Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Va rog sa ma sfatuiti si pe mine cam de care sectii din Bucuresti trebuie sa ma feresc, tinand cont de starea infractinala (gen Ferentari unde se stie ca ai de-a face cu "Nija", parte in parte).

Rog seriozitate in raspunsuri !

Iar ca sfaturi ce sectii imi puteti recomanda (sectia x / Frenentari; sectia y / Colentina etc.) ca sa-mi pot forma o idee.

Multumesc anticipat !

• Moderator
Publicat

Dacă dorești răspunsuri pertinente, ar fi util să faci o scurtă informare care să cuprindă cine ești și cu ce te ocupi în prezent. Nu crezi?

• Membru
Publicat

Nu sunt din Bucuresti, dar daca de la inceput cauti locuri caldute, nu inteleg de ce ai ales sa te faci politist.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Pai cine stia ca dupa ce te ung astia cu o linie pe umar te si trimit de acasa .. :)) .. scuze pt. limbaj

Scuze Marius.. am crezut ca se deduce.. sunt tanar absolvent al scolii de agenti

Modificat de Panoramic
Publicat

:))) si uite asa o barba avea..

Macar esti bun de StandUp , chiar m'ai amuzat copios +1

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Sincer nu ma asteptam la un raspuns asa vastuos , chiar am ramas impresionat de calitatea ta de a fi OM. raman dator pt efortul depus pt. a'mi explica mie atatea detalii , promit ca o sa te cinstesc macar cu o bere cand ajung in Bucuresti. Respect

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Stai linistit, mi-as fi dorit si eu sa stiu atatea inainte sa fac alegerea, care pana la urma s-a bazat doar pe ideea de a fi cat mai aproape de zona centrala.

Trebuie sa stii cam ce specific vrei sa aibe sectia la care vrei sa lucrezi si dupa ce mai citesti ce se va mai scrie pe aici o sa tragi concluzia singur.

Modificat de DannyBAD
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Secția 17 (Eroilor) - foarte liniștită, activitate puțină.

Secția 7 (Colentina) - zona crepusculară.

Secția 9 (Pantelimon) - au destulă activitate.

Publicat

De unde stii ca la sectia 17 e activitate putina si zona foarte linistita?

Ai lucrat sau lucrezi acolo?

• Membru
Publicat

În comparație cu alte secții este mai liniștită, excepție făcând câteva zone.

• Membru
Publicat

esti Sisu Dorin? :P

el ar cam trebui sa fie :naughty: il cam dau de gol anumite expresii folosite atat aici cat si pe facebook, pe "Police Agents School" :clip: (fara nicio rautate)
Publicat
Sincer nu ma asteptam la un raspuns asa vastuos ,

eee ba? nuuuuuuu si aici, avem pretenti de la useriii nostri

Publicat (modificat)

eee ba? nuuuuuuu si aici, avem pretenti de la useriii nostri

(off topic) Sa fi fost fastuos? sau grandios sau doar vast? sau cine stie..e omenesc sa gresesti.

(on topic) Putina lumea are rabdarea pe care a avut-o DannyBAD sa descrie atat de multe sectii si fara sa ia la misto sau sa critice persoana care a intrebat (un mare + pt asta). Daca sunt colegi din Bucuresti dornici sa impartaseasca ceva pareri despre locul lor de munca, respectiv sectia la care lucreaza, sa nu ezite, nu e nevoie de o descriere atat de vasta :P, ne multumim si cu o descriere scurta si la obiect.

Modificat de achiteim
Publicat (modificat)

Bun si pentru Circulatie ? trebuie ceva in plus ? gen specializare prin tara sau doar atestatul(pe care il dau si cei de la O.P sa poata da sanctiuni la regimul rutier?) ... si daca e loc liber intri?

Modificat de Panoramic
  • Moderator
Publicat

Din câte ştiu de la colegii de acolo, de la brigada rutieră pleci mult mai greu. Nu te lasă să te muţi la altă formaţiune decât foarte greu. Cunosc un coleg care s-a chinuit foarte mult timp să plece la o secţie. Într-un final a reuşit, dar după multă vreme şi după lupte seculare, milogeală, intervenţii şi alte asemenea metode ajutătoare.

Acolo trebuie să ai nervi de oţel. Ai de a face cu tot felul de parveniţi, şmecheri, cocalari şi alte asemenea specii, care îţi mănăncă ficaţii în fiecare zi prin băşi ...le pe care le debitează. E destul de nasol, mai ales pentru cei ce nu-i atrage acest domeniu al poliţiei rutiere.

• Membru
Publicat

Bun si pentru Circulatie ? trebuie ceva in plus ? gen specializare prin tara sau doar atestatul(pe care il dau si cei de la O.P sa poata da sanctiuni la regimul rutier?) ... si daca e loc liber intri?

ca sa poti da sanctiuni la regimul circulatiei trebuie sa ai calitatea de politist rutier.....atestatul e pentru a putea conduce autoturismele de serviciu apartinand MAI
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

ca sa poti da sanctiuni la regimul circulatiei trebuie sa ai calitatea de politist rutier.....atestatul e pentru a putea conduce autoturismele de serviciu apartinand MAI

La Bucuresti, in ultima perioada, s-au organizat cursuri de o zi, la sediul Brigazii Politiei Rutiere, pentru o dobandi calitatea de politist rutier pentru toti lucratorii de la B.O.P. - Compartiment Siguranta Publica.

Se pare ca scopul ar fi scoaterea agentilor de siguranta publica la dirijat in intersectii in perioada sarbatorilor, nu neaparat de a aplica sanctiuni pe linie de rutiera.

Legat de atestat pentru a putea conduce masina "firmei", se da anual, de regula in perioada noiembrie - decembrie si e valabil pentru intreg anul urmator.

Publicat

Am avut ocazia de a lucra (cunoaște) la mai multe secții de poliție din București. Dacă ar fi să dau cuiva un sfat i-aș recomanda să evite Secțiile 7, 19 și 20. Dintre secțiile unde m-am simțit (mai) bine pot menționa 10, 17 și 22. Nu intru în detalii cu privire la motive, acestea fiind trecute prin filtrul subiectivității mele. Nu știu cum se va face repartizarea la secții după absolvire, dar vezi să nu ai parte de vreo surpriză mai puțin plăcută; și aici mă refer la posibilitatea ca tu să nu ai niciun cuvânt de spus în privința viitoarei secții unde vei lucra.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Criteriile sunt destul de simple. Sectiile marginase sunt mai linistite, iar sectiile centrale sau cele care au pe raza multi "indieni" sunt "mai grele" :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.