Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Sustinere examen pt o noua categorie

RoMu06

Question

Buna ziua, pe data de 17 iulie 2019 am examenul auto, proba practica pentru categoria E, intre timp mi.a fost suspendat dreptul de a conduce,pot sustine examenul cu dovada valabila pana pe 23? 

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Examinarea pentru obţinerea permisului de conducere şi eliberarea acestor documente NU se mai realizează de către Poliţia Română încă din anul 2002 (de mai bine de 18 ani). Aceste activităţi sunt desfăşurate Serviciile Publice Comunitare, ce au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti. Pentru astfel de clarificări trebuie să vă adresaţi instituţiei respective, nu poliţiştilor.

• 0

Buna seara!Am facut prostie vina mea dar urat si din partea "pistolarului "pitit bn si oprit dupa 5 km ca am depasit viteza in localitate!Mi sa reținut permisul si intrebarea mea este daca pot da proba practică pentru categoria E cu dovada ?Multumesc!

• 0

buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Din 2016 am permisil retinut pt cercetare penala .mi- a fost retinut pt cinducerea unui auto fara a fi inmatriculat. Acum as vrea sa dobandesc categoria a, eu avand doar cat b. Pot sustine examenul si cursurile pt aceasta categorie? Va multumesc

• 0

Buna ziua, acum o săptămâna și câteva zile am obținut permis pentru categoria b iar Eu deja aveam permis de categoria a1. Problema este ca celorlalți care au dat traseul odata cu mine le-a venit deja permisul acasa iar mie nu. Trebuie sa ma duc cu permisul vechi la drpciv? Polițistul examinator nu ma întrebat nimic legat de permis. Am voie sa conduc cu permisul vechi pana îmi vine cel nou?

• 0

Salutare tuturor! Vin cu o întrebare care mă cam macină si nu am primit nici un răspuns concert legal. Sunt in situația in care posed permis de categoria AM/A1/A2, de jumătate de an, insa acum câteva zile mi a fost suspendat pentru 3 luni din cauza vitezei. 

Treaba este ca în intervalul cât acesta este suspendat, am examenul la categoria B. Întrebarea este pot susține examenul in situația dată dupa termenii legali? Mulțumesc! 

• 0

Buna ziua, ma intereseaza sa stiu daca e obligatoriu sa predau permisul dupa ce iau examenul de condus. In cazul meu vreau sa plec din tara si nu pot astepta 1 sapt sau cat e necesar de asteptat dupa el.

• 0
  • Membru

Stai un pic ...reformulează întrebarea 

Tu vrei sa predai un permis sau aștepți după un permis?

Ca nu prea se înțelege ce vrei sa spui...