Jump to content
POLITISTI.ro

Repetare examen psihologic

Hant12

Recommended Posts

Buna , as avea o intrebare legata de examenul psihologic , am dat acum cateva zile examenul psihologic pentru incadrari din sura externa si nu l-am trecut , si as vrea sa incerc la Scoala de agenti in toamna , mai pot da examenul psihologic pentru scoala ? la examen mi s-a spus ca pot ,pentru ca este cu totul diferit, acesta este valabil doar pentru incadrari , este adevarat?

Edited by CITADELA
lipsa etichete, titlu nesugestiv, greseli de ortografie
  • Downvote 4
  • Moderator

Pierzi timpul. Caută altceva, pentru că în poliţie nu e nevoie de agramaţi. Nu ai fost capabil să alegi un titlu care să reflecte subiectul discutat şi nici să scrii corect în limba română.

• Upvote 4
On 30.04.2016 at 22:20, danpin a scris:

Dar cum de ai picat? A dat greu?

Foarte greu, iar materia a fost vasta. In plus, nici nu a avut destul timp pentru a se pregati.:))

• 2 weeks later...

Buna seara ,

Am o intrebare , daca am picat examenul psihologic pentru incadrari directe , mai pot sa-l mai dau inca o data pentru Scoala de agenti ? Cand am dat examenul mi sa spus ca pot ca nu are legatura unul cu altul , si intreb sa fiu sigur , sa nu ma pregatesc degeaba pentru scoala de agenti .

Edited by Hant12
  • Downvote 1
  • 3 years later...

In luna iunie am picat psihologicul pentru Academia de Politie. M-am prezentat nedormit si am suportat consecintele (rezultatul final). Intrebarea mea este daca m-as putea inscrie la Campina sa sustin examenul psihologic pentru luna ianuarie din nou ? Din cate am inteles, examinarea psihologica cat si fisa medicala au valabilitate 6 luni, totusi, vreau sa stiu un raspuns sigur daca pentru luna ianuarie as mai putea sustine inca o data testul sau daca o sa fie luat in considerare anteriorul.

Tatal meu a fost arestat acum aproximativ 10 ani pentru inselaciune. Acum este liber, iar dupa executarea pedepsei nu a mai avut alte antecedente penale, totusi are cazierul murdar si nu stiu daca m-ar incurca intr-o oarecare masura chestia asta. Mentionez ca are si ceva probleme la cap, ceva tulburari psihice din ce imi aduc aminte eu si are mai multe internari la psihiatrie. Mi-ar putea impiedica oarecum realizarea visului meu ?

Multumesc frumos pentru timpul acordat curiozitatilor mele!

• 1 month later...

Salut, tuturor! Pe data de 03.06.2019 am sustinut examinarea psihologica pentru Academia de Politie , iar pe data de 13.06.2019 am fost declarat inapt. Voiam sa va intreb si pe voi daca este posibil sa sustin din nou testarea psihologica pentru admiterea in scolile de politie din sesiunea ianuarie 2020, mai exact la Scoala de Subofiteri de Jandarmi ? Tin sa mentionez faptul ca in vara , la Academia de Politie, am optat pentru OSP iar acum vreau sa ma duc pe Jandarmerie. Parerile sunt impartite , am intrebat la IPJ  3 oameni, 2 mi-au spus faptul ca pot sustine examinarea deoarece sunt arme diferite si al doilea argument a fost acela ca examenul sustinut anterior a fost pentru ofiteri nu pentru subofiteri. Celalalt domn mi-a transmis faptul ca nu voi putea sustine evaluarea psihologica daca nu vor fi trecut cele 6 luni de la afisarea rezultatelor. La IGJR mi s-a transmis faptul ca tot ce pot face deocamdata este sa astept anuntarea zilei in care se va sustine examenul pshologic. Orice raspuns este bine venit. Va multumesc pentru timpul acordat!

Salut, tuturor! Pe data de 03.06.2019 am sustinut examinarea psihologica pentru Academia de Politie , iar pe data de 13.06.2019 am fost declarat inapt. Voiam sa va intreb si pe voi daca este posibil sa sustin din nou testarea psihologica pentru admiterea in scolile de politie din sesiunea ianuarie 2020, mai exact la Scoala de Subofiteri de Jandarmi ? Tin sa mentionez faptul ca in vara , la Academia de Politie, am optat pentru OSP iar acum vreau sa ma duc pe Jandarmerie. Parerile sunt impartite , am intrebat la IPJ  3 oameni, 2 mi-au spus faptul ca pot sustine examinarea deoarece sunt arme diferite si al doilea argument a fost acela ca examenul sustinut anterior a fost pentru ofiteri nu pentru subofiteri. Celalalt domn mi-a transmis faptul ca nu voi putea sustine evaluarea psihologica daca nu vor fi trecut cele 6 luni de la afisarea rezultatelor. La IGJR mi s-a transmis faptul ca tot ce pot face deocamdata este sa astept anuntarea zilei in care se va sustine examenul pshologic. Orice raspuns este bine venit. Va multumesc pentru timpul acordat!

• 1 year later...