Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Nu mai ai timp de fisa medicala + sa mai si depui dosarul . Ca sa nu mai zic de psihologic...

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat (modificat)

La 8. Ai intrebat daca mai ai timp sa iti depui dosarul pana la data limita(21/06/)?pt ca rezultatele analizelor vin intr-o saptamana , ca sa numai zic de psihologic care trebuia sa il dai in principiu ieri sau azi.

Am dat azi psihologicul. Pai nu trimit ei (CMDTA) fisa medicala? Ca eu asa am inteles.

Modificat de Antoniev
  • Displace 2
Publicat

Mda, tocmai am pierdut un an. Am crezut ca fisa medicala se elibereaza intr-o zi, si nu o saptamana. Si nici la urgenta nu lucreaza. Pentru anul asta aventura mea se termina aici. 

O sa incerc din nou la anul.

• Displace 3
  • Membru
Publicat (modificat)

Un lucru nu inteleg la oameni ... daca inscrierile au inceput de 2 saptamani , de ce trebuie sa lase pe ultima suta de metri !!??!? Scuza-ma , dar singurul vinovat tu esti in toata povestea asta ....eu am depus dosarul dupa 10 iunie ... :P

Modificat de MariusAcademy
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Poate nu toti am avut acelasi timp la dispozitie, gandeste-te si la asta. Anyways, nu mai e rost acum de argumente.

• Apreciez 1
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Inseamna ca nu stii ce presupune meseria de politist. :) Timp iti gaseai daca ai fi dorit cu adevarat sa intri. :) Lasa , dai la anul si gata . Nu a murit nimeni.

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Buna!!Am trimis miercuri o cerere de derogare la Mai Bucuresti catre ministru pentru am aproba 2 cm necesari pentru inscrieri la sc de politie vasile lascar campina cu cerere de confirmare primire...Pana azi nu am primit nici un raspuns..Am sanse sa mi-o aprobe?Si in cat timp poate veni raspunsul?Am fost indrumat de ipj vaslui in cadrul resurse umane.ASTEPT RASPUNSURI !!

DACA NU MI-O ACCEPTA NU POT MERGE LA CENTRU MEDICAL PENTRU O REEXAMINARE IN CEE CE PRIMVESTE INALTIMEA SI SA-MI ACCEPTE 2CM?DACA PRACTIC UN SPOR PANA PE DATA DE 7 SEPTEMBRI II POT RECUPERA.VA MULTUMESC!!!!

• Displace 2
Publicat (modificat)

Chiar nu este corecta decizia luata cu inchiderea topicului Admitere Scoala de Politie Campina! Din cauza unor persoane care au un IQ sub limita nivelului mediu, trebuia sa se ia aceasta decizie. Bun, au fost 4-5 persoane care au facut off-topic care a trecut peste limita bunului simt, dar de ce sa se ia aceasta masura, de a inchide topicul? Eu personal mi-am facut cont aici, special pentru acel topic iar acum este inchis datorita unor persoane care ar fi trebuit sa fi fost sanctionate, cu suspendarea contului sau banarea IP-ului iar topicul ramanea deschis! Asta cred ca era o decizie corecta, eu urmaream zilnic acel topic sa vad ce se mai discuta cu admiterea de anul acesta, era o sursa de informatii! Mai ne sfatuiam, mai aflam lucruri noi.

Modificat de Badrian
  • Apreciez 2
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Şi de ce nu postezi aici: Condica de reclamaţii - Aici este singurul loc unde sunt permise şi puteţi posta reclamaţiile privind o anumită decize ori sancţiune a echipei administrative.

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Administrator
Publicat

Regulile acestui website nu sunt opţionale şi trebuie respectate în mod obligatoriu, iar dacă normele respective nu coincid cu principiile voastre sunteţi invitaţi să renunţaţi la frecventarea forumului, eventual să-l frecventaţi doar citindu-l şi fără a interveni în nici un fel. 

Dacă nu aveţi capacitatea necesară să înţelegeţi acest lucru, nu-i nicio problemă, vă putem restricţiona noi accesul definitiv.

Publicat

Cătălin, Argesul a intrat primul mereu, profesori buni elevi buni, destul de multi sunteți, succes!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Baiteti, ce sa va spun... am citit niste postari ce aveau ca subiect derogarea... imi pare rau sa va informez, dar nu se mai acorda derogari... pe mine m-au dat inapt pentru 2mm... mi-au spus ca am 1,69,8mm, si ca este sub baremul lor... asa ca voi mai incerca la anul...:( 

• Apreciez 1
Publicat

Ba nu te cred, nu se poate asa ceva. Trebuia sa stai atarnat de o bara înainte vreo 15min :)) si sa ti lasi parul mai mare. Imposibil dracu sa te dea inapt pt 2mm

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Mda omule, ce sa zic... am stat foarte mult timp atarnat de bara, crede-ma... nu am mai avut ce sa fac... cand mi-a spus ca am 1,69,8mm, am ramas socat... doctorita mi-a spus ca nu are ce sa imi faca, ma da inapt si sa revin la anul, ca nu risca sa ma dea mai departe, sa isi piarda ea locul de munca...sincer, eu cred ca astepta ceva... ce este culmea, ca nici macar nu m-a lasat sa ii explic faptul ca as mai putea creste 2 mm pana la contravizita... si, pentru baiatul care a facut cerere de derogare pt 2 cm... imi pare rau sa te dezamagesc, dar mie nu mi-a dat pentru 2mm, crezi ca o sa iti dea pentru 2 cm? mie mi-a spus din start : nu se mai dau derogari, degeaba incerci... si am ramas asa, cu un gust amar... deci crede-ma, si pentru mn a fost o "surpriza"acesti 2mm...   Credeti ca ar mai avea rost sa incerc vreo cerere de derogare? in ciuda a ceea ce a spus doctorita? 

Modificat de ovidiuiulian
Publicat

Nu cred ca s-au centralizat din toate judetele cati candidati s-au inscris dar numarul e destul de mare la OSP 6-7 pe loc..

Publicat

6 pe loc nu e o concurenta mare deloc. In alti ani erau 10-12.

Plus ca din ei nu iau toti Bac-ul, nu trec medical/sportive ...

Publicat

Ati aflat rezultatele de la psihologic? la noi a trecut o saptamana si nu ne-a anuntat nimeni

Publicat

si la noi tot o saptamana e de cand am dat si nu am primit vreun raspuns.nu-i nimic,asteptam...

• Membru
Publicat

IN Teleroman s-a anuntat . Eu am trecut . :D

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Luni 17 iunie .

Mersi . Sa imi zici felicitari dupa 1 august. :))

Publicat

Felicitari , eu inca astept sa ma sune sa imi spuna data la care trebuie sa il sustin :)

Publicat

Nici in Arges nu s-au afisat rezultatele. Am inteles ca pe 28 sau cel tarziu 1 ne da raspunsul.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.