distorsiuni, CPU Dual-Core 1Ghz, GPS, camera 5mpx, Transmițător FM, baterie 2500mAh -negru

Lansat:
27 septembrie 2012
Tip platforma:Smartphone Dual SiM, suporta 2 cartele SiM active simultan in acelasi telefon
Sistem de operare:Android OS, v.4.0.4 Ice Cream Sandwich - acces Superuser
Chipset, CPU:MediaTek MT6577, Dual-Core, 2 x ARMv7 Cortex-A9 NEON la 1Ghz
GPU - procesor grafic:Imagination Technologies PowerVR SGX531 ULTRA | Redare video HD 1080p, hardware cu decodare video HD
Apel in asteptare intre 2 SiM-uri:
NU pentru voce, in schimb, in timp ce purtati o convorbire pe SIM 1, puteti genera ton de ocupat pe SiM 2
DA pentru internet, in timp ce navigati pe internet pe SIM 1, puteti receptiona un apel pe SIM2
Retea 2G GSM:850, 900, 1800, 1900 Mhz - SIM 1 | 850, 900, 1800, 1900 Mhz - SIM 2
Retea 3G WCDMA/UMTS:900, 2100 Mhz - doar SIM 1
Dimensiuni:125.6 x 64.8 x 11.8-12.8mm, greutate: 162 grame
Ecran:4.0" (10.1cm) LED-backlit IPS TFT, super luminos chiar si in soare | Rezolutie WVGA 480 x 800 pixeli, 16 milioane culori, Ecran tactil de tip multi touch capacitiv in 5 puncte (prin atingere cu degetul fara apasare), constructie din sticla
Sunet:Vibratii, melodii de apel MP3, WAV | Difuzor mare | priza audio jack 3.5mm
Memorie:Intern, 512MB RAM memorie activă | 4GB ROM din care stocare internă liberă 3GBExtern, slotul de card microSD accepta un card pana la 32GB
Internet prin SiM, viteza:GPRS | EDGE Clasa 12 | 3G HSDPA 7.2 Mbps download, HSUPA 5.76 Mbps upload
Internet prin WLAN, viteza:Wi-Fi 802.11 b/g/n - 130Mbps | Wi-Fi AP Hotspot, router 3G - furnizeaza internet pentru tablete!
Bluetooth:v.3.0 + A2DP stereo
USB:v.2.0 microUSB
Camera:
Primara 5.0 MPx, 2560x1920 pixeli, autofocus, detectare față, anti-flicker, filmare video 720P pana la 30fps
Secundara 0.3 MPx - suporta apel video
Meniu in limba:Română, Maghiară, Engleză și altele | Tastatură virtuală cu diacritice românești
Senzori:Senzor pentru intensitatea luminozității, Accelerometru gravitational 3D, Senzor de proximitate
Browser:HTML 5, Adobe Flash 11 - suporta filme online
Radio:Stereo FM radio, Transmițător FM
Receptor GPS:Da, navigatie prin satelit cu suport A-GPS | SiRF Start III - cel mai performant modul GPS se gaseste doar pe Lenovo Dual SiM !
Chip localizare LBS:Da, afiseaza locatia in Google maps si alte aplicatii, indentificare TCP/IP prin internet | Fotografii localizate
Aplicații JAVA:Da, prin emulator Java MIDP
Agenda:Nelimitata, sincronizare cu contactele din Gmail, Push email, Organizator | Backup agenda pe cardul de memorie
Aplicații android gata instalate:Suporta aplicatii Android APK, se pot descarca mii de aplicatii din Google Play deja instalat
LeSecurity - antivirus oferit de Lenovo, Calendar, Sound Recorder, Calculator, Clock - Alarma, Email, Notițe, Memorandum - programari
Redare video MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player | Redare audio MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC playerImage/video editor | Document editor (Word, Excel, PowerPoint, PDF) | Voice memo/dial/commands | Predictive text input, Dicționarul utilizatorului
Suita Google, Navigation - navigare 3D in timp real, Maps - harți, Search - cautare, Latitude - pozitionare, Local - localizare adresa, Voice Search - recunoastere vocala, Gmail, Talk - video chat:YouTube, Adobe Flash Player, Mobileuncle Tools, Root Explorer, Superuser - puteti personaliza Android-ul, dezinstalați sau instalați orice aplicatie de sistem sau programe complexe ce necesită acces la sistem
Baterie, autonomie:Li-Ion Polymer 2500 mAh | Timp de asteptare 12 zile | Timp de convorbire 11 ore
Accesorii:
1 baterie, cablu USB microUSB, set casti stereo cu fir jack 3.5mm, incarcator euro, instructiuni in limba romana
SAR:
0,395 W/Kg, certificat de conformitate europeana.
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Dan, ai de ceva timp acest smathphone, esti multumit de el? Isi merita banii?

• Moderator
Publicat

Proaspat posesor de Lenovo 700i, foarte multumit pana acum cu execeptia unor blocaje care se pare ca ar proveni din incompatbilitatea SIM-ului actual de Orange, asa ca voi merge la shop pentru a achizitiona o noua cartela de abonament cu indicativul U07. Se pare ca Androidul are probleme din cauza acestei cartele, numai pe Orange, asa ca aviz utilizatorilor. Pentru prepay este necesara o noua cartela cu indicativul P09.

Tot surfand pe net si comparand noua achizitie cu alte tipuri de telefoane, am gasit ZTE V987, zic eu un competitor serios pentru ultimele modele din gama ALLVIEW.

• Membru activ
Publicat

Nu stiu ce tip de cartela este orange-ul meu prepay, dar cert este ca e veche de cativa ani si n-am avut probleme cu allview p6 quad

• 2 luni mai târziu...
Publicat (modificat)
Allview X1 Soul
X1_Soul_-_Poza_Profil_220x204.jpg
  • Smartphone Single SIM (Micro SIM)
  • Display 5” IPS Full HD (JDI), 1920x1080 px, Gorilla Glass 3
  • CPU: Cortex A7, 1.5 GHz, Quad Core
  • GPU: PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0
  • Camera foto principala 13 MP cu Autofocus OV12830, filmare full HD,
  • Picture clear, best picture
  • Camera foto secundara 5 MP OV5648, 12 efecte beauty
  • Memorie RAM: 2 GB
  • Memorie Flash: 32 GB
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Compatibil Smart2View
  • Design Unibody, Air browse, Smart answer, Guest mode

Cei de la Allview au venit, in sfarsit, cu un produs uimitor!

Modificat de Sache

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.