Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Stroboscoape grilă 120 de lei.. Stroboscop parbriz 100 de lei... Girofar plafon 51 de lei.... Și sirenă 100 de lei... Știu ca sunt nebun dar... :))

• Apreciez 3
Publicat

Dar macar acum iti poti face treaba cum trebuie :emo-yessir:

P.S. Fa un raport catre Logistica si ataseaza bonurile/facturile :lol:

• Moderator
Publicat

...ataseaza bonurile/facturile :lol:

Ceva imi spune ca cei care vand asa ceva prin Dragoane nu au auzit despre bon fiscal. :D

In plus, chiar daca ai bon, la IPJ ti se va spune ca ar fi trebuit factura fiscala, avand la cumparator chiar IPJ-ul.

Publicat

:lol:

Oricum, frumoasa initiativa colegului, se vede ca dintr-o suma modica(aprox. 400 lei) a iesit ceva frumos si util, uite ca autospeciala este acum 100% functionala pentru munca de politie. Oare cei de la Logistica nu le puteau dota din prima astfel? :hmmmt:

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Bine zis, cyprusboy !

Felicitari colegului pentru initiativa ! Arata foarte bine !

Publicat

Le-am luat de la un băiat care mi-a dat bon pe ele, el având magazin care comercializează astfel de produse! Mai puțin sirena care am cumpărato de pe olx deoarece nouă era prea scumpă!! Și m-au ajutat foarte mult să îmi dac muncă ușoară mai alea la apeluri care necesită deplasare de urgență și oprirea autovehiculelor în trafic.

Publicat

Foarte frumos!

Dacă mai avea și rampă, era tare. Felicitări oricum. Abia acum arată a autospecială.

Dacă poți pune-i două stroboscoape și pe lunetă să se vadă și din spate când se deplasează la o urgență.

Cu trimiterea bonurilor fiscale ori a facturilor la logistică, te sfătuiesc să nu carecumva să o faci.

Este posibil să ”trezești” vreo minte foarte odihnită te pe la vreun birou care îți va cere socoteală și te va întreba cu acordul cui ai făcut cea ai făcut la mașină cerându-ți să le dai jos pentru că ai compromis instalația electrică care, desigur, este în garanție. Ăștia așa sunt în stare să facă.

Așa a făcut un coleg de-al meu cu mașina de serviciu. A căzut și omul a reparat-o. Tot ce a înlocuit, și era vorba de trenul de rulare față, a facturat și a trimis la capitală bonurile pentru decont. Continuarea? A fost băgat în cercetare și a fost ”dat jos” de pe mașină pentru că nu a reparat-o la 411 reparând-o ”de capul lui”. Omul s-a supărat, a luat toate piesele de pe mașină, cele pe care le schimbase, a lăsat-o în curte să o facă ministerul și și-a făcut raport să se mute ceea cea a și reușit într-un final.

Deci...

Știi că la logistică sunt numai ilogici.

• Apreciez 1
Publicat

Nu fac prostia asta cu decontarea... Nici nu mă gândeam la așa ceva!!! Oricum eu am avut șefi calumea care au fost deacord să le montez pe mașină... Eu le-am legat la bricheta aceea suplimentara și așa nu are legătură cu garanția.

• Apreciez 2
Publicat

Bravo! Ești deștep. Nu le da niciun motiv să te ”agațe”.

• Apreciez 1
Publicat

Buna ziua 

Nu sunt politist dar imi place munca dumneavoastra.

Imi permit sa va atasez o adresa unde toata lumea si chiar sefii dumneavoastra de la logistica pot sa vada cum arata masinile de politie si pompieri din Statele Unite (este cel mai exagerat exemplu daca nu se vrea ca model Europa ) dotate cu rampe luminoase si sirene.

Poate ca ar trebuie sa-l vada inainte de a face solicitari de achizitii.

Mi-am expus doar o parere. pentru  ca cineva isi bate joc de munca  dumneavoastra.

Cu repect pentru munca de politist.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Stai liniștit, numai în România există mașini de poliție inscripționate, fără girofar și sirenă!

• Apreciez 1
Publicat

Iar în alte țări invers. Mașini neinscripționate dar cu sirenă și girofar.

Publicat

Se zvonește că ”rutiera” va fi dotată de către IGPR cu Vw Polo.

Cică ar fi câștigat licitația cei de la Porsche.

Dacă este așa, nu pot spune decât că sunt uimit.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Ideea de VW pentru rutiera e foarte buna....dar nu Polo, nici macar in orase:))...

Publicat

Aceasta este autospeciala mea pe care am montat stroboscoape şi sirena, singur, pentru a-mi face munca mai ușoară !

Arata-le si celor de la Directia Logistica, ca ei sunt varza. Invata-i cum sa faca achizitii!

Ceea ce ai facut , arata foarte bine. :good:

Publicat

Da. Cu Polo. Așa se aude. Se vrea o diferențiere între autospecialele OP față de cele de la Rutieră.

Mai multe să-ți spun Sache nu știu. Și eu sunt reticent dar așa se zvonește.

Acum rămâne să vedem dacă acest zvon se și materializează.

Oricum, decât Logan cu motor de 1.2 cu 75 cp mai bine Polo 1.2 cu 110 cp sau cât o avea.

Dacă este adevărat, este altceva și totodată un alt început. Unul bun. Zic eu.

• Displace 1
Publicat

Am vazut azi dimineata un logan nou care avea montata aceeasi rampa, cum sunt cele vechi cu cate doua stroboscoape pe ambele culori, doar ca aceasta era noua. Daca tot au cumparat masini noi ar fi mers o alta rampa, alt model pe leduri, cu aceleasi tonuri puternice in locul hardughiei, insa decat lipsa e buna si aia.

Arata bine loganul facut de luciyo89, insa pe ebay gaseai stroboscopul de parbriz mai ieftin la 15$ cu transport gratuit.

Publicat

Știu ca erau mai ieftine pe ebay dar le-am luat de la noi ca am și garanție 1 an! Oricum prea curând nu o să vedem rampe! Încă nu au găsit cum să fure. Ei au calculat o rampă la 2000 € , dar cei de la care am cumpărat eu stroboscoapele comercializează și rampe iar o rampă ca cea de pe MCV-urile de la rutieră coata 3000 de lei cu sirenă! Iar restu e istorie....

• Apreciez 1
Publicat

Incepand cu luna octombrie a.c., structurile de politie rutiera vor fi dotate cu autoturisme Vw Polo, inscriptionate, dar si echipate cu sisteme acustice si luminoase de avertizare si statii radio, precum si cu aparate radar.

sursa: snap

Publicat

Sa dea Dumnezeu ca m-am saturat de Logan 1,2 !!! Si sa-mi repare MCV-ul  :angry:

P.S. Poze ceva??

Publicat

Ce mi-e Polo, ce mi-e Logan! Macar asta autohtona pare mai spatioasa! Autovehiculele care au motoare sub 2000cc. si sub 140CP n-au ce cauta la structuri de rutiera!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.