Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Albu nu vreau să fiu bănuit de un foarte mare optimism vizavi de cele menționate anterior pentru că, din câte se vede, oricât de optimist ai fi din fire, în ”curtea” în care ne desfășurăm activitatea bate vântul a pagubă de ani de zile luând cu el, foarte repede, bruma de optimism din sufletul fiecărui nou absolvent.

M-am referit doar la faptul că și prostia are totuși limitele ei.

Nu exclud nici situația în care aceste limite încă nu au fost atinse și să-ți dau dreptate. Totul este posibil și de asemenea relativ dar hai să așteptăm sfârșitul lunii viitoare, aprilie, termen limită dat de mai marele Oprea ca fiind data la care se încheie așa zisa ”primenire” a parcului auto al Poliției Române intrând în dotarea acesteia toate cele 2.341 de autospeciale promise.

Cred că toată lumea a înțeles ”strategia staff-ului” MAI de a dota mai întâi compartimentele cu auto neinscripționate, situație ce nu impune o perioadă mai ridicată de timp de intrare în posesie prin montarea echipamentului de emisie-recepție ori a sistemului special de avertizare pentru ca ulterior, la final, să se aducă cele echipate. 

Cel puțin eu unul asta înțeleg și deduc din cele văzute și auzite de la șefi. Sper să nu mă înșel.

Chiar, știe cineva numărul total al auto care a intrat până în momentul de față sub tutela IGPR să ne putem facem o idee cam câte mai trebuie să vină?

• Apreciez 1
Publicat

Later edit: am citit acum o adresa pe intrapol in care se face mentiunea ca politistii care se vor prezenta la preluarea noilor autospeciale VOR AVEA ASUPRA LOR GIROFAR IN STARE DE FUNCTIONARE. Ce ziceti de treaba asta?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Later edit: am citit acum o adresa pe intrapol in care se face mentiunea ca politistii care se vor prezenta la preluarea noilor autospeciale VOR AVEA ASUPRA LOR GIROFAR IN STARE DE FUNCTIONARE. Ce ziceti de treaba asta?

O idee minunata! :))

Lasand gluma la o parte, in viitor or sa ne ceara sa venim si cu carburant, desi nu ar fi prima data cand am face acest lucru!

• Apreciez 2
Publicat

Si la noi au venit 5 moto si au mai ramas doua, restul le-au luat la capitala  :(

• Moderator
Publicat

Ieri s-au "lansat la apa" o noua transa de Loganuri in fata MAI:

post-1064-0-76106600-1427312147_thumb.jp

• Apreciez 1
Publicat

CITADELA s-au lansat la apă dar nu pentru MAI.

Au fost 50 de bucăți, 10 albastre și 40 albe care au mers la altă structură ce nu face parte din MAI.

Dacă observați din fotografie toate au numere roșii și nu de înregistrare.

Cine le-a achiziționat și din ce bani, nu cunosc.

Au ajuns la o structură al cărui adjunct îl înjură o doamnă, blondă și celebră, care momentan are parte de odihnă în custodia poliției.

Nu mă întreba logica motivului pentru care au fost aduse acolo și predate acelei structuri pentru că răspunsul nu-l știu.

Singura logică ar fi că acea structură nu are un asemenea platou de ceremonie dar... Cine Dumnezeu știe.

Așa că...

Până la sfârșitul lui aprilie, când vom vedea ce și cum, mai este ceva.

Sper să nu se dovedească prin această achiziție doar un joc de imagine, fără noimă, și nu necesarul logic de care poliția chiar are nevoie.

Mă refer la acele autospeciale doar inscripționate și atât. 

După cum știe toată lumea, ieri a fost ziua Poliției Române.

La un ”club” al MAI s-a ținut o recepție la care a participat toată ”crema” conducerii inclusiv cea a ministerului.

Dacă vedeați stimați colegi cu ce mașini veneau chestorii și comisarii-șefi, vă lua durerea de stomac. Mașini de serviciu bineințeles, pline de stroboscoape.

Cele mai ”slabe” mașini, Duster și Logan, toate din ”lotul nou”.

Cum e vorba aia: -”Cine împarte, parte-și face.”-

Îmi pare rău că spun asta dar cu asemena șefime lucrurile nu se vor schimba nici măcar în viitorul îndepărtat.

Oricum în România nu-și dorește nimeni o poliție adevărată. Mă refer la ”talpă”.

La mulți ani Poliției Române cu ocazia zilei de ieri dar fac precizarea că, într-o asemena stare și mai ales evoluție, nu-i doresc mulți ani absolut deloc.

post-1176-0-73022300-1427354553_thumb.jp

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

La noi la IPJ ambele Passat-uri au picat, la unul ambreiajul, iar la celalalt alternatorul! Seful de le Logistica, un neica nimeni, ne-a zis ca nu trebuie sa le repare , ca oricum nu facem nimic cu ele <_< si nu are bani (e vorba de vreo 45 milioane) parca ar fi Moromete cu ala cu foncirea. Ce ma enerveaza e ca acest specimen a fost numit politistul anului in 2014 :doh:

Modificat de apocalipse
  • Apreciez 1
Publicat

Stie cineva ceva de achizitii de motociclete? Circula niste zvonuri prin tara

Publicat (modificat)

Consum NOUL Logan (1,2 litri): 120 litri la aproape 1000 km. :shock:  Pe foaie ai 6,5 litri/100. Cum justifici restul?  :unsure:

Modificat de dorian
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat (modificat)

Soliciti experiment judiciar :)

Asteapta sa vina vara, sa functioneze si AC-ul...

Modificat de danpin
  • Membru
Publicat

Consum NOUL Logan (1,2 litri): 120 litri la aproape 1000 km. :shock:  Pe foaie ai 6,5 litri/100. Cum justifici restul?  :unsure:

6.5 ai poate in specificatiile tehnice. Consumul normat pt ele e de 10.54 pe perioada sezonului cald. Daca te incadrezi aici e ok, nu are nimeni cum sa-ti dea in cap.

In principiu, daca mergi rezonabil, scoti in jur de 10 in Bucuresti. Daca o alergi, s-ar putea sa bagi benzina din buzunar:))

Publicat

Vedeti ca sunt coedicienti de municipiu si orase. Adica consumul dat pt afara se inmulteste cu inc coeficient de mun. Asta se da in functie de nr de locuitori (cred ca se raporteaza la aglomeratie). Am fost detasat la constanta acolo era coeficientul 1,5. La mine la mun (mai mic) este de 1.3. Si uite asa difera consumul acceptat d ipj. Dar daca lucrezi pe dn consum e acelasi pe tara

Publicat

mie mi-au dat 5,9 consum de vara. Am facut calculul pe ultimii 2000 de km si a iesit 7,3. Ce fac ??

Publicat

Nu se mai aude nimic de montarea rampelor? sau e bine si daca claxonam la interventii la eveniment?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Apropo de asta, s-a ridicat problema asta de catre sindicate ? Si daca da, ce au raspuns desteptii astia de prin minister ?  Sunt curios ce scuza penibila mai gasesc si in cazul asta :doh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.