Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Numai pentru cei care dorm in paturile de sus!

Modificat de Catalin
Citat inutil
  • Apreciez 3
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu sunt paturi supraetajate :))

Modificat de Catalin
Citat inutil
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

Daca are cineva curs la Buzau pe arme si munitii din 01.09.-04.09.2014 si sunt din zona Ardeal sa dea un semn...

• 5 săptămâni mai târziu...
Publicat

Pensiune curata sunt cursurile de la Buzau, o oaza de relaxare si placere, am ramas cu impresii foarte bune si in acelasi timp am legat prietenii cu colegi din tara... conditiile sunt extra, liniste, doar un SPA mai lipsea de acolo in rest este super ok, mancare buna, ce mai abia astept urmatorul curs...cel mai mult mi-a placut cursul de perfectionare organizat la BISTRO...cine stie cunoaste:))

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Salutare colegi. Urmeaza sa ma prezint la un curs la Ploiesti incepand cu data de maine. Imi puteti spune va rog daca pot fi cazat si cu logodnica mea? va multumesc.

Salutare colegi. Urmeaza sa ma prezint la un curs la Ploiesti incepand cu data de maine. Imi puteti spune va rog daca pot fi cazat si cu logodnica mea? va multumesc.

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Trebuia sa faci dinainte raport ca vrei pat matrimonial si sa il trimiti prin SMRU. Acum cred ca e cam tarziu.

• Apreciez 3
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Este vreun coleg venit la Buzau pentru cursuri la C.P.M.S.?

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Daca participa vreun coleg la cursuri in perioada 04-08.05.2015, va rog dati un semn!   :emo-yessir:

• 2 luni mai târziu...
Publicat

In perioada 06-10 iulie 2015 particip la un curs la Buzau, respectiv Politie Rurala - Controlul autovehiculelor in alte state :emo-yessir: 

• Moderator
Publicat

Ne auzim, poate ne cunoastem la un suc intr-o seara la Bistro Junior.

• Apreciez 3
Publicat

In perioada 06-10 iulie 2015 particip la un curs la Buzau, respectiv Politie Rurala - Controlul autovehiculelor in alte state :emo-yessir:

Am participat si eu la acest curs, este un inceput. Ideea acestui curs a avut-o un coleg de la Rutiera. Pacat ca tine doar patru zile, cand ar trebui sa dureze macar doua saptamani si ar trebui parcurs de catre toti politistii din operativ, si, in special, de catre cei care au calitatea de politist rutier.
  • Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Desigur :emo-yessir:

Auzisem eu un zvon ca au achizitionat, cu finantare europeana, un aparat de bruiaj care te impiedica sa te conectezi pe forum sau sa dai telefoane cand te afli in interiorul Centrului Buzau.

Se pare ca nu e zvon :D

• Apreciez 3
Publicat

... cata rautate! Dane, colegul nostru a venit sa se pregateasca, nu sa se distreze sau sa te cunoasca pe tine. :D

• Apreciez 1
  • 3 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

Pot refuza să particip la un curs de pregătire având în vedere că mama mea este grav bolnavă iar eu sunt întreținătorul ei???

• 1 an mai târziu...
Publicat

Neatza. O intrebare daca se poate. Particip la un curs de engleza la Ploiesti. Mai e nevoie sa trecem pe la Centrul unde se fac cursurile cand ajungem seara sau mergem direct la camin pentru cazare?

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Pentru cei care mergeti la cursuri se poate servi masa contra cost acolo.

Mancarea este destul de OK pentru pretul platit.

Meniu CMPS Buzau.jpg

In oras puteti servi masa la Bistro Junior. Au preturi foarte bune. 

Exemple

Pomana porcului - 9 lei

Carnati cu cartofi - 14 lei

Pizza la metru - 30 lei ( se poate servi in 3 persoane)

Pizza la metru Bistro Junior Buzau.jpg

Carnati Bistro Junior Buzau.jpg

Pomana porcului Bistro Junior Buzau.jpg

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.