Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Am comandat varianta fara GPS si spre deosebire de DOD, mie mi-a sosit coletul prin vama, achitand la ridicarea lui inca 75 lei ce reprezinta TVA pe produsul cumparat.

Adica cum prin vama? Nu inteleg. Si la mine, cand a ajuns, a ajuns la oficiul postal cu vama si chiar era o doamna/domnisoara ce parea, dupa uniforma, a fi de la politia de frontiera. Ca m-a si intrebat ce e aia. I-am zis ca e camera de masina, s-a uitat la cutie si atat.

Modificat de DOD
  • Moderator
Publicat

Nu e de la frontieră, ci de la vamă. Desi seamănă uniformele sunt institutii separate, vama apartine de Min.Finantelor.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat (modificat)

Camera a venit la oficiul postal si mi-a fost verificata de un vames, nu de politist de frontiera. Chiar daca expeditorul a scris pe colet GIFT, vamesul mi-a cerut extrasul de cont de la banca pentru a dovedi plata. In cazul in care nu ii prezinti extrasul de cont, are posibilitatea sa verifice pe net produsul pe site-ul vanzatorului, deci nu prea il poti pacali.

A aplicat la valoarea de cumparare TVA adica 24% si a taiat chitanta pentru suma incasata.

Pentru produse sub 10 Euro nu se platesc taxe. Pentru produse sub 150 Euro se plateste doar TVA. Pentru ce trece de valoarea de 150 euro se aplica pe langa TVA si taxe vamale.

In cazul in care va ganditi sa dati o comanda colectiva, verificati ca valoarea sa nu depaseasca suma de 150 Euro, altfel veti plati mai mult.

Transportul a fost gratis-freeshipping.

Modificat de danpin
  • Apreciez 1
Publicat

si mie mi-a ajuns.

eu am cumparat modelul asta: http://www.foxoffer.com/d35-dual-lens-car-camera-with-gps-logger-p-664.html#.UyN7-pjNuUm

2 obiective (fata/spate)

am testat-o vreo 3 zile continuu. am lipit-o pe geam si a filmat afara cu cele 2 obiective

nu-i rau deloc.

n-am montat-o inca in masina. as face-o maine, dar, trebuie sa plec in turcia duminica si... tare-as pleca cu motocicleta

ma intorc marti. nu e sigur, daca plec cu masina, montez si camera

A aparut o criza la sediul din Turcia si trebuie sa fiu acolo luni, ma pregatisem sa plec cu motocicleta.

Maica-mea a intrat pe fir..., "de ce nu merge si Corina?"

ooops, are dreptate...

asa ca am parcat motocicleta si o sa plec cu masina.

O ocazie deosebita sa imi pun camera.

Asa ca am pus-o sus si am facut primul test.

Camera e formata din piesa principala si un obiectiv suplimentar care trebuie montat pe luneta.

Minusuri:

Prea multe fire.

Am un fir de alimentare, lung, prea lung, care necesita soclu. Am deja unul ocupat pentru telefon si altul pentru GPS, asa ca trebuie un splitter cu 3 socluri

fir care merge de la unitatea principala pana in spate la obiectivul secundar

Destul de voluminos. se vede de afara ca e camera

Plusuri

Am si fata si spatele masinii in acelasi timp

Am GPS incorporat

Reglajele destul de usor de ajustat

REnaultul meu fiind break, am inversat locurile, am pus piesa principala in spate, avand alimentare si in portbagaj si obiectivul suplimentar in parbriz.

Cu ocazia asta am eliberat incarcarea la priza din bord, inca un fir sa ma incurce si obiectivul este destul de invizibil

Dezavantaj, nu mai am reglajele "la mana", microfon in spate (si-asa nu injur asa ca nu-s interesant, nu ma poate enerva nimeni pentru ca mka astept si la soferii de duminica si la nesimtiti), si am impresia ca rezolutia obiectivului de pe camera principala e mai buna decat rezolutia obiectivului secundar.

