Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

De-a dreptul strigator la cer! Asta chiar va umple paharul! :doh:

Publicat

Poate schimba astia ceva daca tot a cazut Basescu

cand a cazut? am ramas chiar asa de in urma cu stirile??

Dragi colegi să nu uitați prin ce treceți acum, iar după încadrare să fugiți repede și să vă înscrieți în snppc!!!

Dacă vă întrebați de ce vă spun asta, atunci intrați pe site-ul sindicatului condus de către niște [cenzurat] și citiți comunicatul lor privind reorganizarea poliției rurale.

Veți găsi acolo o propunere a acestor „intelijenți” ce sună exact așa:

„Cum în cadrul ultimelor întâlniri de la nivelul conducerii MAI - SNPPC a fost solicitat să facă propuneri de reorganizare fără generarea unor cheltuieli suplimentare, organizaţia noastră a solicitat analizarea posibilităţii ca un număr semnificativ de jandarmi să fie trecuţi în structurile Poliţiei Române, pentru completarea deficitului de personal atât în zona rurală, cât şi în urban.”

Asta în condițiile în care promoția voastră a fost amânată!

Nu uitați aceste propuneri ale indivizilor ce se presupune că ne reprezintă interesele, iar după avansare să vă înscrieți repede în sindicatul ăsta putred.

De parcă nu am fi sătui de acești trântori impostori, acum doresc să-i bage pe ușa din dos în această instituție. Vă povesteam pe alt topic din secțiunea privată, cum pe la secțiile de poliție nu sunt oameni și există un deficit mare de polițiști, în timp ce jandarii ăștia se calcă pe bomeburi prin unități în timp ce se pigulesc pe burți de purici datorită plictiselii, iar tâmpii ce ar trebui să ne reprezinte interesele, se pare că sunt mult mai preocupați de soarta trântorilor decât cea a polițiștilor.

SĂ NU UITAȚI! Iar când vor veni cu coada între picioare la voi, cu adeziunea-n mână să-i scuipați în ochi!

catalin..si eu am ramas masca atunci cand am vazut propunerea celor de la snppc..in conditiile in care promotia sta acasa

• Membru activ
Publicat

SĂ NU UITAȚI! Iar când vor veni cu coada între picioare la voi, cu adeziunea-n mână să-i scuipați în ochi!

DAAA. Asa da, atitudine :emo-box:

Publicat

Daca as putea sa ma mai pensionez si anul acesta pentru a face loc chiar si unui singur proaspat politist, va asigur ca as face-o! Va doresc sa nu patiti ca promotia 2011, ar cam trebui sa se intre in normalitate-avem nevoie de politisti!!!

Fratilor, cum sa-i treaca pe jandarmi in politie? Astia fac exact ca la spalare de bani numai ca aici spala prostia si neprofesionalismul jandarmilor...le pune pe tava un BLAZON!!!

• Apreciez 1
Publicat

Este unu la sectie care a fost comunitar, jandarm si acum politist. Si se vede ca a fost pe unde a fost ca a ramas cu vechile obiceiuri! :doh:

• Membru
Publicat

Spune Mateuta colegul acesta le spune cetatenilor cumva in momentul interceptarii si legitimarii: "Conform Lg 61 aveti obligatia sa va legitimati!" :ner: . Am intalnit colegi neprofesionisti care inante au fost pe la toate armele posibile. :doh:

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

A trecut ceva timp de cand nu s-a mai discutat despre noi, promotia 2012. Colegii care lucrati si aveti acces la informatii nu ezitati sa ne mai spuneti si noua, celor care suntem in standby si care nu avem alte surse de informare.Va multumesc anticipat :P

• Apreciez 3
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

eu auzisem .....repet auziem "o vorba" cum ca dupa reinfiintarea posturilor de politie....in jurul lunii octombrie ar urma sa va incadreze ...sa dea domnul sa fie asa pentru ca si eu am asteptat 9 luni si stiu cel mai bine ce inseamna :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat

Singurul lucru de care imi este scarba de incadrarea in decembrie, este ca trebuie sa iti cauti in mijlocul iernii chirie :unsure:

Publicat

Marinescule, de unde ai auzit vorba asta? (sunt doar curios) :D

Publicat

De la Ioan Rus....intr-o dimineata cand eram la cafea cu el....ce crezi :blink: ....wtf....ce intrebari sunt astea....? pur si simplu...se aud variante cu reorganizarea asta

Publicat

si veti lucra in mediul rural.....de exemplu pe schema postului unde o sa fiu repartizat eu scria 1 sef + 2 ajutori + 2 promotia 2012 = love :))

Publicat

@Marinescu, am impresia ca-ti place sa dezinformezi lumea.Se discuta(sindicate) in ideea in care ar fi incadrata promotia 2012 in decembrie in vederea ocuparii schemei la posturi,care teoretic pana in decembrie sunt vacante,cel putin asa e la mine in judet.

Publicat

eu dezinformez? eu zic sa-ti vezi de treaba ta....eu asta am vazut...n-am spus ca e 100% sigur si nici ca asa va fi....eu am fost in situatia lor si stiu cat inseamna sa mai auzi ceva care sa-ti dea o speranta

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Te-am intrebat serios. Daca ai impresia ca te-am luat in ras, te inseli amarnic. Vroiam sa stiu de pe unde ai aflat, de la resurse umane, seful de sectie, de unde.

Ma indoiesc ca auzi ceva in functie de cum bate vantul.

Daca ai chef de caterinca vezi-ti de ale tale si posteaza unde vrei, dar pastreaza-ti parerile referitoare la incadrarea promotiei 2012.

Modificat de VictorL
Publicat

acum ca s-a schimbat iar ministrul,iar se schimba totul si incepe iar incertitudinea.. cine stie ce idei o mai avea si asta... si nu stiu de ce am impresia ca pana in decembrie tot se va mai schimba ministrul din MAI..

Publicat

Orice e posibil. De cand am intrat in scoala, am prins 5 ministri: Blaga, Igas, Berca, Rus, Dusa.

Deci in doi ani de zile, cam de ei am avut parte.

Publicat

dw

Salut !

La Şcoala de Poliţie din Cluj te pune sa decalotezi ? Dacă nu poţi, iţi dă inapt ?

Cu dantura cum trebuie să stai ?

Mihai

• Displace 3
Publicat

Cred ca ai gresit topicul!!! Aici e vorba de Promotia 2012!!! ;)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.