Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Atentie ca fisele medicale nu trebuie duse la IPJ. Ele raman la centrul medical (dupa ce ai fost declarat apt) si ei le trimit de acolo la IPJ resurse umane.

Publicat

Salut, sunt nou aici. Acum cu o luna inainte de admiteri vreau sa va urez succes tuturor care meritati cu adevarat sa intrati si sa ne vedem cu bine la sportive! Eu sunt din Teleorman si voiam sa va spun ca in judetul meu s-au inscris 29 de candidati pe Drept & OSP si 8 la frontiera. Puteti scrie aici cati s-au inscris in judetele voastre? Daca nu stiti sunati la cadre si vedeti. Multumesc

Publicat (modificat)

Pe 18 sunt programat la examenul psihologic. Trebuie sa platesc atunci taxa de inscriere?

Modificat de Antoniev
Publicat

Din Prahova va spun situatia estimativa , 40 la drept sau osp , 2-5 la frontiera.

• Apreciez 2
Publicat

E bine, echivaleaza. Aici in partea de S suntem multi ca in rest nu vin chiar asa, parerea mea. Sa zicem cu o medie de 30 pe judet, suntem 6/loc. Acceptabil zic...

Publicat

din Neamt cel putin 20 la Drept si Osp.vreo 5-6 la frontiera

• Membru
Publicat

Nu va mai ganditi neaparat la numar , asta fiind cea mai mare greseala . Canddiatul trebuie sa se gandeasca ca va scrie pe hartie ce stie si , in functie de cat a invatat , poate strage la un loc cat mai bun . Sa afli cati vor fi pe loc mi se pare ceva nesemnificativ . Pot fi 2 pe loc si foarte bine pregatiti sau 10/loc si foarte prost pregatiti! ;)

• Displace 2
Publicat

Stiu ca se accepta derogari pentru ochelari si diferite probleme medicale...insa pentru inaltime nu am auzit...din cate stiu s-a discutat pe forum ca nu se admit asemenea derogari din moment ce limita este de 1, 65!!

Publicat

Gyna, spune-mi te rog daca stii. Eu daca vreau sa dau la academie frecventa redusa si am absolvit o facultate la buget, ma pot inscrie. Multumesc!

• Membru
Publicat

Nely, forma la f.f. o pot urma doar politistii activi nu si civilii.

Trebuie sa urmezi cursurile Academiei la zi daca indeplinesti conditiile si reusesti sa fii admisa.

Publicat (modificat)

Asa e, cand am sunat la academie...cei de acolo inlusiv cei de la ipj, mi-au spus ca pot candida pentru invatamant cu frecventa, interdictia se mentine doar pentru cei care vor sa opteze pentru frecventa redusa...

Modificat de Gyna
Publicat (modificat)

Sorina25 prin Adresa nr. 57726/S3/NRR/06.06.2013 se arata ca nu se vor accepta derogari cu privire la inaltimea minima a candidatilor. Adica 1,65 m fete si 1,70 m baieti.

Modificat de Elvis
  • Moderator
Publicat

Asa e, cand am sunat la academie...cei de acolo inlusiv cei de la ipj, mi-au spus ca pot candida pentru invatamant cu frecventa, interdictia se mentine doar pentru cei care vor sa opteze pentru frecventa redusa...

Această forma de învăţământ încă de la început a fost concepută şi dedicată exclusiv poliţiştilor în activitate. Nu este vorba despre nicio interdicţie nou apărută. Nu o confunda cu IDD-ul ce se practică în sistemul de învăţământ civil. Niciodată nu au fost acceptaţi civili la FR, ci numai la zi.

Publicat (modificat)

Scuze de rigoare pentru exprimare...poate am fost gresit inteleasa!Cunosc aceasta imprejurare, dar ma referam strict la situatia absolvirii unei facultati in regim de buget,

Modificat de Gyna
Publicat

Am parintii divortati, iar la tabelul nominal cu rudele candidatului mi se cere CNP-ul tatalui. As putea sa las necompletat si sa mentionez ca sunt sub custodia mamei de 15 ani sau cum ar trebui sa fac ? Please help :D

Publicat

Eu sunt agent de politie si de aceea am intrebat daca pot sa ma inscriu la examen pentru frecventa redusa. Gyna, am inteles ca si tu ai terminat o facultate la buget si ti s-a spus ca o poti plati pe a doua. De ce nu pot si cei de la frecventa redusa? e o aberatie. Eu am mai dat o data si aceasta conditie nu a mai fost.

Publicat

Salut, daca maine imi pleaca cererea de derogare (port ochelari) sunt sanse sa ajunga pana vineri inapoi sa pot depune dosarul ? Cei de la politie mi-au spus ca este cam tarziu si daca pot sa ma duc personal la Bucuresti.

Publicat (modificat)

Nu cred. eu am astigmatism miopic, -0.5 OS si - 0,75 OD si am cerut derogare martia trecuta si mi-a venit abia azi acordul lor. Nu pricep chestia cu derogarile, daca te incadrezi in +/- 3, de ce mai ceri derogare?!

Am eu o intrebare,daca mi se permite: cei de la Academie - Facultatea de Pompieri au si ei defilare + juramant?

Modificat de JohnCmr
Publicat

Are cineva idee la cat deschide la CMDTA Ploiesti? Vreau sa merg maine sa fac fisa medicala.

Publicat

La 8. Ai intrebat daca mai ai timp sa iti depui dosarul pana la data limita(21/06/)?pt ca rezultatele analizelor vin intr-o saptamana , ca sa numai zic de psihologic care trebuia sa il dai in principiu ieri sau azi.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.