Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere Academia de Politie 2013

Stalin

Recommended Posts

Salut!

Deschid acest topic pentru toti aspirantii cu scopul de a comunica si eventual a ne imprieteni!!

Deci cine participa la anul??

• 2 weeks later...

mey baieti...sper sa ma alatur si eu anul viitor... se stie cumva daca vor fi tot asa putine locuri?adica doar 5 locuri pentru fete....e destul de greu....

• Moderator

Din păcate locurile nu se stabilesc în funcție de nevoile din poliție, ci în funcție de bunul plac al politicienilor.

Baftă!

Cred că ar fi important să postezi ce materiale ai aici. De aceea ne strângem pe forum, pentru a ne ajuta/informa reciproc. Dacă vei vorbi pe privat cu anumiți membri vei priva pe ceilalți de a afla ce materiale didactice ai și nu este corect. Suntem o comunitate de prieteni și așa vrem să rămânem. Succes cu studiul !

Dan,am uitat sa specific ca eu am viteza de upload de toata jena si nu o sa pot sa uploadez aici.Cand am spus mai multe detalii pe privat nu m-am referit doar la anumite persoane,ci la toti doritorii.(Pot trimite materialele prin skype).Iti multumesc ca mi-ai atras atentia. :emo-yessir: Daca sunt persoane interesate o sa postez lista cu materialele ce le detin.

Edited by Stalin

Salut Alex!Am doar la romana in pc dar as spune sa mai astepti putin sa vedem daca sunt mai multi doritori!

Edited by Stalin

buna. Si eu o sa candidez pentru loc la academie :D care vrea idul meu de skype sa mai vorbim asta e: cenzurat

Edited by Dan

Buna baieti, dar fete nu prea vad pe aici....la anul nu mai candideaza si fetele?...voi candida singura?... :P ...imi fac id de skipe si intru si eu cu voi in echipa....

Buna seara tuturor!avem acelasi scop :) doar ca eu nu detin prea multe informatii,dar asta se poate inbunatati.,Mai citesc si eu pe aici pe forum cate ceva...

Salut ! Am o mica cicatrice de circa un cm la arcada(lovitura din copilarie)si vas ruga sami spuneti daca asta se considera un impediment la fisa medicala...va multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.