Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Se pare ca a fost bogat mosul anul asta - 3 economic, 2 judiciar :hmmmt: Probabil ca au fost infiintate special pt promotia asta, corect?

• Apreciez 1
Publicat

Nu Ben, nu vin cu functii.

Vin pe functiile libere, Bailesti, Calafat etc sau pe unde or mai fi libere.

Publicat

Am fost repartizat în București, eu fiind din Botoșani. :doh: Sfaturi sau păreri cu privire la viața polițistului de ordine publică în Capitală? :emo-yessir:

Publicat

Daca vrei sa pleci in judetul tau vei da piept cu ,,donul Tache" unul dintre cei mai nenorociti ispectori sefi din tara!

In rest ,saracie mare, situatie operativa normala, colegi de treaba etc.

Sunt niste sate precum Clejani in care populatia minoritara sunt romanii!

Numai bine!

• Apreciez 1
Publicat

se aude ca veti fi repartizati in mediul urban .. in conditiile in care, desi eram foarte putini la posturi, s-au tot mutat colegi in speranta ca ii veti inlocui voi ... dar de unde .. ramanem sclavi pe plantatie

• Membru
Publicat (modificat)

Ceva colegi pe la IPJ Harghita, sa ne comunice pe unde sunt posturile vacante si totodata cum se va face repartitia in continuare?

Modificat de cs777
Publicat

Buna, am intrat si eu in randul politistilor de doua zile, de pe bancile Scolii de Agenti de Politie ,, Vasile Lascar'', Campina si am ales judetul Alba, fiind si cel mai aproape de casa si printre ultimele trei judete din Ardeal, care au ramas in picioare la momentul in care mi-a venit si mie randul.

Este vreun coleg amabil din acest judet care sa cunoasca locurile pe care urmeaza sa fim repartizati?

Multumesc.

Publicat

Din cate stiu eu, in mare parte, promotia 2012 va fi repartizata in mediul urban, urmand ca odata cu desfiintarea sectiilor de politie rurala, personalul de acolo sa fie redistribuit la posturile de politie din zona adiacenta.

Publicat

Am auzit de la colegii care deja sunt in campul muncii. Undeva prin luna martie se va intampla lucrul acesta si totodata se vor reiinfinta Birourile Ordine Publica Rural. Va fi ca inainte.

• Membru
Publicat

Yupiii, v-am mai gasit un loc propice: com. Rupea, jud. Brasov. E super. Aer curat, verdeata, etc.

...multa negreala!
Publicat

salut...fac parte din promotia 2013...care stie cate posturi s-au scos prin tara??in special in gorj...si care a fost ultima medie...multumesc..

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.