Jump to content
POLITISTI.ro

Cand va fi incadrata promotia 2012?


codx

Recommended Posts

Scoala isi face datoria si, ca si in cazul promotiei 2011( din care am fost si eu) urmeaza metodologia , adica isi respecta sarcinile trasate de IGPR respectiv MAI, dar daca, cand acestia din urma trebuie sa-si dea cu semnatura pentru ca promotia sa fie incadarata apar probleme, atunci posibil sa fiti tinuti ca si noi pe margine, pentru cat timp :blink: nu se stie. Sper sa nu-si bata joc iar cum au facut-o cu noi. Succes!!! :emo-yessir:

Edited by bulibasha
Link to comment

In mod cert ne vor incadra dupa ce ii vor avansa pe cei din scolile de jandarmi, politisti de frontiera si pompieri. (vorbesc de promotia 2011) :)

Edited by VictorL
Link to comment

eu din ce-am auzit prin teritoriu....se doreste accesarea unui credit de catre minister pentru a putea da o ordonanta iar in felul acesta sa se pensioneze multi si sa se vacanteze locuri si pt voi....

  • Upvote 1
  • Downvote 3
Link to comment

Da, exista dorinta de a se face locuri pentru noi...dar nu se stie cand o sa se reuseasca lucrul acesta!!!

Link to comment

Domnul ministrul Ioan Rus spune ca este una din prioritatile lui incadrarea voastra..acuma ramane de vazut cand se va materializa aceasta prioritate..

Link to comment
  • Active member

Intotdeauna cand este o problema in acest minister, cei sus-pusi ies in fata si fac declaratii conform carora respectiva problema este pe lista lor de prioritati.

De incadrat va vor incadra, nu se pune problema, insa ar fi bine ca macar sa va spuna o data concreta si sa nu asteptati ca noi, fara a avea un reper temporal.

Sfaturi....!? nu-si au rostul zic eu...puteti sa mai invatati cate ceva intre timp, puteti sa munciti in masura posibilitatilor, ideea e sa nu va pierdeti speranta, si daca chiar v-ati dorit "politie", sa nu renuntati.

Numa' bine !

Link to comment

Am tot urmarit discutiile de pe acest forum. sunt anul 2 la jandarmi la falticeni adica promotia 2012. Noua comandantul ne-a venit in fatza batalionului si ne-a comunicat ca in mod sigur vom fi incadrati la timp. Luni, adica pe 11.06.2012 vor veni cei din promotia 2011 si in decursul aceleeasi saptamani ii va anavansa si incadra, iar noi pe data de 29 a lunii iunie vom fi avansati si pe 2 iulie ne vom prezenta la unitatile din teritoriu. Nu-l vad pe acest om sa iasa in fatza intregii suflari si sa faca aja o afirmatie fara un temei sigur ;) ganditi ce vreti

Link to comment

hmmm.. la frontiera e cam acelasi lucru.. cei de aici ne tot spun ca in proportie de 95% vom fi incadrati la timp si ca martea viitoare vom incepe examenul de absolvire urmand ca pe 25 sa fim ridicati in grad si 3 zile mai tarziu sa ne prezentam la unitatile teritoriale la care am fost repartizati...

Edited by DoarEu
Link to comment

e bine atunci. inseamna ca va incadra la timp toata promotia 2012. cred ca nu a fost 100% pt ca nu avea ordinul de incadrare in mana. daca ne incadreaza la timp jos palaria pentru ministrul ioan rus. acum sa speram ca nu se sucesc cei de la bucuresti si sa ne amane

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.