Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

mie imi e rusine de acei viitori politisti(asta daca pot fi numiti politisti) sa spuna ca le e mai bine daca nu sunt incadrati acum... oare de ce ai mai facut o scoala de politie ? ca sa iti doresti sa stai pe bara dupa ce o termini... imi e sila de acei oameni... eu sunt dezamagit ca nu ati fost si voi incadrati la timp... :(

poate au altceva mai bun de facut...nu poti sa stii care este situatia fiecaruia in parte...sunt multi elevi care au parinti cu bani, si care au venit la scoala de politie de gura parintilor.

Iti dai seama ca, pentru ei, faptul ca i-a amanat nu este o tragedie, ci dimpotriva, o perioada in care se vor distra, se vor relaxa.

Imi aduc aminte ca, anul trecut cand ne-au amanat, am plecat "cu primul avion" la tatal meu in Italia si am muncit...In felul asta, a trecut timpul mai repede si m-am ales si cu ceva beneficii materiale....mult mai mari decat ar fi fost cateva salarii bune, de politist.

Numa' bine !

• Apreciez 1
Publicat

Da, asta e motivul pentru care vor ei o 'buna meritata' vacanta!! Au parinti cu bani care ii tin!! ;):(

Publicat

nu vreau sa fiu eu iar luat ''in barca'' dar acu cateva posturi in urma am zis sa aveti grija cu momeala asta!! e si foarte nasol ca s a dat si ordonanta de urgenta si acu trebuie sa stati dupa ea, dar o sa va fie foarte greu inarmati va cu rabdare si curaj , imi pare rau ca treceti prin ce am trecut si noi. Si acu imi aduc aminte cand ne sunam intre noi(colegii) ba ati mai aflat ceva!!( ca asa se procedeaza in tara asta- totul e pe baza de zvon) Rober7 stie ca am fost colegi de suferinta, de clasa si de camera, dar trece repede timpul luati va un job ceva macar de vara si o sa treaca , sa auzim de bine!!

• Apreciez 1
Publicat

As dori daca se poate sa posteze cineva link-ul ordonantei de urgenta din Monitorul Oficial. Eu unul nu o gasessc.

Va multumesc! :)

Publicat

Sunt elev la Cluj si saptamana trecuta directorul a declarat, foarte sigur fiind pe el, ca dupa ce sustinem examenul de absolvire, DACA ar fi sa ne amane, mai mult de 3 luni nu se poate pentru ca ar fi o lege in acest sens. Dar uite ca am sustinut si examenul si lucrurile decurg ca si in cazul promotiei 2011 care nu sustinusera examenul in iunie si se pare ca acea "lege" nu a avut nicio relevanta pentru mai-marii tarii. Interesant...

Publicat (modificat)

"4. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru stabilirea unor măsuri privind încadrarea absolvenților promoțiilor 2012

Această Ordonanță de Urgență se aplică absolvenților promoțiilor anului 2012 ale instituțiilor de formare profesională de apărare națională, ordine publică, siguranță națională.

Acordarea gradelor profesionale și numirea în funcții se realizează cu data de 1 decembrie 2012 și, în lipsa unei oferte de încadrare din partea instituției pentru care s-a realizat formarea profesională, absolvenții pot solicita încetarea raporturilor juridice cu instituțiile respective, fiind exonerați de la plata cheltuielilor prevăzute de angajamentele sau contractele încheiate."

Cam asta este forma ei, sursa fiind site-ul guvernului.

http://www.gov.ro/in..._l1a117509.html

La Cluj, la voi, totul e aiurea. Pana si amenda se calculeaza gresit la voi. La ce altceva te-ai astepta?

Modificat de VictorL
Publicat

nu va mai certati intre voi ca toti sunteti viitori politisti , gasiti o solutie sa nu se repete ce e si mai groaznic o reamanare, gatiti va de pe acum la asta.

• Apreciez 1
Publicat

La Cluj, la voi, totul e aiurea. Pana si amenda se calculeaza gresit la voi. La ce altceva te-ai astepta?

maxim :))), dar ce conteaza? au medii foarte mari..

sa speram ca nu va fi inca o amanare in decembrie si sa-i multumim lui Dumnezeu ca am dat examenele acum.

• Apreciez 1
Publicat

Imi pare rau sa va dezamagesc, dar trebuie sa va spun ca va inselati in privinta mediilor dragi colegi. Nu are rost sa incepem un subiect in care sa comparam scolile ca nu ar avea sens, mi-i sila de scoala din cluj mie unul si cred ca nici la campina nu vedeti prea multa corectitudine din partea profesorilor.

Scuze ca am fost "off topic", dar legat de incadrarea noastra, putem doar sa asteptam sa vedem ce le mai trece prin cap celor de sus.

Eu unul daca nu imi gasesc de lucru ma bate gandul sa imi fac dosarul pentru somaj. :hmmmt::emo-yessir:

Publicat

intrebare pentru promotia2011: care au fost ultimele medii pentru giurgiu?

• Membru activ
Publicat

Eu unul daca nu imi gasesc de lucru ma bate gandul sa imi fac dosarul pentru somaj. :hmmmt::emo-yessir:

Daca in perioada in care ai primi somaj ai lua si solda (lunar sau toata la final), banii respectivi (de somaj) ar fi acordati ilegal. In locul tau as fi mai atent cu treaba asta.

Publicat (modificat)

Si o sa stam degeaba toata vara?Un contract cu angajatorul de prestari servicii ceva:-??

Modificat de DragosPH
Publicat

nu trebuie neaparat cu carte,lucrezi si tu pe o perioada limitata,vorbesti cu cei la care vrei sa te angajezi si le explici situatia.. stiu multi din promotia 2011 care au lucrat asa si nu au fost probleme..

Publicat

@Ben, din ce am inteles citind pe net cate ceva despre legislatia in vigoare, as putea lua somaj daca nu obtin venituri care sa depaseasca valoarea somajului, care ar fi cica in jur de 75% din salariul minim brut pe economie, iar solda pe care ar urma sa o primesc de la scoala ar fi undeva in jur de 50 lei/luna. Dar urmeaza sa merg luni sa ma interesez, sa vad cum sta treaba exact.

@DragosPH, la fel, DIN CE AM INTELES de la scoala, ar fi posibil sa lucram (la modul ca putem lucra atata timp cat inca nu am fost avansati in grad dar numai in legalitate, cu carte de munca si toate cele), dar din cate informatii sigure ofera profesorii din scoli...

:emo-yessir:

Publicat

intrebare pentru promotia2011: care au fost ultimele medii pentru giurgiu?

8.02 cred....

Publicat (modificat)

Cred ca va urma reeditarea situatiei de pe vremea lui cioc-boc...copy-paste va pune-n stand-by promotia 2012 din tot invatamantul sistemului de siguranta nationala sursa este pagina de internet mobil a EvZ m.evz.ro/news/990590

Modificat de axle15
Publicat

Noi suntem ultima grija a lor,slabe sanse sa vedem avansare inainte de decembrie :(

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.