Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Administrator
Publicat

Postaţi în acest topic solicitarea de confirmare a contului de membru numai după ce aţi asociat şi validat contului de membru o adresă de e-mail oficială de serviciu (prenume.nume@jud.politiaromana.ro).

Multumesc pentru intelegere.

• 4 ani mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salut, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

• Apreciez 1
  • 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

hopa, scuze, am apucat sa citesc mai bine regulamentul si tocmai mi-am asociat contului adresa de e-mail de serviciu. Totul in regula ?

• Apreciez 1
  • 5 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salutare, am asociat contului adresa de e-mail de serviciu, daca se poate să primesc acces la aria rezervată doar polițiștilor. Multumesc frumos pentru ajutor.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Salut!Mi-am asociat contului adresa de e-mail de serviciu .Ma poate ajuta si pe mine cineva sa primesc acces la aria rezervata politistilor.Merci!

• Apreciez 1
  • 1 an mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salutare! Mi-am asociat contului nou creat mailul personal de webmail.politiaromana.ro.

Rog administratorii sau colegii-membri din IPJ Cluj, sa imi confirme apartenenta in institutia asta, numita Politia Romana. 

Multumesc!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Buna ziua! Lucrez în cadrul IPJ Maramureș și am asociat adresa de e-mail de serviciu prezentului cont (nume@mm.politiaromana.ro), dar nu am avut cum să confirm noua adresă, fapt pentru care am revenit la cea veche, de yahoo. 

„1. - Vă înregistraţi sau asociaţi contului de utilizator de aici, adresa de e-mail oficială de serviciu [...] DUPĂ CARE postaţi în topicul "Sprijin pentru accesul în aria dedicată poliţiştilor" specificând acest lucru.” -  Poate nu mă pricep prea bine, dar nu știu cum aș putea face acest lucru, atâta timp cât după asocierea unei noi adrese de e-mail, este necesară confirmarea ei, iar sistemele conectate la INTRANET nu au acces liber la internet și eu nu mai pot posta nimic până la confirmarea noii adrese. 

Pe cealaltă cale, rog un coleg din cadrul I.P.J Maramureș să îmi trimită un mesaj personal pentru a putea obține accesul în aria dedicată polițiștilor a acestui forum. Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Se pare că nu am știut prea bine. Multumesc @Marius pentru ajutor! 

Am asociat e-mailul de serviciu contului.

• Apreciez 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Va rog sa îmi acordati acces în aria dedicata politistilor.Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro

Mulțumesc!

Modificat de csikirobert
  • Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

va salut! am asociat contului meu de utilizator adresa de e-mail oficială de serviciu. va rog sa.mi dati acces in sectiunea privata. va multumesc!

• 9 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Am asociat contul la adresa de email. In caz ca nu merge, as ruga un coleg de la Ipj Arges pentru confirmare! Stima

• Apreciez 1
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Buna dimineata!

Am asociat adresa de email a contului, cu adresa de email @b.politiaromana.ro de. Astept activarea sau modificarea contului.

Multumesc,

D.G.

• Apreciez 1
Publicat

Buna ziua!

Mi-am asociat adresa de e-mail cu cea oficiala de serviciu. Vreau sa precizez ca adresa de email e cea atribuita de Politia de Frontiera, nu respecta formatul politiei romane, fiind doar nume.prenume@igpf.ro. Daca nu rog un coleg de pe raza judetului Vaslui sa ma confirme. Chetran Mihai - Sectorul Politiei de Frontiera Berezeni. 

Astept confirmare!

• Membru
Publicat

Am asociat la cont adresa de email nume.prenume@cj.politiaromana.ro si doresc configurarea contului pentru accesul in sectiunea privata a politistilor.

Va multumesc!

• Membru
Publicat

Am asociat adresa de email prenume.nume@mm.politiaromana.ro, doresc si eu accesul in sectiunea privata. Multumesc !

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro, va rog sa imi acordati acces in aria dedicata politistior.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa imi acordati acces in aria dedicata politistilor. Multumesc.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Bună ziua, am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro, va rog sa imi acordati acces in aria dedicata politistior.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am asociat adresa de email din domeniul politiaromana.ro, va rog sa imi acordati acces in aria dedicata politistior.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Buna ziua, am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

Modificat de Rn19
  • Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.