Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

JustMeAlex

Nu mai cita postarea anterioară, pentru că e inutil şi interzis de regulamentul site-ului şi te vei pricopsi cu sancţiuni din partea moderatorilor.

Publicat

Stiti cumva daca si anul acesta se va da proba cu mingea medicinala de 4 kg ?

Publicat

Buna. Spune-mi si mie te rog din ce oras esti si daca au inceput incrierile in toata tara.Multumesc.

Scuze...acum am vazut ce ai scris. M-am grabit,credeam ca au inceput inscrierile.

Este cineva din Bucuresti pe aici?! Pentru schimb de materie si idei.

Publicat

Am fost eu astazi la I.P.J, si mi-au spus ca nu au inceput inscrierile, sa revin pe la sfarsitul lunii... eu sunt din Prahova...presupun ca nici prin alte judete nu au inceput.

Publicat

Corect, si eu am sunat azi la IPJ-ul din care fac parte, si mi-au zis ca nu au venit venit de MAI numarul de locuri!

Publicat

Pai si acum noi nu ne facem dosarele decat dupa ce se anunta nr de locuri?

Publicat

o sa fie o aiureala...o sa ne puna sa alergam sa le facem pe toate in cateva zile.mi se pare nasol.ar fi trebuit sa fie ceva mai organizati,parerea mea.

Publicat

Mare dreptate ai Robertuts!

Nici de unde sunt eu nu au inceput inscrierile.

Publicat

Haideti sa discutam putin despre materie si probele scrise. Mie mi se par putin imposibile. Eu fac acum niste simulari si este foarte greu. Am materia recomandata,dar pentru a excela trebuie sa le stii,nu gluma...

Add my user pentru schimb de pareri.

Publicat

Intr-adevar.Si e urat ca vin multi care dau pentru a doua,a treia oara..noi cei care avem si scoala si bac..asa ei au stat acasa cel putin un an..ma rog.asta e.trebuie sa invatam!

• Displace 3
Publicat

robertuts,nu te ma plange atat. altii poate sunt in paralel si la alta facultate,altii poate nu .asta nu conteaza,atata timp cat inveti. asa ca sa lasam motivele :)

• Apreciez 2
Publicat

Robertuts,crezi ca toti parintii au bani sa isi tina copii acasa un an de zile,in cazul in care nu intra din prima la academie?Multi se duc la munca,se apuca de o alta facultate sau munca plus facultate la FR etc,daca tu esti un privilegiat,nu inseamna ca toti sunt ca tine! Ai avut atatia ani la dispozitie sa inveti si in plus sunt multi care dau bacul anul acesta,majoritatea care dau sunt care termina clasa a12a,asa ca......lasa scuzele!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Salut, incep prin a spune ca am mai incercat odata examenul in 2010, am ramas cu un gust amar, la ora 8:00 ne-au bagat in curte iar la 8:10 mi-au ridicat masina...poate stiti ce s-a intamplat in anul ala, nu mai insist, intrebarile sunt:

1. In regulament spune ca limita de varsta este "de pana la 27 ani in anul examenului", eu nu inteleg daca pot dat avea 27 in anul examenului sau sa nu ii fi implinit, mai exact pe 4 iulie 2014 fac 27 de ani si vreau sa dau iar, anul asta nu sunt pregatit.

2. Pot da la mai multe arme odata de ofiter? Politie, Jandarmi, vama? Stiu ca pot da de ex Politie Academie si sa bag dosarul si la subofieteri, dar ma interesa daca pot opta la mai multe arme odata,

M-ar interesa sa dau si Drept sau Ordine si Siguranta plublica in paralel cu Jandarmerie, in 2010 nu am avut medie de politie dar eram apt de jandarmerie!

Care stiti raspunsuri 100% corecte, va rog!

Modificat de cKy
  • Membru
Publicat (modificat)

1. Să ai maximum 27 ani în momentul susținerii examenului de admitere.În cazul tău e vorba de anul 2014.

2. Nu, nu este posibil. Poți opta doar pentru o singură armă. Poți alege la arma poliție fie între Ordine și Siguranță Publică SAU Drept !

Modificat de blue1guardian
Publicat

Ma intreba cineva daca mai are sanse sa intre daca se apuca acum de invatat. Eu personal i-am raspuns prompt nu, desi stiu ca este o persoana cu capacitati intelectuale peste medie.

M-am inselat?

• Membru
Publicat

Salut, incep prin a spune ca am mai incercat odata examenul in 2010, am ramas cu un gust amar, la ora 8:00 ne-au bagat in curte iar la 8:10 mi-au ridicat masina...poate stiti ce s-a intamplat in anul ala, nu mai insist, intrebarile sunt:

1. In regulament spune ca limita de varsta este "de pana la 27 ani in anul examenului", eu nu inteleg daca pot dat avea 27 in anul examenului sau sa nu ii fi implinit, mai exact pe 4 iulie 2014 fac 27 de ani si vreau sa dau iar, anul asta nu sunt pregatit.

2. Pot da la mai multe arme odata de ofiter? Politie, Jandarmi, vama? Stiu ca pot da de ex Politie Academie si sa bag dosarul si la subofieteri, dar ma interesa daca pot opta la mai multe arme odata,

M-ar interesa sa dau si Drept sau Ordine si Siguranta plublica in paralel cu Jandarmerie, in 2010 nu am avut medie de politie dar eram apt de jandarmerie!

Care stiti raspunsuri 100% corecte, va rog!

cKy, "vama"?

Stii care este diferenta intre un vames si un politist de frontiera?

Publicat

Salut, stiti cumva o data estimativa in care vor publica pe site probele sportive si baremele pentru admiterea 2013 la academia de politie?

M-am uitat si la scoala de politie Vasile Lascar din Campina dar ei pe site nu au actualizat nimic, arata tot admiterea din 2012.

Am fost si pe la IPJ sa ma interesez si mi-au spus ca nu stiu nimic si ca se vor publica pe site-uri.

Ma lamureste si pe mine cineva, va rog?

Publicat

Probele sportive si baremele se vor afisa odata cu numarul de locuri.Cel mai probabil saptamana viitoare.

Publicat

Cel mai probabil,la sfarsitul lui mai sau inceputul lui iunie vom sti cu exactitate perioada de inscrieri si numarul de locuri. La Penitenciare se stiu deja aceste date,chiar azi am citit pe site-ul ANP. Sunt 31 de locuri la Academie si inscrierile se termina pe 14/16 iunie din cate imi amintesc.

Publicat

nu inteleg de ce se tot intreba lumea de probele sportive si bareme,alea sunt simple,la proba scrisa e greul,desi la inceput credeam ca 4-5 luni sunt suficiente pentru o pregatire completa,acum nu mai sunt asa sigur..... 

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.