Jump to content
POLITISTI.ro

Pareri produse SmartPol


Jackei

Recommended Posts

  • Member

Dupa cum scrie si-n titlu, as vrea si eu niste pareri de pe la colegi cu privire la produsele celor de la SmartPol intrucat as vrea sa-mi iau cateva chestii, dar nu stiu mai nimic despre ele. 

De exemplu calitatea materialelor, cat de bune sunt de fapt acestea, etc. Ele ca haine si ca elemente de uniforma arata foarte bine dupa mine, par mai moderne decat uniforma normala, dar chiar nu stiu. Pareri?

Link to comment
  • Moderator

Nu vreau să mă pronunț cu privire la articolele de îmbrăcăminte pt. că nu am folosit vreodată, dar referitor la toc-urile (holsterele) pentru arma de serviciu, te asigur că sunt doar niște porcării, niște mizerii pe care nu faci altceva decât să îți irosești banii. Sumele cheltuite pe produsele așa-zis “tactice” de la acest magazin smartpol sunt efectiv aruncate pe geam.

Link to comment
  • Active member

Tocurile vândute de smartpol sunt luate de pe aliexpres, deci le puteți lua de acolo ca sunt mai ieftine doar ca durează mai mult livrarea. 

Edited by Ben
  • Upvote 1
Link to comment
  • 1 year later...
  • 9 months later...
  • Moderator

Sunt (de ani de zile) zeci de ONG-uri (fundatii, asociatii etc) care iau “taxa pe prostie” de la concetatenii nostrii ce sufera de parvenism…toti injura autoritatile (Politia, Jandarmeria, SMURD etc) dar isi decoreaza parbrizele cu insigne si permise de acces ce le imita pe cele oficiale. Nu mai zic de legitimatii…

In cazul de fata, sindicalistii (cu spirit capitalist si de antreprenoriat) exploateaza tocmai acest lucru, dupa principiul “daca-i cerere, sa fie si oferta”! (pe bani, mon cher!) Probabil ca nu mai merge cu tricouri si pijamale inscriptionate cu simbolurile oficiale, asa ca au venit cu alta gaselnita!

Abia astept sa adaug una de SMARTPOL la colectia de la serviciu 😉🤪😜 cu astfel de legitimatii, ridicate de la “bombardieri” (a se citi “special agents”!)

Edited by CITADELA
Link to comment
  • Moderator

Un fel de impozit pe prostia naivilor...

Banul să iasă, doar este economie de piață. Daca e cerere, va exista si ofertă. Pentru orice, chiar si pentru loturi de teren pe Lună.

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.