Dan Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 (edited) Am urmărit acest smartphone dual sim, dual core, pe mai multe magazine on-line și am rămas plăcut impresionat. Cum am un coleg care are card de cumpărături în rate fără dobândă, mă bate gândul să îmi iau și eu unul. Voi ce părere aveți ? Și-a cumpărat cineva așa ceva ? Ca specificații tehnice am găsit cam asta despre el: General Smartphone:Da Touchscreen:Da Tastatura QWERTY:Nu Tip tastatura:Standard Retea 2G:900/1800/1900 Retea 3G:900 / 1800 / 1900 / 2100 Dual Sim:Da Model Procesor:Cortex A9Procesor (MHz):1000 Culoare:Negru Dimensiuni (W x H x D mm):66.8 x 127.2 x 9.8 GPS:Da, cu A-GPS Sistem de operare:Android v4.0 (Ice Cream Sandwich) Greutate (g):118.4Tip SIM:SIM Memorie Slot memorie (tip):MicroSD (pana la 32 GB) Memorie interna (MB):4 GB stocare / 512 RAM Afisaj Tip display:Super AMOLED Ecran extern:Nu Rezolutie (pixeli):480 x 800 Numar culori:16M Diagonala display (inch):4.3 Functii:Corning Gorilla Glass Multi-Touch Conectivitate GPRS:Da Tehnologie Bluetooth:V3.0 Tehnologie wireless:802.11 b/g/nNFC:NuUSB:MicroUSB v2.0Porturi:Jack 3.5 mm Foto video Rezolutie senzor (Mp):8.0 Rezolutii foto:3264 x 2448 Rezolutie video:1280 x 720 Camera secundara:0.3 Mp Caracteristici foto/video:Stabilizator imagine Detectarea fetei Touch focus High Dynamic Range (HDR) Auto Focus Alimentare Durata convorbire: 3G: 5 ore 30 min 2G: 5 ore 30 min Durata in regim de asteptare :2G: 200 ore 3G: 200 ore Capacitate (mAh):1600 Tip baterie:Li-Ion Comunicare Mesagerie:SMS / MMS / IMBrowsing:Da E-mail:Da Multimedia FM radio:Stereo cu RDS Redare video:AVI, MOV, MPEG, VOB, RM/RMVB, FLV, DAT, MKV, PMP Redare audio:WMA, WAV, OGG, Flac Altele SAR (W/kg ) :0.78 Aplicatii:Bitdefender ES Explorer Aply Store News Office Viewer Senzori:Busola digitala Senzor de proximitate Accelerometru Senzor de lumina ambientalaAltele:Dual SIM dual standby Hotspot Wifi Wifi Direct Suport DLNA Suport Flash/html Preț estimativ mediu 1.200 lei Și două clipuri de prezentare ale telefonului realizat de George Buhnici, care este se pare foarte plăcut impresionat. Edited December 27, 2012 by Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanCVB Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 (edited) Dan, eu iti recomand unul extraordinar de bun, raportul calitate-pret este beton, la liber e 899 lei. Dezavantajul e ca il gasesti doar in magazinele orange, ei au exclusivitate pe acest model. Si nu e dual sim... ~Link eliminat~ Edited December 29, 2012 by Administrator Eliminare link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 M-ar interesa doar unul dual sim. Ca și specificații am văzut că sunt oarecum pe aproape cu excepția memoriei interne care la Acer este din câte am văzut de 8 gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanCVB Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 (edited) Are in plus un procesor dual core de 1,5 Gh si 1 Gigaram... Concureaza pe acelasi loc cu Samsung Galaxy s2 si HTC oneX, care se invart cam pe langa 2000 lei... Oricum, Allview este de productie romaneasca, daca nu ma insel, dar sunt foarte fiabile. Deci, da, merge! Edited December 27, 2012 by bogdanCVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted December 27, 2012 Membru Share Posted December 27, 2012 Din cate am auzit Acer e sensibil la cazaturi si se gasesc piese destul de greu. Daca ai grija de el si esti atent intotdeauna, probabil ca merita. Si pe mine ma tenteaza sa cumpar in allview P4 duo, dar inca mai astept pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanCVB Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 George, in ziua de astazi cam toate smartphone-urile sunt sensibile. Nu de mult timp mi-am luat Acer-ul si sa sti ca sunt foarte multumit. In plus ca are Android 4.04. Dar sa nu crezi ca am o parere rea de Allview. Am o parere foarte buna, mai ales ca pe piata gasesti foarte putine smartphone-uri bune dual sim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 Din câte știu cel care a postat clipurile i-a dat drumul pe sol de la 4 metri și este adevărat că i-a sărit capacul din spate și bateria dar știu că nu a pățit nimic, a funcționat în continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted December 27, 2012 Membru Share Posted December 27, 2012 (edited) Am vazut si eu clipul si m-a