Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

cautati-va alta meserie, :)

Chiar nu am putut sa ma abtin...

Hai sa nu se mai faca nimeni doctor si asa salariul unui rezident e cat al femeii de serviciu. Hai sa nu se mai faca nimeni profesor ca doar ce rost are sa te chinui sa inveti niste copii, care si asa nu te asculta, carte si sa speri ca poate dai de cineva mai luminat si care sa te faca mandru. Hai sa nu se mai faca nimeni pompier ca doar nu are rost sa te duci sa salvezi niste oameni si munca lor de o viata pe un alt salariu de toata jena. Hai sa nu ne mai facem nimic si sa stam cu mana in san si sa vedem cum se duce totul la fund. E mai bine asa? Cu mentalitatea de genul: "nu are rost" sau "las' ca face altul" nu ajungem nicaieri (parerea mea). Daca stam degeaba chiar nu rezolvam ceva.

Cam asa se gandea cu cateva veacuri in urma, spre deosebire de vremurile noastre:

http://www.youtube.com/watch?v=s5x2JkvuaJY

• Apreciez 1
Publicat

Si ce legatura are asta cu meseria pe care ti-o alegi ?Ti se pare ca un politist castiga mai mult decat un doctor?Sau ti se pare ca un politist nu face nimic si primeste bani?Multi nu se vad facand altceva decat sa practice o singura meserie pe care ei si-o aleg...nu poti sa impui tu nimanui ce sa faca....Fiecare e liber sa aleaga ce vrea...Multi poate sunt visatori dar tot la fel de multi muncesc pentru visul lor si poate muncesc tocmai pentru asta ,sa schimbe ceva in tara asta...asa ca eu as spune sa canti la o alta masa;)

• Displace 2
Publicat

Ia gata cu offtopic-ul.Aici se discuta numai despre admiterea la AdP in 2013.

• Apreciez 1
Publicat

Buna seara :) am si eu cateva intrebari,daca imi poate raspunde cineva voi aprecia..

Chiar daca nu stiu foarte bine toate lucrurile necesare pentru a intra in academia,vreau sa stiu daca dupa terminare te pot repartiza oriunde in tara sau este o regula..daca are media vreo legatura sau ceva..

Publicat

Buna!Vei fi încadrata pe un post in urma unei repartiţii în funcţe de media obţinută în cei trei/patru ani şi media obţinută în urma promovarii examenului de licenţă.Acum tine si de "pofta politicii",din cate stiu a durat ceva timp pana a fost repartizata promotia 2011.Stima!

• Membru
Publicat

Și pe lângă media obținută contează foarte mult și specializarea pe care o ai.

Publicat (modificat)

Salutare!Am si eu 2 intrebari.Una: am o cicatrice in barbie pe partea stanga de ~2cm in urma unui accident la 4 ani.Imi va crea vreo problema?

SI a doua: cum se aleg limbile straine care se vor studia dupa admitere?In functie de ce s-a studiat in liceu sau dupa alta regula?

Modificat de Te0o0
Publicat

Salut,Te0o0!

1.Nu cred ca va crea vreo problema dar totusi incearca sa vorbesti cu medicul de la IPJ el iti va raspunde mai precis.

2.Aici nici eu nu stiu ce sa iti raspund,asteapta sa raspunda un student al AdP sau chiar un politist de pe forum.

Stima si spor la invatat!

• Membru
Publicat

Nu poti sa-ti alegi limba straina pe care urmeaza sa o studiezi in cadrul Academiei, poti face rusa, engleza, franceza sau germana.

Publicat (modificat)

Salut, din 2013 ma orientez si eu spre Politie..succes viitori colegi.

Stalin, imi poti da si mie ceva materiale? id skype: cenzurat

Multumesc frumos.

Modificat de Dan
Publicat

Buna:) As vrea sa particip si eu anul acesta. Am insa o problema, am inaltimea de 1,61 m credeti ca am sanse?

Publicat

Buna!Nu vreau sa te descurajez dar inaltimea minima pentru fete este 1.65.Intreaba un medic,un antrenor ce ai putea face sa cresti.Iti urez succes!

Publicat (modificat)

Salutare!Inca un candidat pentru 2013 :)[eliminare link]

@monicaalexandra :Imi pare rau,dar anul trecut s`a dat derogare doar la oftalmologie(si acolo maxim +- 1 ) si la inaltime au picat si cei care aveau doar 1 cm lipsa.Poti insa sa te duci la ipjul din judetul de resedinta,sa contactezi persoana de la resurse umane care se ocupa cu recrutarea si sa o intrebi,dar sansele tind la 0.E bine sa stii de la inceput daca vei fi declarata inapta ca sa nu mai inveti degeaba si sa te poti orienta spre alta facultate.Succes !

Modificat de Catalin
Dacă scopul venirii tale pe acest forum este să spamezi, vei pierde privilegiul de a posta pe acest forum mai repede decât îţi imaginezi..
Publicat

Salutare!Inca un candidat pentru 2013 :)[eliminare link]

@monicaalexandra :Imi pare rau,dar anul trecut s`a dat derogare doar la oftalmologie(si acolo maxim +- 1 )

Te referi la admiterea de anul acesta(2012)? Daca da, baremul a fost pentru probleme de vedere +/- 3. Eu am avut nevoie de derogare pentru vedere si mi s-a spus la vizita ca acesta era baremul si atat timp cat nu aveam dioptria mai mare de -3 nu aveam de ce sa imi fac griji.

Publicat

Da,la admiterea 2012 m`am referit,ce am uitat sa spun e ca nu vorbesc din experienta proprie ,ci din auzite-Oups- Nu am vrut sa dezinformez.,foarte buna completarea ! :)

Publicat

2 saptamani pierdute aiurea. Nici macar nu am mai alergat. Maine am liber, nu pot sta degeaba.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.