Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

A1Vest, foloseste intai un Acer, si apoi fa un review. Eu il am si e bestial. Apropo, Acer-ul face laptopuri, nu ca si Nokia, care a inceput cu hartie igienica...

• Membru
Publicat (modificat)

Probleme se vor gasi intotdeauna, incepand de la varfuri de gama pana la low entry cand vine vorba de smartphonuri. Insa, per ansamblu, toata lumea, in reviewuri, da acel model drept un bestbuy, raportand dotarile hardware si software la pretul de achizitie care e la jumatatea unui smartphone Samsung, de exemplu, cu aceleasi caracteristici. Cat despre partea software, ruland OS Android, nu stiu ce erori ar putea sa aiba, decat poate pe partea customizata de Acer sau bugurile specifice Android care se pot regasi si pe alte device-uri. Insa, dupa cum spuneam, la banii aia e un bestbuy, indiferent ce ar zice lumea. Care aveti rabdare, va puteti uita la acest review facut de baietii de la mobilissimo, spune cam tot :

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
Publicat

Probleme se vor gasi intotdeauna, incepand de la varfuri de gama pana la low entry cand vine vorba de smartphonuri. .... Cat despre partea software, ruland OS Android, nu stiu ce erori ar putea sa aiba, decat poate pe partea customizata de Acer

am un lg optimus sol e730, o scula buna la vremea ei (parerea mea) merge bine, insa daca as putea opri din rulare acele programele "coapte" de lg in interfata specifica (necesita drepturi de admin) ar fi si mai bun. am avut cazuri in care battery widget mi-a dat si 8 zile 20 de ore de la incarcarea anterioara.

• Membru
Publicat

Ca sa le poti scoate, trebuie sa il rootezi. Gasesti destule tutoriale pe youtube. Atentie, ca operatiunea asta duce la invalidarea garantiei, daca mai ai.

Publicat

tocmai ca stiu ;) garantie mai am, insa din cite am cautat, nu am gasit o versiune de android curat pentru pocnitoarea mea, iar cyanogen NU vreu sa bag. doar sa dezactivez lg-ui (user interface)

• Membru
Publicat

Atunci pune-i alt launcher si ai rezolvat problema. Eu merg cu un ADW Launcher care pe google play e 10 lei si schimba total telefonul. Vezi ca e si versiune trial. Ca sa iti faci o idee, merge cam ca un ICS si se misca extraordinar de bine, pe langa faptul ca este extrem de customizabil, suporta foldere, dock bar si alte chestii.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Revin cu câteva impresii despre ALLVIEW P4 DUO. Raportul calitate-preț este incredibil, părerea mea. Aspectul exterior este foarte delicat și rezistent în același timp. Capacul de plastic din spate este foarte rezistent,este foarte aderent și nu se zgârie. Ecranul se mișcă foarte bine, sunetul este foarte puternic, are și un amplificator de sunet Yamaha. Viteza de download este una foarte bună, iar jocurile 3D se mișcă impecabil. Un mare plus și pentru antivirusul Bitdefender care vine la pachet cu telefonul. Pozele sunt cel puțin de calitatea celor făcute cu un IPHONE 4S, aici intervenind și funcția autofocus.

Un mare plus și pentru procesorul dual core care permite recepționarea apelurilor simultan pe cele două cartele, lucru imposibil pentru celelalte telefoane cu un singur procesor. Am instalat câteva aplicații printre care și Online TV și văd posturile tv foarte bine fără nici cea mai mică întrerupere. M-ar interesa dacă știe cineva de unde se pot instala Google Maps, Google Street View sau o aplicație GPS. O să mai postez ulterior impresii.

Modificat de Dan
Publicat

Vorba unui coleg mai sus,daca ai vorba de calitate pret, mergi cu incredere pe samsung i929 duos,pret de nou undeva la 800 ron si are specificatii foarte bune.Chiar am butonat unul si este foarte ok,uitativa la specificatii.

• Moderator
Publicat

Pozele sunt cel puțin de calitatea celor făcute cu un IPHONE 4S, aici intervenind și funcția autofocus.

De unde ştii? Ai şi un 4S şi ai comparat sau doar aşa bănuieşti?

• Membru
Publicat

Dane, fa-ti cont pe google play, fostul Android Market si acolo gasesti tot ce vrei. Descarca si aplicatia dedicata ulterior, Google Market, iti va fi foarte folositoare, contine recomandari si multe alte chestii interesante.

Publicat (modificat)

De unde ştii? Ai şi un 4S şi ai comparat sau doar aşa bănuieşti?

Am probat, dar nu pe amândouă în același timp. I4S l-am încercat cu câteva zile mai înainte de a îmi cumpăra telefonul. Camera eu zic că este cel puțin comparabilă. Bineînțeles asta este părerea mea. Cristi merci pentru pont.

Modificat de Dan
  • Membru
Publicat

Reiau postarea deoarece admin-ul a sters linkurile. Nu erau reclame catre magazine, erau simple date tehnice referitoare la telefone de pe un site de specialitate, nu un site de vanzari....deci consider gresita actiunea dumneavoastra

Pt ECOU si DAN

Cel mai bun este Galaxy S2 I929, cauat modelul si vei gasi...eu un galaxy s2 dar dualsim, deci indeplineste toate cerintele voastre, dar nu prea se gaseste in magazin la noi, doar adus din afara

Daca nu va place Galaxy S Duos, va putei uita la HTC Desire V care e un dual sim bun ca samsung-ul

Mulţumesc pentru pont.