Aveti unul dintre primele filme:

• Moderator
Publicat

Oglinda cu senzori de Renault mi-a dat si mie de furca si am gasit pozitia optima in lateralul retrovizoarei, spre sofer, pozitionand ventuza exact unde suprafata punctata face unghi de 90 grade. 

Daca montez camera exact sub oglinda, pe mijloc, imi acopera o buna parte din aria vizuala si nu e bine. 

@cezar1, voiam sa iti spun si eu ca o sa te cam incurci in fire la camera aia si mi se pare si cam scumpa.

Publicat

Acum ma gandesc ca mai bine renunt la obiectivul suplimentar.

hmm, deci tu o poi in stanga oglinzii..., eu cand am montat camera pe parbriz si nu obiectivul secundar, era pus in dreapta oglinzii, spre pasager.

O sa o montez maine pe drum, poate pe bac, ca o sa merg pe varna- Burgas - Malko Tarnovo, e mai spectaculos.

Sunt curios daca o sa se planga sotia....

Da, si eu sunt impotriva sa mi se acopere parte din campul de vizibilitate.. apropo in California e interzs sa atasezi ceva de parbriz sau oglinda.

Si cand vad pe strada vehicule cu oglinda chinuita de lanturi, cruci, icoane, CD-uri, margele, zeci de copacei mirositori...

O sa fac maine o poza si eventual v-o trimit din Turcia. Da, de scumpa este scumpa, dar am avut o mizerie care intereferea cu semnalul GPS si imi dadea peste cap si trackerul si GPS-ul, pana m-am prins, asa ca am zis... urmatoarea va fi una tare.

Una tare pare sa fie, dar e paienjenis de fire. O sa renunt la obiectivul suplimentar.

Noapte buna

• Moderator
Publicat

La tine ar merge tras cablul mini USB pe sub plafoniera, pe lateral, dar sa mergi sa te ajute un meserias care lucreaza la reno si care a mai vazut plafoniere demontate. Trebuie atentie sa nu deranjezi ceva din sistemul de airbag-cortina.

Daca tot te-ai dotat, nu renunta la camera 2, insa cred ca cea mai buna solutie este sa treci firul pe deasupra, de la retrovizoare pana la luneta. Daca ai deja priza in portbagaj, mult nu mai ai de lucru.

Drum bun!

Publicat

masina e de servici si o predau in 3-4 luni ca plec inapoi de unde am venit, :) sau :(, nici nu mai stiu

cand o sa-mi iau acolo masina, asa o sa fac.

ce am uitat sa trec la minusuri, nu se scoate foarte usor. cand o las pe strada, e mai dificil caci SE OBSERVA.

si asta e valabil oriunde, nu numai in Romania.

o zi faina

Publicat

Acum ma gandesc ca mai bine renunt la obiectivul suplimentar.

hmm, deci tu o poi in stanga oglinzii..., eu cand am montat camera pe parbriz si nu obiectivul secundar, era pus in dreapta oglinzii, spre pasager.

O sa o montez maine pe drum, poate pe bac, ca o sa merg pe varna- Burgas - Malko Tarnovo, e mai spectaculos.

Sunt curios daca o sa se planga sotia....

Da, si eu sunt impotriva sa mi se acopere parte din campul de vizibilitate.. apropo in California e interzs sa atasezi ceva de parbriz sau oglinda.

Si cand vad pe strada vehicule cu oglinda chinuita de lanturi, cruci, icoane, CD-uri, margele, zeci de copacei mirositori...

O sa fac maine o poza si eventual v-o trimit din Turcia. Da, de scumpa este scumpa, dar am avut o mizerie care intereferea cu semnalul GPS si imi dadea peste cap si trackerul si GPS-ul, pana m-am prins, asa ca am zis... urmatoarea va fi una tare.

Una tare pare sa fie, dar e paienjenis de fire. O sa renunt la obiectivul suplimentar.

