Stalin Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Salut! Deschid acest topic pentru toti aspirantii cu scopul de a comunica si eventual a ne imprieteni!! Deci cine participa la anul?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister17 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Si eu sunt pentru 2013. Sper ca lucrurile sa decurga bine si cei care merita cu adevarat sa fie admisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDennis Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Si eu sunt in cursa Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgiana Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 mey baieti...sper sa ma alatur si eu anul viitor... se stie cumva daca vor fi tot asa putine locuri?adica doar 5 locuri pentru fete....e destul de greu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted September 12, 2012 Moderator Share Posted September 12, 2012 Din păcate locurile nu se stabilesc în funcție de nevoile din poliție, ci în funcție de bunul plac al politicienilor. Baftă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 Pentru cei care cauta materiale sau au materiale sa ma contacteze(Am si eu).Mai multe detalii pe privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Cred că ar fi important să postezi ce materiale ai aici. De aceea ne strângem pe forum, pentru a ne ajuta/informa reciproc. Dacă vei vorbi pe privat cu anumiți membri vei priva pe ceilalți de a afla ce materiale didactice ai și nu este corect. Suntem o comunitate de prieteni și așa vrem să rămânem. Succes cu studiul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted September 15, 2012 Author Share Posted September 15, 2012 (edited) Dan,am uitat sa specific ca eu am viteza de upload de toata jena si nu o sa pot sa uploadez aici.Cand am spus mai multe detalii pe privat nu m-am referit doar la anumite persoane,ci la toti doritorii.(Pot trimite materialele prin skype).Iti multumesc ca mi-ai atras atentia. Daca sunt persoane interesate o sa postez lista cu materialele ce le detin. Edited September 15, 2012 by Stalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXXX599 Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Si eu intru in competitie sa spun asa:D Stalin chiar mi-ar prinde bine cateva materiale la limba romana si limba engleza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted September 15, 2012 Author Share Posted September 15, 2012 (edited) Salut Alex!Am doar la romana in pc dar as spune sa mai astepti putin sa vedem daca sunt mai multi doritori! Edited September 15, 2012 by Stalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
crissbox92 Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Salut...si eu intru pentru 2013....mi-ar fi de folos ceva materiale la romana...crezi ca ai putea sa imi trimit ceva,Stalin!Stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 (edited) Duminica,doritorii de materiale ma pot cauta pe Skype: cenzurat.Succes tuturor! Edited January 10, 2013 by Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonid Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 (edited) buna. Si eu o sa candidez pentru loc la academie care vrea idul meu de skype sa mai vorbim asta e: cenzurat Edited January 10, 2013 by Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 (edited) Ok,leonid!Noi(eu,cenzurat) vorbim pe skype duminica daca vrei adauga-ma in lista.Succes! Edited January 10, 2013 by Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXXX599 Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Stalin, ti-am dat add skype, duminica o sa fiu si eu prezent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted September 26, 2012 Author Share Posted September 26, 2012 Foarte bine pe duminica atunci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgiana Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Buna baieti, dar fete nu prea vad pe aici....la anul nu mai candideaza si fetele?...voi candida singura?... ...imi fac id de skipe si intru si eu cu voi in echipa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crissbox92 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Te asteptam;)Duminica dupa ora 7 seara avem conferinta cu Stalin si baietii ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
illa Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Buna seara tuturor!avem acelasi scop doar ca eu nu detin prea multe informatii,dar asta se poate inbunatati.,Mai citesc si eu pe aici pe forum cate ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted September 28, 2012 Author Share Posted September 28, 2012 Nimeni nu s-a nascut invatat si nici cand moare,nu moare intelept!Bun venit pe forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin123 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Salutare, desi am avut un esec in 2010, nu ma las pagubas si in 2013 ne vedem la examane Vorbim si pe skype eventual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dogaru Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Salut ! Am o mica cicatrice de circa un cm la arcada(lovitura din copilarie)si vas ruga sami spuneti daca asta se considera un impediment la fisa medicala...va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Alex87 Posted September 30, 2012 Member Share Posted September 30, 2012 Stai linistit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selen Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 cautati-va alta meserie, 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted October 2, 2012 Author Share Posted October 2, 2012 Si daca nu ne cautam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts