Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Am o intrebare. Stiu ca se plateste taxa de examinare in valoare de 300 lei . Am auzit ca daca ai unul din parinti / parintii in domeniu,respectiv lucreaza in cadrul M.A.I nu mai platesti aceasta taxa. Este adevarat ? Si daca da,ce documente trebuie trimise ?  :hmmmt:

Publicat

Da este adevatat daca ai unul din parinti cadru MAI esti scutit de taxa. Vezi ca sunt si pe regulamentul Academiei conditiile. Daca nu ma insel iti trebuie o adeverinta de la locul de munca al lor prin care atesta ca sunt cadre MAI.

• Membru
Publicat

A picat cineva din Neamt la psihologic ?? Felicitari!

Publicat

Mersi :) Nu stiu daca a picat cineva,pe mine m-au anuntat telefonic.Ma voi duce maine pe la IPJ si  voi vedea daca sunt afisate rezultatele.

Publicat

Luni o sa merg sa vad si eu. Felicitari tuturor!!! De la mine din judet suntem in jur de 30.

• Membru
Publicat (modificat)

Din Teleorman au trecut 26 -inclusiv fara frecventa , jandarmi , pompieri etc - de testul psihologic. :P

Modificat de MariusAcademy
Publicat

Vi s-a zis ceva in teritoriu despre asa ceva?

" Declaraţia autentificată din care să rezulte că nu au mai beneficiat de subvenţie din fondurile publice pentru urmarea unui program de studii universitare de licenţă."
Apare in regulament..

Publicat

Salutare. Robbye,aceeasi problema am si eu.Nu stiu cum sa interpretez tinand cont ca eu sunt in anul 1,buget la alta facultate.

Publicat

Eu și un prieten am fost sunați astazi în legătură cu declarația aceasta cum că nu am beneficiat de subvenție din fondurile publice. Ne-au spus că trebuie să avem la noi declarația când ne vom prezenta pe 20 iulie la sediul Academiei pentru înscriere, deși noi optăm pentru învățământul cu frecvență.

Publicat (modificat)

Este vorba de participanţii la examenul de la FR.

Trebuie sunat la secretariatul Academiei si poate primim un raspuns concret..

Eu și un prieten am fost sunați astazi în legătură cu declarația aceasta cum că nu am beneficiat de subvenție din fondurile publice. Ne-au spus că trebuie să avem la noi declarația când ne vom prezenta pe 20 iulie la sediul Academiei pentru înscriere, deși noi optăm pentru învățământul cu frecvență.

Din ce judet esti ?

Modificat de Robbye
Publicat
  • Din cate am vazut, declaratia este necesara  in privinta celor care opteaza pentru frecventa si care au suportat studiile universitare in regim de taxa...din cate stiu si cei de la secretariatul facultatii absolvite iti poate elibera o asemenea dovada!
  • Prin urmare, nu este necesara pentru cei care  au fost la buget deoarece in privinta lor se pune problema de a plati taxele aferente anilor de studiu dupa admitere, si cand am sunat la academie  mi s-a specificat in mod expres aceasta imprejurare..."asa cum se prevede in regulament"!
  • Din cate stiam in privinta celor care opteaza pentru fara frecventa, una dintre conditiile de recrutare este sa nu fi absolvit o facultate, nu este necesara pentru ei?!?
Publicat

Aveti idee cum ar trebui sa procedez cu - Declaraţia autentificată din care să rezulte că nu au mai beneficiat de subvenţie din 

fondurile publice pentru urmarea unui program de studii universitare de licenţă. - in cazul in care am fost 1 an la taxa si 2 la buget?
Publicat

am sunat in teritoriu si mi s-a zis (asa cum se zisese si la testul psihologic) ca declaratia e necesara doar pentru cei de la FR.

Si-am sunat si la Academie si mi s-a zis ca se va afisa pe site un anunt in urmatoarele zile in care se va mentiona clar ce si cum.

• Membru
Publicat

La regulament la vizita medicala scrie asa :

Denumirea prestaţiei
Tarif
Obs.
Contravizită examen dermatologic
24 lei
Contravizită examen ginecologic
24 lei
Contravizită examen oftalmologic
20 lei
Contravizită examen cardiologic + EKG
28 lei
Contravizită examen chirurgical
19 lei

S-a adaugat eKG sau mi se pare mie ? :))

Publicat

Ati mai aflat ceva despre "Declaratie" ?Am sunat acum cateva zile la academie si nu mi s-a spus nimic sigur.

Publicat

Salut.Robertutus trebuie facuta asta e clar, dar pentru cei care sunt la alta facultate la buget (cazul meu) sau au terminat deja una ce trebuie facut??? Nu poti sa faci o asemenea declaratie caci  ar insemna sa minti,fiindca ei oricum vor gasi adevarul. Presupun ca sunt destul de multi la nivel national care sunt la alta facultate si asta nu poate ramane asa fiindca ne ar incalca drepturile. In plus un lucru asa important trebuie anuntat din timp,dar vad ca fac acelasi lucru cum au facut si cu probele sportive....Cei care afla cv rog sa posteze sa clarificam situatia.

• Membru
Publicat

Domnilor, v-am mai spus şi sus, acea declaraţie este necesara participanţilor la admiterea de la FR. Cei care participă la admitere la ZI şi vor fi declaraţi admişi, în cazul în care au terminat o facultate la buget, vor fi obligaţi la plata cursurilor de la academie, fiind considerate locuri cu taxă. 

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.