Jump to content
POLITISTI.ro

cs777

Recommended Posts

Cei repartizați la București, din promoțiile trecute, unde au trebuit să se prezinte? La noi, la Cluj, nu ni s-a spus absolut nimic iar celor de la Câmpina li s-a spus că la I.S.O.P. pe Șos. Olteniței.

Repartizat la IPJ Giurgiu, recomandarim, sfaturi?

stai linistit..o sa fie bine.....daca iti alegi vreun post prin partea de nord a judetului sa ma anunti...si te ajut cu cazare ....integrarea...orice..

• Upvote 2
  • Downvote 1

stai linistit..o sa fie bine.....daca iti alegi vreun post prin partea de nord a judetului sa ma anunti...si te ajut cu cazare ....integrarea...orice..

Ar trebui sa-mi lasi un nr de tel pe privat si cum sa ma adresez, s-ar putea sa nu am net luni dupa ce voi afla localitatea exacta.

Multumesc:)

Edited by AGDEPOL

Scuze ca fac dublu post dar nu am gasit butonul edit.

1. Pe ce strada se afla IPJ Giurgiu?

2. O recomandare privind o pensiune/motel/hotel/vila o stea-doua, pentru o noapte, in apropiere de IPJ;

si mai departe dar sa fie mai ieftineanu asa..!

Edited by AGDEPOL

• Member

@ionutptk

Trebuie sa ne prezentam la data de 03.12.2012, ora 07:45, la I.S.O.P. Bucuresti, sos. Oltenitei, nr.158-160 Bucuresti, sector 4.

Mijloace de transport in comun:

- Metrou: Statia Constantin Brancoveanu sau Piata Sudului

- Autobuz 232, statia Husi

- Tramvai 11, statia Husi

La prezentare trebuie sa avem asupra noastra:

-Act de identitate

-Permis de conducere

-CV format Europass

-Copii acte de studiu sau certificate de dobandire a competentelor

-Pix, creion

• Upvote 1

Mersi, zzzt23! Asta era ideea, că la ”Septimiu Mureșan” nu ni s-a spus nimic iar când am aflat informații de la director azi, o dădea cotită că ar trebui să mergem la I.G.P.R. și/sau la D.G.P.M.B. să căutăm niște liste.

• 2 weeks later...

Nu mai scrie nimeni pe aici.

@ Marinescu - Am prins in oras Mihailesti (Giurgiu), e binisor pana acum. Nasol cu zapada asta! :)

Ma contrazic cu lumea pe la sectie, noi cat suntem sub tutela putem da amenzi? Eu stiu ca da!!

Edited by AGDEPOL

Si la noi s-au facut repartizarile, din ce ne-a zis sefu ca s-a discutat in sedinta: Sunt vre-o cinci care au venit specializati pe rutiera dar nici macar unul nu a fost repartizat la rutiera, toti au fost dati la posture de politie iar celor specializati pe rutiera li sa zis Sa fiti multumiti ca v-am repartizat la posturi de pe drumuri nationale. :doh: