RoMu06 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Buna ziua, pe data de 17 iulie 2019 am examenul auto, proba practica pentru categoria E, intre timp mi.a fost suspendat dreptul de a conduce,pot sustine examenul cu dovada valabila pana pe 23? Link to comment
0 Moderator Marius Posted July 20, 2020 Moderator Share Posted July 20, 2020 Examinarea pentru obţinerea permisului de conducere şi eliberarea acestor documente NU se mai realizează de către Poliţia Română încă din anul 2002 (de mai bine de 18 ani). Aceste activităţi sunt desfăşurate Serviciile Publice Comunitare, ce au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti. Pentru astfel de clarificări trebuie să vă adresaţi instituţiei respective, nu poliţiştilor. Link to comment
0 BEZNEA Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Buna seara!Am facut prostie vina mea dar urat si din partea "pistolarului "pitit bn si oprit dupa 5 km ca am depasit viteza in localitate!Mi sa reținut permisul si intrebarea mea este daca pot da proba practică pentru categoria E cu dovada ?Multumesc! Link to comment
0 Nick24 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Din 2016 am permisil retinut pt cercetare penala .mi- a fost retinut pt cinducerea unui auto fara a fi inmatriculat. Acum as vrea sa dobandesc categoria a, eu avand doar cat b. Pot sustine examenul si cursurile pt aceasta categorie? Va multumesc Link to comment
0 QEDI Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Buna ziua, acum o săptămâna și câteva zile am obținut permis pentru categoria b iar Eu deja aveam permis de categoria a1. Problema este ca celorlalți care au dat traseul odata cu mine le-a venit deja permisul acasa iar mie nu. Trebuie sa ma duc cu permisul vechi la drpciv? Polițistul examinator nu ma întrebat nimic legat de permis. Am voie sa conduc cu permisul vechi pana îmi vine cel nou? Link to comment
0 Adi20 Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Salutare tuturor! Vin cu o întrebare care mă cam macină si nu am primit nici un răspuns concert legal. Sunt in situația in care posed permis de categoria AM/A1/A2, de jumătate de an, insa acum câteva zile mi a fost suspendat pentru 3 luni din cauza vitezei. Treaba este ca în intervalul cât acesta este suspendat, am examenul la categoria B. Întrebarea este : pot susține examenul in situația dată dupa termenii legali? Mulțumesc! Link to comment
0 CretuA Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca e obligatoriu sa predau permisul dupa ce iau examenul de condus. In cazul meu vreau sa plec din tara si nu pot astepta 1 sapt sau cat e necesar de asteptat dupa el. Link to comment
0 Membru Roby Posted July 15, 2022 Membru Share Posted July 15, 2022 Stai un pic ...reformulează întrebarea Tu vrei sa predai un permis sau aștepți după un permis? Ca nu prea se înțelege ce vrei sa spui... Link to comment
Question
RoMu06
Buna ziua, pe data de 17 iulie 2019 am examenul auto, proba practica pentru categoria E, intre timp mi.a fost suspendat dreptul de a conduce,pot sustine examenul cu dovada valabila pana pe 23?
7 answers to this question
Recommended Posts