Într-adevăr e capabil telefonul.

• Membru
Publicat

Mulţumesc pentru pont.

Într-adevăr e capabil telefonul.

Am intrebat pe threadul dedicat telefoanelor dual-sim de pe softpedia.

Din pacate, acest telefon este realizat pentru China only...:(

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

M-am dat si eu pe Acer S 500. Acum e la incarcat, ca tre sa il las 8 ore conform cartii, dar prima impresie e super placuta. Revin cu pareri.

• Membru
Publicat

Ehee...:)) L-am prins azi la Shop, l-am luat la abonament pe un an Pantera 23 cu 560 de lei. Il puteai lua cu 1 euro daca faceai pe 2 ani, dar nu am vrut asa.

Publicat

Norocos esti... Doi colegi de ai mei umbla inebuniti sa isi ia Acer... Unul chiar si-a vandut Galaxy S2-ul... Baiu ii ca nu il mai gasesc in shop :) Si eu le fac in ciuda :)) Cristi, sa il stapanesti sanatos, iti zic eu ca o sa fi foarte multumit de el. Eu sigur sunt ;)

Publicat

Aș aprecia dacă v-ați referi la telefonul despre care este vorba în topic. Mulțumesc.

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

Are memorie internă flash de 4 gb și suportă card micosd până la 32 de gb. Dacă te referi la suportul flash pentru internet, da are și așa ceva.

Modificat de Dan
  • 2 luni mai târziu...
  • Membru activ
Publicat

Ultima oara s-a vb de allview P4duo.

N-are rost deschid un alt topic, avand in vedere ca este vorba tot de allview si tot de smartphone.

Ce parere aveti despre:

P6 Quad

P6Q_-_poza_principala_220x204.jpg
  • Smartphone Dual Sim
  • HSDPA+ 21,6 Mbps, EDGE, GPRS Sim1 sau Sim2
  • Display 4,65", HD Super AMOLED, Capacitiv multitouch, Gorilla Glass 2
  • CPU: Cortex-A7 Quad Core la 1,2GHz
  • GPU: PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0
  • S.O: Android 4.1.2 Jelly Bean
  • Camera foto 8 MP - filmare 1080p, HDR, Flash, Time Lapse
  • Wi-Fi direct, Hotspot - Tethering prin Wi-Fi
  • Bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR
  • Asociere contact cu SIM, “EasyCall”
  • Amplificator audio Yamaha
  • Super Slim 8,6 mm

P5 Quad

Poza-Listare-220x204.jpg
  • Smartphone Dual Sim
  • HSDPA+ 21,4 Mbps, EDGE, GPRS Sim1 sau Sim2
  • CPU: Cortex-A7 Quad Core la 1,2GHz
  • GPU: PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0
  • S.O: Android 4.1 Jelly Bean
  • Camera foto 8 MP - filmare 1080p, HDR, Led Flash
  • Display 4,5", IPS-LCD, Capacitiv, multitouch
  • Wi-Fi direct, Hotspot - Tethering prin Wi-Fi
  • Bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR
  • Asociere contact cu SIM, “EasyCall”

P6 Stony

p6_220x204.jpg
  • Smartphone Dual Sim
  • HSDPA, EDGE, GPRS
  • Display 4,65", HD Super AMOLED, Capacitiv multitouch, Gorilla Glass 2
  • CPU: Cortex A9, 1.0 Ghz, Dual Core
  • Interfata grafica: Allview Berry UI
  • S.O: Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich
  • Camera foto 8 MP cu Autofocus, High Dynamic Range, Flash
  • Wi-Fi direct
  • Bluetooth 3.0 cu A2DP, EDR
  • Card extern inclus - 16 GB
  • Amplificator Yamaha
  • Super Slim 8,6 mm

P4 AllDro

p4_01.jpg
  • Smartphone Dual Sim
  • 3G HSDPA, EDGE, GPRS
  • Display 4,3", Super AMOLED Plus, Capacitiv multitouch, Gorilla Glass
  • CPU: Cortex A9, 1.0 Ghz
  • S.O: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Camera foto 8 MP cu Touchfocus, Face detection si High Dynamic Range
  • Wi-Fi
  • Bluetooth 3.0 cu A2DP, EDR
  • Suporta card extern - maxim 32 GB

A incercat cineva pe vreunul dintre ele?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Eu am P4 DUO. Este un telefon foarte bun raportat la calitate/preț. Dacă te-ai hotărât îți recomand totuși un P6. Față de celelalte vine cu un display mai mare (dacă ești adeptul acestor gen de telefoane) care este și HD. Diferența era parcă de 200 de lei față de P4 DUO. Marele avantaj al acestor telefoane este faptul că sunt singurele telefoane dual sim cu camere de 8 mgpx, procesoare de 1000 mghz sau mai mari, blitz, etc. cel puțin din câte știu eu. La început cu P4 DUO am avut ceva probleme în sensul că a trebuit să fac un up date la sistemul de operare android, după nu am mai avut probleme absolut deloc. În plus folosesc un soft de optimizare a bateriei de la Bitdefender Power Tune-Up și acum bateria mă ține și 4 zile.

Modificat de Dan
  • Membru activ
Publicat

P6 care? Quad sau stony? Primul am vazut ca are deja implementata o astfel de optiune, de gestionare mai buna a acumulatorului.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.