convins, cat de cat, ca merita 1200 lei. Cred ca e la fel de rezistent la socuri precum Iphone 4s. Edited December 27, 2012 by BGeorge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 28, 2012 Moderator Share Posted December 28, 2012 Fratilor, voi va luati telefoane sa dati cu ele de pamant? Pai daca stiti ca faceti chestia asta, va puteti lua nokia 1100, ca nu are nici pe dracu cand dai cu el de pamant. Nu asta e criteriul dupa care iti cumperi un smartphone. Allviewurile sunt bune, sunt fiabile, insa nu va asteptati la nu stiu ce calitate a constructiei sau cine stie ce design, atat pe parte hardware cat si software. Dar sunt bune la raportul calitate pret. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Nu cred că își ia cineva vreun telefon ca să dea cu el de pământ, mai ales cu unul de acest gen. Dar totuși, când investești o astfel de sumă, fie și în rate, trebuie să apreciezi produsul din toate punctele de vedere. Ăsta este și rolul topicului deschis. Azi mi-am achiziționat telefonul și la prima vedere sunt foarte mulțumit de el. Touch screen-ul se mișcă cu mult peste ce am butonat, la fel browserul. Interesantă este funcția prin care telefonul se blochează singur atunci când îl duci la ureche pentru a purta o convorbire, pentru evitarea unor apelări nedorite. Revin cu detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayne Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 (edited) ca sa ii tin isonul lui Cristi, mai bun ar fi un Nokia 6650 ( sau care era ala antisoc, submersibil etc - ps da, chiar l-am bagat intr-un pahar si nu a avut nimic). on topic, si-a luat un coleg acum de la emag la promotie cu max 600 ron, el e multumit ca are dual sim si net si gps,nu am apucat sa ma joc cu el dar ce mi-a sarit in ochi e ca nu are carcasa de pe spate cum a aratat-o Buhnici..... e lisa si alunecoasa.... cand il mai prind, mai studiez, dar pare interesant....! l.e. Felicitari Dane! sunt curios de feedback! Edited December 28, 2012 by Kayne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted December 28, 2012 Author Share Posted December 28, 2012 Ce anume și-a luat cu 600 de lei ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted December 28, 2012 Moderator Share Posted December 28, 2012 Ceva ca in clipul lui Buhnici, dar mai ieftin si nu exact la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayne Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 (edited) Dane, mea culpa! si-a luat un P5 duo mini.... care ca dimensiuni e maimaricel decat pachetul de kent 100... 550 roni... un comparativ mai jos... ~Link eliminat~ Edited December 29, 2012 by Administrator Eliminare link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 28, 2012 Moderator Share Posted December 28, 2012 Mai toate telefoanele cu touch screen si OS se sting cand le duci la ureche, avand un senzor de proximitate in acest sens. Felicitari pentru achizitie, sa il stapanesti sanatos. Eu am studiat azi foart atent dracia de la Acer si ma cam bate gandul sa imi schimb telefonul cu unul din ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanCVB Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Cristi, eu am dracia de la Acer, am descarcat o groaza de aplicatii si ruleaza telefonul fara nici cea mai mica problema. Si sincer, la 900 de lei iti iei un mini laptop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemonu Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 (edited) ~Link eliminat~ asta e recomandarea mea, poti merge fara ezitare pe s duos. Galaxy s si-a dovedit fiabilitatea de cand este pe piata si este in jur de 10 mil in magazin. Nu merge pe panarame de firme ....cel putin la display, touchscreen, camera chiar daca e de 5 e una foarte buna(fata de una de 8 no name e mult mai buna) Samsung e fiabil Edited December 29, 2012 by Administrator Eliminare link Link to comment Share on other sites More sharing options...
