Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Domnii de la inzestrare,  politista din fotografie e de fapt dintr-un film SF care se petrece prin anul 2100 :lol:. N-are nicio legatura cu realitatea!

• Moderator
Publicat

Cam asa ar trebui sa arate dotarea unui politist de la siguranta publica:

Din respect pentru adevar, este vorba de o politista din cadrul ART (Armed Response Team), un fel de echipa tactica de interventie pentru evenimente deosebite unde nu se impune prezenta echipei SWAT. Sa nu uitam ca politia britanica nu foloseste, din principiu, arme de foc, insa cand se impune, apeleaza la echipele ART mai intai de a solicita echipa SWAT (adica CO19). Mai multe info aici. Asa ca nu mi-as dorii ca politistii de siguranta publica sa patruleze ca niste testoase (dupa modelul firmelor de paza, care au testoase la iesirea din alimentara), ci sa aiba ce le trebuie (masini, carburant, echipament minim de protectie, uniforme de calitate, tehnica radio si IT etc)

• Apreciez 3
  • Displace 2
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Problema e ca suntem foarte multi care am fi dispusi sa ne mai cumparam noi cate ceva pt dotarea proprie, insa ce te faci ca nu ai pe fisa de inzestrare asa ceva si nu te lasa domne' sa le folosesti, ba mai mult dai si cu subsemnatu' la procuror daca pateste vreun contribuabil ceva si l-ai mangaiat cu vreo "scula" pe care nu o ai in dotare... Mi-e scarba de tara asta....  

• Apreciez 2
Publicat

nu stiu daca ati observat dar majoritatea dintre jandarmi(posibil toti) au in dotare bastoane telescopice metalice, pe care le deschid cind e nevoie, nu umbla cu tomfa la briu ca politstul; de ce oare la ei se poate si la noi nu? nici nu mai pun problema echipamentelor cu soc electric care ar reduce teribil contactul direct cu borfasul si implicit tavaleala de rigoare cu filmari pe net si reclamatii la parchet.

Publicat

Domnule Rober7, daca spui ca tie iti este scarba de tara asta si nu a fost o vorba pripita pe care sa o retractezi atunci ai o problema grava !

• Moderator
Publicat

Sper ca s-a inteles esentialul....Mi-e scarba de anumite aspecte din tara asta, de ce se intampla in tara asta, de hotii care ne conduc, etc. Nu era vorba de tara in sine, ca si stat de drept, ca si teritoriu sau orice altceva s-ar putea interpreta si m-ar face sa par antipopular ;)

• 4 luni mai târziu...
Publicat

De apreciat atitudinea cetatenilor! La noi in strada cetatenii ar fi intors spatele, sau mai grav ar fi sarit in ajutorul "maestrului kung fuxx"!

• Apreciez 1
Publicat

... sau ar fi scos telefoanele mobile ori tabletele si ar fi inceput sa filmeze ca sa ai ce posta pe retele de socializare.

• Moderator
Publicat

De filmat filmeaza peste tot... si aici, dupa cum se observa, insa nu asta e problema... Ideea e ca, intr-adevar, cetatenii nu au solidarizat cu dobitocul si au fost de partea politistilor.
Insa cred totusi ca trebuia potolit "mai scurt", daca pot spune asa... adica, l-au lasat cam mult sa isi faca de cap si pana la urma, a reusit sa loveasca si un politist... Cred ca se impunea o interventie mai prompta, mai ales ca, banuiesc, la ei legile sunt mai permisive cu folosirea fortei, decat la noi (zic si eu) :)
aa... si inca o chestie - ori nu a pulverizat bine cu spray-ul, ori spray-urile lor nu sunt bune de nimic :D

Publicat

Robert7 din fericire ei nu lucreaza in romania. La noi mergem 2 sau 1 la un scandal intre 4-6 sau mai multe persoane. La ei este invers actioneaza 4-6 la un scandal intre 2 persoane...... sa fie siguri ca nu degenereaza in altceva! :)

• Apreciez 2
Publicat

Totuși, nu prea înțeleg de ce s-au chinuit atîta să se bată cu el, în loc să scoată pistolul și să-i dea trei secunde ca să se așeze pe jos, cu mîinile pe cap, dacă nu vrea să nu fie împușcat pe loc. :unsure:

• Apreciez 1
  • 3 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Noul VW Passat în "uniforma auto" a Poliţiei Germane

VW a prezentat acum două zile noul model hibrid Passat GTE pregătit special pentru Poliţia Germană. Autospeciala are un motor TSI de 1.4 litri ajutat de un electromotor, ce dezvoltă o putere totală de aprox. 218 CP şi 400 de Nm. Passat GTE ajunge la 100 de km/h în 8,0 secunde, iar viteza maximă este de 220 de km/h.

Partea cea mai interesantă şi punctul forte al lui Passat GTE este autonomia şi consumul de carburant. Mai exact consumul declarat de constructor este de 2litri şi 13kWh pentru 100 km parcurşi, iar cu rezervorul de 50 de litri plin şi bateriile li-ion încărcate, Passat GTE are o autonomie de 1000 de km.

post-2-0-76448600-1419962948_thumb.jpg post-2-0-03342400-1419962967_thumb.jpg

• Apreciez 4
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

In Dubai, producatorii de autoturisme super sport ofera discount-uri mari ca masinile lor sa fie folosite de politie. Deasemenea pot fi oferite cu titlu gratuit sau producatorii auto platesc pentru ca masinile lor sa fie folosite de fortele de ordine. Masinile politiei din Dubai sunt atractie turistica.

• Apreciez 1
Publicat

Daca s-ar intoarce 50% din ce se confisca inapoi la politie ati putea avea lejer dotarea celor din Dubai (bineinteles sa nu gaseasca sefii alta intrebuntare spre folosul lor a sumelor respective).

Publicat

La americani a fost "Legea RICO", de la senatorul/congresmenul care a propus-o si ulterior adoptata! a adus politia fffaproape de infractori, pentru ca de, tehnologia este imperios necesara!

• Moderator
Publicat

Cand ma uit la clipuri de genul asta, am un nod in gat si un gust amar...
Ma gandesc in ce mizerie de tara si cu ce mizerii de legi lucram... si ce mizerii de oameni ne conduc :(
Cat de departe suntem....

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.