Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

foarte frumoasa! felicitari! mi-as dori ca toate masinile Politiei Romane sa fie Skode..... :emo-yessir: p.s. grija cu turbina, crapa cand nu te astepti.. :( buba TFSI'ului... :unsure:

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Am un prieten cu o astfel de Skoda si o are de peste un an jumatate, nu a avut probleme la turbina niciodata, cu toate ca masina nu are nicio vina, doar ca are un tacanit la volan.

• Apreciez 2
Publicat

@ eti: buna poanta.. :P

@Marius: experienta personala, plus a unor prieteni plus cei de la service. ma rog, sa reformulez, utilizata conform manualului nu ar trebui sa faca probleme, dar se pare ca asta ar fi o buba la nivel de grup VAG, la toate TFSI'urile, nu numai la Skoda...

Publicat

later edit: ca sa nu fiu inteles gresit... posibil sa fi fost o problema la early editions. eu dupa doua turbine schimbate, prima la 10.000 km, nu am mai avut nicio problema...

• Moderator
Publicat

Frecventez zilnic de cativa ani buni vwforum.ro si urmaresc absolut tot ce se posteaza acolo, iar "buba" asta a TFSI-ului nu am remarcat-o.

Publicat

vorbim cand ne vedem la un borviz... ca suntem offtopic... oricum, ma bucur pentru noua jucarie a colegilor.. vorba lui Catalin, poate le mai ies fumurile de NFS din cap unora...

p.s. cand mai treci prin minunata capitala...?

• Membru
Publicat (modificat)

O au de ceva vreme in primire, dar nu am apucat vreodata sa stau de vorba cu ai nostri colegi care o conduc, desi zilnic o vad pe bld. Lascar Catargiu ori in Piata Victoriei...ce am remarcat in mod special la ea este rampa, care e intregral rosie, ca la pompieri.

Modificat de DannyBAD
  • Moderator
Publicat

Uff... cand or sa inteleaga sefii, ca, desi Dacia esta marca nationala, calitatea lasa inca mult de dorit, chiar si sub controlul francezilor! Si sa se mai uite un pic prin Europa, sa vada ce marci folosesc majoritatea statelor din centrul si estul UE: SKODA! Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Finlanda, Portugalia etc. De ce?! Pt ca raportul pret/calitate/anduranta/mantenanta/adaptabilitate este cel mai bun de pe piata! Dar la noi, se fac caiete de sarcini, licitatii si se ia ce-i mai ieftin... si constatam ulterior ca de fapt ne-a costat cu vreo cateva zeci de mii de euro mai mult la vehicul...

Publicat

@Citadela: e un pic off topic, dar nu ma pot abtine... atunci cand ai oameni cu coloana, se pot face lucruri umitoare (desi ele sunt naturale dar nu mai suntem noi obisnuiti). stiu un caz in care au fost achizitionate Mercedes'uri E Klass la pret de C Klass... deci se poate. si nu era vorba de o bucata doua....

• 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Nu știu cât de adevărată este informația, dar un sindicat a publicat un rezumat al unei întâlniri cu șeful Poliției Române, iar printre altele acolo se menționează faptul că cică parcul auto va fi reînnoit treptat, începând cu 200 de autoturisme.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

200 de autoturisme...ar insemna vreo 4-5 la fiecare IPJ...nu e rau, dar....

Publicat

Oare am vreo sansa ca la postul unde sint sa ajunga vreuna din astea?

Si acum imi pare rau dupa Dacia 1300 pe care am predat-o in urma cu citiva ani (era o rabla, dar mai rezolvam unele treburi cu ea), dupa ce ni s-a promis ca primim un Logan.

Am rugamintea la userii din cadrul Politiei de Frontiera care au cunostinta despre disponibilizarea unor autoturisme sa ma anunte pe privat.

Ma intereseaza o masina fara probleme tehnice, inaninte de postarea pe Intrapol.

Multumesc.

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Rezumatul intalnirii sefilor IPJ, BCCO si SRPT din perioada 25-26 octombrie 2012

Referitor la parcul auto

Toate autovehiculele din parcul auto au depasit durata de utilizare (93% sunt mai vechi de 5 ani si 7% sunt mai vechi de 10 ani).

IGPR va intocmi un plan pe 4 ani de inlocuire a autovehiculelor din dotare.

In perioada imediat urmatoare, IGPR va achizitiona 130 de autovehicule (50 achizitie directa prin IPJ-uri si 80 din Programul “rabla”). De asemenea, IGPR va dota BCCO cu 230 autoturisme.

Cu ocazia alegerilor, au fost alocate fonduri fentru carburant, anvelope de iarna si reparatii auto.

Nu toate posturile de politie au in dotare autoturisme de serviciu.

sursa: prolex

• Moderator
Publicat

Ma intreb unde s-or duce alea 130 de autoturisme ? :hmmmt:

si ce urat suna: " Cu ocazia alegerilor, au fost alocate fonduri pentru carburant, anvelope de iarna si reparatii auto." Nu ma intelegeti gresit, este foarte bine ca s-au alocat, insa la noi trebuie sa se "intample ceva" ca lucrurile normale sa aiba loc.....offf ! :(

N-ar putea sa se aloce fonduri pt carbutant si reparatii in fiecare luna !?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

uite-ce-masina-de-viteza-si-au-tras-politistii-ilfoveni.jpg

Agenţii de la Serviciul de Poliţie Rutieră Ilfov şi-au tras o maşină nouă. Reporterii ziarului Libertatea i-au surprins ieri pe DN1 cu un model 4X4, care prinde o viteză maximă de 260 km/h şi ajunge la 100 km în doar 8 secunde. Probabil că o parte din autotusimele pe care le aveau “au ieşit la pensie”, iar acum poliţiştii şi-au înnoit parcul auto ca să-i prindă rapid pe şoferii ce refuză să oprescă la semnalele lor.

sursa: libertatea.ro

• Apreciez 2
Publicat

Ce ma enerveaza, astia le dau numai in Bucuresti, Autostrazi, Ilfov.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Rog un coleg sa imi spuna si mie ce model sunt motociclete bmw din dotarea politiei

Multumesc

• Membru
Publicat

Sper sa nu gresesc : La Bucuresti, Brigata Politiei Rutiere are in dotare BMW RT1200 si pe langa ele si un BMW GS650.

• Moderator
Publicat

D-asta are si Dinel Staicu pe la Craiova, in ceea ce el numeste "muzeul Comunismului" :naughty:

• Moderator
Publicat

Avea o Dacia 1100, nu ca aceasta. Iar muzeul ăla l-a vândut de mult, îniante de a ajunge la puşcărie. Acum se fac nunţi şi botezuri acolo.

• Moderator
Publicat

aaaa....da ! mea culpa ! acum imi amintesc. Cat despre daca l-a vandut sau nu, sunt convins ca tu stii mai bine :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.