Noapte buna

mm

post-6860-0-49188100-1395002709_thumb.jp

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Eu am montat un GoPro Hero 2 pe bord,acelasi care il folosesc si pe motocicleta.Avantajul este ca filmeaza 1080p si se demonteaza usor,ramane doar montura pe bord.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

foarte bune... super chestia. Idealul e sa nu fie nevoie de ea, dar daca este, e foarte bine... Eu la Viena nu am gasit nimic interesant... ciurucuri... austriecii nu o au cu astea. Inca.

• 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Imi trebuie urgent o camera pentru masina.

Daca aveti cunostinte va rog sa imi recomandati una low-cost (pretul e destul de important pentru ca practic o donez MAI...)

Cerintele mele sunt: sa fie ieftina :D, greu de observat, calitate acceptabila, si imi trebuie cat mai repede.

Modificat de bozo
  • Moderator
Publicat

Calitatea inregistrarii ar trebui sa primeze... Eu sunt multumit de a mea si am folosit-o cu succes si pentru serviciu, atat ziua cat si noaptea.

• Membru
Publicat (modificat)

Problema e ca imi trebuie destul de repede, nu am timp sa astept sa vina din afara, iar astia care le comercializeaza pe la noi uita sa spuna ce senzor are, sau ce procesor, si vad ca sau pus rezolutii hd sa full hd, insa calitatea e foarte slaba, iar noaptea nu filmeaza mai nimic.

Modificat de bozo
  • Membru
Publicat

Gata, am cumparat Prestigio RoadRunner 540 cu 299 lei din Carrefour.

Ca forma se potriveste perfect pentru nevoile mele, iar calitatea pare buna.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Sunt proaspatul posesor al unei camere GT680w, dar am unele nelamuriri, poate ma poate ajuta cineva:

- la redarea direct de pe camera, se vede de parca ar fi derulat pe imagine inainte;

- la fel se vede si cu oricare alt player;

- playerul de pe cd de instalare nu merge.

Ma poate ajuta cineva ? Multumesc !

• Moderator
Publicat

Viteza de redare e putin mai mare decat cea reala, insa nu mi-am batut capul cu asta.

Am observat ca redarea cu VLC da unele erori, insa folosesc Media player clasic si e ok.

Eu nu am avut in cutie niciun CD de instalare.

Publicat

CD-ul are kit-ul de instalare a playerului Shadow cu harti pt GPS in doua variante (for Chinese PlayerSetup_Baidu_ShadowPlayer si  for overseas PlayerSetup_Google_ShadowPlayer) versiunea 1.1. dar nu merge nici o varianta. am luat de pe net versiunea 1.0  -  Driving Recorder.

• 7 ani mai târziu...
  • Moderator
Publicat

A trecut ceva vreme, acum ce camere folosiți și/sau recomandați?

@danpin ce model de cameră mai folosești?

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Am un Xiaomi, dar pentru masinile din gama WAG as merge pe bluelens. Camera video se integrează bine in masca oglinzii si poti opta si pentru cameră duală, pe spate, mod de inregistrare in frame-uri pe timpul parcarii.

Asta ar fi recomandarea mea, bluelens.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Si eu am Xiaomi. La e ok la raportul pret/calitate. Acum depinde si ce pretentii ai.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Eu am un 70Mai 1s by Xiaomi, cei mai buni 180 de lei cheltuiti.:))

• Apreciez 2
  • 7 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Mă gândesc să achiziţionez pt Logan o cameră OEM - DACIA RENAULT DASHCAM, pentru că se integreză cel mai bine, nu se observă, funcţionează cu sistemul maşinii şi nu întâmplini probleme cu garanţia maşinii.
Am tot căutat informaţii despre aceste camere şi am văzut că producătorul este Falcon Electronics - o firmă din Bucureşti.

Despre camerele video, cam aşa arată:

Pentru modelele anterioare:

dashcam-logan.jpg

integrated-dashcam-logan.jpg

Iar pentru actualul model de Logan III aşa arată:

camera-oem-logan.jpg

Dacia-OEM-dashcam.png

Pentru actualul model de Logan, preţul camerei este de 205 euro + tva + manopera montaj (care diferă în funcţie de dealer). În general toată afacerea ajunge la aprox 1100 - 1200 lei.

Ce părere aveţi?

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.