Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

N-am auzit eu bine sau locurile anul acesta vor fi la comun ?! Si fete si baieti la gramada?!

Publicat

Am cautat pe net sa dau comanda de ceva materiale in plus si la engleza am o nedumerire.Stiu ca multi recomanda o carte de Mona Arhire,dar care? Eu am gasit asa pe net:

-1600 de teste grila de Mona Arhire

-Mona Arhire si Anamaria Nicu,Editura Aula-Teste de gramatica la lb engleza

Care este mai potrivita pt Academie ? Merci.

Publicat (modificat)

Am o nelamurire... nu stiu ce sa cred... aici zice asa : " Etapa a II­a – Susţinerea probelor scrise 30.07.2013, ora 09.00 şi 31.07.2013, ora 09.00 " ... vor fi decat doua probe scrise, sau...??

Am omis un lucru... am luat copy-paste de pe site-ul academiei, la " calendarul admiterii 2013 " :D

Modificat de ovidiuiulian
Publicat

Sunt in functie de numarul de candidati admisi la proba sportiva @ovidiuiulian. Probele scrise vor fi aceleasi, odata ce au postat aceeasi tematica ca in 2012. Nu ar avea cum sa fie doar doua probe scrise, cel putin eu asta cred :-)

Publicat

Se da urmatoarea propozitie:

E bine de cine are salariul mare.

Ce fel de propozitie subordonata exista mai sus si de ce?

Publicat

• Buna ziua am si eu o intrebare, anul acesta candideaza fetele si baietii pe aceleasi locuri?
  • miercuri
  • 158062_296130163736986_1469704067_q.jpg

Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti - PAGINA OFICIALĂ

Buna ziua,
    Mesajul dvs. a fost inregistrat cu nr. 4601611/09.04.2013.
    Da, anul acesta fetele si baietii concureaza pe aceleasi locuri la toate specializarile.
  • miercuri
  • Multumesc frumos

Se candideaza pe aceleasi locuri sigur.

Publicat

Salut,sunt nou aici.Poate nu am eu ce cauta printre voi ,insa am o nelamurire si va rog ,daca vreti/puteti sa ma ajutati.Am doar 15 ani,stiu,mai am mult,insa vreau de pe acum sa imi fac o idee in legatura cu viitorul.Sunt pasionat si iubesc meseria de politist,imi place actiunea si aventura.Intrebarea mea este urmatoarea: la Academia de Politie exista o ramura dedicata "mascatilor"? Daca nu,cum as putea ajunge la ei?

• Moderator
Publicat

Nu pentru că înainte de toate trebuie să devii şi să fii un bun poliţist.

Publicat

Subordonata subiectiva

Se da urmatoarea propozitie:

E bine de cine are salariul mare.

Ce fel de propozitie subordonata exista mai sus si de ce?

Subiectiva

Publicat

Salut military.Personal cred ca subordonata este o subiectiva deoarece dupa expresiile impersonale (e bine,e rau, e firesc,e dat, etc..) urmeaza o subiectiva.

Publicat

salut

vreau sa dau la academie dar nu m-am hotarat inca la ce...oscilez intre "ofiţeri de poliţie si poliţia de frontieră"

as dori sa aflu niste pareri despre aceste "arme"...sugestii,indrumari, avantaje-dezavantaje , ce faci cand termini, la ce sa ma astept...mi-ar prinde bine sa ma lumineze cineva care este in cunostinta de cauza.

Multumesc anticipat :good:

Publicat

Salut!

Ma gandesc sa dau la academia de politie si am cateva intrebari:

1)Daca sunt student la drept pot sa ma las de scoala dupa primul an si sa dau la academie?

2)Daca fac dreptul si dupa academia am niste benificii?

3)Daca sunt subofiter,pot sa ma inscriu la locurile fara frecvnta ale academiei, chiar daca sunt in sistem de mai putin de 1 an?

Publicat

Daca prin variante te referi la subiecte din anii precedenti,vei gasi toate variantele din anii trecuti pe site-ul academiei.

Daca doresti sa faci mai multe teste de istorie,engleza si romana ,vezi ca vei gasi pe internet tot felul de carti de exercitii facute pentru pregatirea pentru academie.

Publicat

Salutare. Sunt student la drept,buget,anul I. O sa dau la academie in acest an si as vrea sa stiu daca voi plati primul an de la academie. Asa mi s a spus dar vreau sa fiu sigur.

Publicat

Ai dreptul la o singura facultate in regim de buget.Daca esti in primul an, la buget la drept si normal ca nu vei putea sa faci si academia fara sa platesti o anumita taxa stabilita de aceasta.

Am spus si mai inainte,o solutie ar fi sa vorbesti cu cei de la tine de la facultate sa platesti taxa aferenta primului an pe care il faci la buget si astfel vei putea face academia fara sa mai platesti.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.