monica05 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 am avut un p2 si a fost destul de rezistent si la socuri si la baie. acum mi-am luat p4, sunt f multumita de el. cu n aplicatii si jocuri descarcate ,pana acum nu s-a blocat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ecou Posted December 29, 2012 Membru Share Posted December 29, 2012 (edited) ~Link eliminat~ asta e recomandarea mea, poti merge fara ezitare pe s duos. Galaxy s si-a dovedit fiabilitatea de cand este pe piata si este in jur de 10 mil in magazin. Nu merge pe panarame de firme ....cel putin la display, touchscreen, camera chiar daca e de 5 e una foarte buna(fata de una de 8 no name e mult mai buna) Samsung e fiabil Mda, in principiu ai dreptate, dar... - cauta forumuri legate de problemele identificate la G S Duos, o sa vezi ca totul nu e chiar asa de roz - NU ARE FILMARE HD - nici macar 720 cu 30fps, ceea ce pentru multi este foarte important. ...de mult caut un dual-sim cu anumite specificatii (ecran maxim 4.0 inch, filmare HD cu sunet stereo, camera foto decenta, procesor de 1Gh minim, 512 ram minim, etc.) iar GSD era cel mai apropiat de ce cautam, dar, din pacate, nu are filmare decenta... On-topic, ultimele dualsimuri de la AW sunt chiar reusite. Daca realizau unul apropiat de ce cautam, as fi achizitionat cu siguranta si eu unul. Deocamdata le-am gasit 2 neconcordante. Ecranul de 4.3 inch mi se pare prea mare pentru gustul meu, iar filmarea, desi este 720 nu ma incanta. Este mult mai slaba decat cea realizata pe Xperia ray pe care il detin in prezent. Din pacate, sa te fereasca sfantu` sa patesti ceva cu el ca nu exista solutii rapide de reparare. Service exista doar la Brasov. Sunt slabuti la reparatii. Dureaza mult timp. Piese trebuie sa importe din China, bla, bla, bla... Am doi colegi care au P4 duos si P5. Ii monitorizez in continuare Edited December 29, 2012 by Administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemonu Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 (edited) de fapt tu vrei asa ceva, e mai scump si am vazut doar second pe un forum mai demult, adus de afara , s2 dual sim ~Link eliminat~ dar poti incerca si asta daca galaxy s nu te tenteaza, dar filmarea nu e ceea ce vrei tu. De fapt la niciun dual nu este, in afara de cel mentionat anterior, s2 duos ~Link eliminat~ In orice caz, pe chinezarii nu as merge in ruptul capului la 10 mil bafta Edited December 29, 2012 by Administrator Eliminare link-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted December 29, 2012 Administrator Share Posted December 29, 2012 Dacă aveți de făcut recomandări, vă rog să postați toate detaliile necesare, denumirea, eventual o fotografie a produselor respective direct aici, în postarea voastră, fără să mai publicați link-uri către website-uri ce comercializează astfel de produse. După o perioadă de timp, informațiile respective vor fi eliminate, ori înlocuite cu alte produse aflate în ofertele comerciantului, iar discuțiile din topic nu vor mai avea niciun înțeles. Dacă vă este lene, ori nu aveți dispoziția necesară să scrieți o postare completă, mai bine și mai corect este să vă abțineți, altfel voi considera publicarea de link-uri către diferite magazine online sau bloguri reclamă și voi aplica sancțiuni. Mulțumesc pentru înțelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemonu Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Reiau postarea deoarece admin-ul a sters linkurile. Nu erau reclame catre magazine, erau simple date tehnice referitoare la telefone de pe un site de specialitate, nu un site de vanzari....deci consider gresita actiunea dumneavoastra Pt ECOU si DAN Cel mai bun este Galaxy S2 I929, cauat modelul si vei gasi...eu un galaxy s2 dar dualsim, deci indeplineste toate cerintele voastre, dar nu prea se gaseste in magazin la noi, doar adus din afara Daca nu va place Galaxy S Duos, va putei uita la HTC Desire V care e un dual sim bun ca samsung-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1Vest Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 In legatura cu Acer Cloudmobile s500 pot sa va spun ca am citit opinii pe gsmarena si se pare ca toate din Romania sunt codate pe Orange si au o calitate inferioara decat cele vandute in alte tari , in sensul ca unele au pixeli morti , probleme de soft etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 30, 2012 Moderator Share Posted December 30, 2012 Problemele de soft se pot rezolva usor printr-un custom ROM iar pixelii morti ii vezi cand cumperi telefonul. Hai sa fim seriosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1Vest Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Suntem seriosi. Eu doar am citat unele review-uri de pe gsmarena.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts