Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Pentru o astfel de admitere ar trebui sa se stie locurile,probele si toate cele inca din primele luni ale anului daca nu chiar mai devreme.Dar asa e la noi,prea organizat totul.

Publicat

Si eu am fost azi sa ma inscriu si mi s-a spus ca probele, atat la Academie cat si la scoli, o sa fie ca si anul trecut.

Publicat

salut,stie cineva care e nr. minim de dinti pt. a fi admis la proba medicala,s-au nu se specifica asa ceva nicaieri...

eu nu am nicio carie,doar ca am 4 masele extrase, din spate

ce ziceti,as avea vreo sansa sa trec de contravizita med?

orice rasp mi-ar fi de folos,dar m-ai mult m-ar ajuta unul care a trecut de contravizita med de la bucuresti,si sa-mi spuna modul in care medicul de acolo verifica dentitia...va multumesc!

Publicat

Am si eu unele nelamuriri,pe care cei de la IPJ nu au reusit sa mi le lamureasca:

-tabelul nominal cu rudele trebuie sa-l fac eu de mana?

-autobiografia si caracterizarea facuta de profesor trebuie de mana?

Si inca ceva...Ati putea sa postati sau sa-mi trimiteti niste exemple de autobiografie,CV si caracterizare facuta de profesor?? Va rog frumos,raman dator... :)

Publicat

Baieti, astazi m-am inscris si eu. Am primit o adeverinta cu care trebuie sa ma prezint la medical, urmand ca intre 17-22 iunie sa fac examenul psihologic. Probele sportive sunt cele din anii trecuti, mi-a spus domnul comosar-sef de la serviciul resurse umane... atat la academie cat si la scolile de agenti de politie. Mie nu imi mai ramane decat sa va urez bafta, si sa ne vedem cu bine la probele sportive ;) 

Publicat

Exista un site unde pot vedea persoanele admise la  Academia de politie in anul 2010? Ca am o curiozitate legata de un amic.

Publicat

Imi poate spune cineva in ce consta examenul psihologic :D si ce dificultati se pot intalni?

Publicat (modificat)

Salut! Sunt nelamurit cu un lucru. Am completat cererea de inscriere pentru admiterea la academie la inspecorat si domnul comisar ne-a mai spus ca mai sunt si alte documente care trebuiesc scrise de mana si unele care trebuiesc completate, insa a omis sa ne spuna despre ce documente era vorba.

Am gasit acele documente pe site , dar nu stiu daca trebuiesc scrise de mana in intregime sau completate.

tabelrudecandidat.pdf

declaratiiconfirmarecunoastere.pdf

Modificat de harddie
Publicat

Salut. Ce vreau sa va intreb eu : 

la Tabelul Nominal : voi trece in tabel doar:

-candidatul: eu

-parintii: tata-mama

fratii , surorile , sotia/sotul,copii,parintii sotiei/sotului ,fratii si surorile sotiei/sotului. - nu am

pe langa acestea se vor trece si fratii parintilor ?

dupa a 2 a intrebare:

La autobigrafie dupa ce completez tot ce-mi cere:

despre mine , tata, mama, 

sora , frate, sotia, copiii - nu am

Aici voi trece si fratii tatalui , surorile mamei  ? sau doar ce-mi cere autobiografia ?

a 3-a intrebare:

La curriculum vitae:

voi completa foaie aceia care este in  dosarul de 5 lei . Sau trebuie sa fac o alta foaie ?

Publicat

Tabelul nominal cu rudele candidatului si declaratia trebuie sa le scoti la imprimanta si sa le completezi , eu cand am fost la ipj am completat odata cu fisa de inscriere si declaratia , in plus am primit si tabelul cu rudele pe care trebuie sa il completam si un ghid de realizare a autobiografiei.

Publicat (modificat)

Buna,

Ma adresez celor care sunt in cunostinta de cauza si ma pot lamuri...intrucat la inspectorat am auzit o parere, de la cei de la academie o alta parere...sunt ffff confuza!?!!Si solicit din suflet un raspuns...

Daca ai absolvit o facultate la stat in regim de buget..de ce ar exista impedimentul de a candida pentru admiterea organizata de academie!? :hmmmt:

1. cei de la inspectorat mi-au zis verde in fata ca nu pot candida din pricina facultatii insa am ,,posibilitatea,, daca platesc cei 4 ani si ma prezint la ei cu chitanta sa pot candida.. :doh: Logic daca e sa luam...daca nu iau admiterea raman cu facultatea platita??In fine nu mi-au putut da explicatii plauzibile...nici macar sa imi arate unde scrie in mod expres asemenea conditii de recrutare...Din cate stiu, cei care candideaza pentru locuri fara frecventa trebuie sa indeplineasca conditia de a nu absolvi o facultate la stat, pentru cei de la zi nu am auzit nimic.

2. ca sa ma lamuresc, am sunat la academie si mi-au zis  ca pot candida fara nici o problema, insa dupa admitere voi plata taxa anual avand chiar si posibilitatea de a plati esalonat studiile de la cealalta facultate! parere cu care sunt pe deplin de acord!

3. m-am intors la inspectorat si le-am explicat situatia dar degeaba :))!!au zis ca imi pot face dosarul dar nu garanteaza pentru admitere?!?!

In concluzie, pot candida fara grija de a fi ,,picat,,  pentru aceasta situatie?Va multumesc anticipat.

Modificat de Gyna
  • Membru
Publicat

Da,poti candida.Sunt studenti la Academia de Politie care au mai absolvit alta facultate la buget.

• Membru
Publicat

Ce ti-au spus cei de la Academie este adevarat, cei de la Inspectorat bat campii.

Publicat

Si eu sunt in aceeasi situatie, Gyna. Chiar azi am primit raspuns de la DGMRU din cadrul MAI ca nu imi aproba derogarea de la conditia privind facultatea absolvita la buget. Cica in Legea  educatiei nr 1/2011 spune ca nu poti absolvit doua facultati la buget. Eu sunt total de acord cu asta, dar m-am oferit sa imi iau angajamentul ca voi plati scolarizarea celor 3 ani la academie si nu au fost de acord. Unde scrie ca la fr nu se plateste facultatea cand in anul 2010 au luat persoane care au mai absolvit o facultate la buget si acum sunt in ultimul an si au platit cursurile la academie? Ce lege a intervenit intre timp incat sa se modifice asta?

• Moderator
Publicat

Legea  educatiei nr 1/2011, după cum îi spune şi titlul a apărut în anul 2011, deci când au intrat acele persoane în 2010 nu exista această prevedere legală. Chiar în postarea ta se găseşte răspunsul, nu?

Publicat

Si eu sunt in aceeasi situatie, Gyna. Chiar azi am primit raspuns de la DGMRU din cadrul MAI ca nu imi aproba derogarea de la conditia privind facultatea absolvita la buget. Cica in Legea  educatiei nr 1/2011 spune ca nu poti absolvit doua facultati la buget. Eu sunt total de acord cu asta, dar m-am oferit sa imi iau angajamentul ca voi plati scolarizarea celor 3 ani la academie si nu au fost de acord. Unde scrie ca la fr nu se plateste facultatea cand in anul 2010 au luat persoane care au mai absolvit o facultate la buget si acum sunt in ultimul an si au platit cursurile la academie? Ce lege a intervenit intre timp incat sa se modifice asta?

Buna, sa stii ca ieri m-au sunat domnii de la IPJ si mi-au confirmat ca pot participa fara nici o problema la admitere...totodata mi-au adus la cunostinta ca am posibilitatea sa platesc studiile de la cealalta facultate....informatii pe care cei de la academie mi le daduse cu mult inainte!!!Eu zic sa suni si tu la secretariatul academiei pentru a te convinge si mergi cu dosarul inainte...Succes!

Publicat

VA rog sa ma ajutati cu ceva in legatura cu tabelul cu rudele candidatului. Deci, eu nu am frati/surori si nici nu sunt casatorita. Avand in vedere ca se precizeaza:  ''În tabel vor fi trecuti, în ordinea urmatoare: candidatul, parintii, fratii/surorile, sotia/sotul, copii, parintii sotiei/sotului, fratii si surorile sotiei/sotului,

pentru femei se va trece în paranteza si numele purtat anterior casatoriei '', eu o sa scriu datele mele respectiv ale parintilor si o sa am 3 rubrici completate, asa-i? VA MULTUMESC
Publicat

Stie cineva pana la ce data trebuie duse fisele medicale ? :)

Pana la 14.06.2013 se depun cererile de inscriere la academie , iar pana pe 21.06.2013 dosarele complete.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.