Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Acum sa vazut diferenta intre cluj si campina. La cluj se lucreaza cu spete mult mai grele fata de campina in consecinta la cluj au promovat toti pe cand campina.....

Dacă tăceai, "filosof" erai... :doh:

Modificat de Bogdanel
Publicat

pana la urma v-au chemat la scoli?sustineti examenul sau nu?

• Moderator
Publicat

pana la urma v-au chemat la scoli?sustineti examenul sau nu?

deja au sustinut si 2 examene, daca nu ma insel....
Publicat

foarte interesant..deci cred ca pana acum a fost vorba de rea vointa nepasare si bataie de joc cu promotia 2011.

Publicat

pai ce ma face sa cred asta e faptul ca pe noi ne-au amanat 10 luni invocand diverse motive,incadrandu-ne cu chiu cu vai,iar pentru cei din promotia 2012(cu care n-am nimic,sa nu se inteleaga gresit) s-au gasit variante imediat(pentru ca gasirea unor resurse pentru ei,in cazul in care pentru noi a durat atat ar fi durat cu siguranta mult mai mult). e clar deci ca erau atat locuri cat si bani pentru noi (astea fiind motivele invocate de ei pentru amanarea noastra) ,dar s-a tergiversat incadrarea noastra din diverse motive,pentru care imi sustin afirmatia de mai sus.

Publicat

Stai nu te pripi ca nimeni nu le-a zis nimic de incadrare nici macar hainele nu le-au venit,bani nu sunt

Publicat

Persoanele cu care am discutat și sunt din promoția 2012 mi-au confirmat faptul că din zvonuri sau sursele lor (fiind negative cred ca se vor adeveri) încadrarea va fi undeva la începutul lunii octombrie a.c. Ăsta este un termen care poate fi prelungit foarte ușor prin emiterea unor dispoziții/acte normative care să amâne momentul absolvirii pentru promoția în cauză. În mod normal vineri ar fi planificată festivitatea de absolvire dar din câte știu eu elevii sunt momentan la școli și așteaptă verdictul final deși în proporții mari îl știu dar poate peste noapte se va întâmpla o minune și îi va încadra la timp, ceea ce îmi este foarte greu de crezut. Așadar situația pare a fi una asemănătoare cu cea în care a fost promoția 2011, diferența va consta probabil în perioada de vacanță, știindu-se faptul că noul ministru a declarat faptul că se fac eforturi pentru ca promoția 2012 să fie încadrată până la finele anului 2012, de aici fiecare poate să tragă orice concluzii dorește. Baftă, totuși!

• Moderator
Publicat (modificat)

Si totusi ei au dat examenele....la noi nu a fost asa

Inseamna ca au gasit "astia de sus" o varianta, o Ordonanta prin care daca ar fi sa ii amane, nu sunt obligati sa ii plateasca, desi au terminat scoala. Daca ii avanseaza in octombrie cum se aude, trebuie neaparat sa le amane si depunerea juramantului si acordarea gradului, in caz contrar sunt obligati sa ii plateasca si sa le asigure loc de munca.

Mi-ar placea sa ii avanseze la timp....La locul meu de munca suntem 6 nou-veniti si este foarte ok....daca ar mai veni 2-3, ar fi chiar frumos :good:

Va dati seama, sa iesim asa in patrulare tineri si furmosi, :naughty: enuziasmati, cu zambetul pe buze, si multi pe deasupra, comparativ cu acum 3-4 luni... :emo-box: eee.....!!! :naughty:

Numa' bine !

Modificat de Rober7
  • Apreciez 2
Publicat

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru stabilirea unor măsuri privind încadrarea absolvenților promoțiilor 2012

Această Ordonanță de Urgență se aplică absolvenților promoțiilor anului 2012 ale instituțiilor de formare profesională de apărare națională, ordine publică, siguranță națională.

Acordarea gradelor profesionale și numirea în funcții se realizează cu data de 1 decembrie 2012 și, în lipsa unei oferte de încadrare din partea instituției pentru care s-a realizat formarea profesională, absolvenții pot solicita încetarea raporturilor juridice cu instituțiile respective, fiind exonerați de la plata cheltuielilor prevăzute de angajamentele sau contractele încheiate.

http://www.gov.ro/informatie-de-presa-privind-actele-normative-incluse-pe-agenda-de-lucru-a-sedintei-guvernului-romaniei-din-27-iunie-2012-ora-11-30__l1a117509.html

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Da am vazut si eu.era de asteptat."pa spania la capsuni cu noi".

Publicat

proba orala a fost luni pentru toata lumea.... insa miercuri cei de la clasa de criminalistica au avut examene...din cate cunosc eu de la un prieten care este acum in scoala mi-a zis ca vineri vor pleca acasa si incadrarea va fi la 1 octombrie 2012... si eu va astept la munca... inca vreo 2-3 oameni la sectie sunt bineveniti !!!

Publicat

n-a aplaudatt nimeni? la promotia 2011 stiu ca era bucurie,nebunie, unii plangeau de bucurie ca vacanta se prelungeste si in iarna plangeau ca nu au de lucru......

• Apreciez 1
Publicat

pana la urma s-a adeverit ca ne amana.. acum mai apare un semn de intrebare: cumva,daca vacanta se prelungeste mai mult de 3 luni (sau 6 in cazul de fata specificat in mod expres),exista cumva riscul ca examenul dat acum sa nu mai fie valabil si la data respectiva cand ne va chema sa mai dam odata? cineva imi spunea ca in regulament se prevedea faptul ca daca dupa 3 luni de pauza de la examen nu are loc incadrarea,se va relua examenul si situatia ca inainte de primul... asta chiar ar fi culmea si cea mai mare maxima primita...

• Moderator
Publicat (modificat)

pana la urma s-a adeverit ca ne amana.. acum mai apare un semn de intrebare: cumva,daca vacanta se prelungeste mai mult de 3 luni (sau 6 in cazul de fata specificat in mod expres),exista cumva riscul ca examenul dat acum sa nu mai fie valabil si la data respectiva cand ne va chema sa mai dam odata? cineva imi spunea ca in regulament se prevedea faptul ca daca dupa 3 luni de pauza de la examen nu are loc incadrarea,se va relua examenul si situatia ca inainte de primul... asta chiar ar fi culmea si cea mai mare maxima primita...

nu stiu exact care este regula...dar stai linistit ca gasesc ei o modalitate sa fie bine si sa nu se complice.

banuiesc ca te-ai obisnuit cu tot felul de ordonante si dispozitii scoase peste noapte :clip:

Numa' bine !

Modificat de Rober7
  • Apreciez 1
Publicat

<p>promotiei 2011 , pe timpul cat a'ti fost amanati vi s-au oferit banii (norma de hrana /solda) cat a-ti stat acasa?</p>

Publicat

@Santosh. Pe perioada vacanței la promoția 2011 s-a acordat numai drepturile bănești pentru soldă, însă și acești bani au fost virați undeva în decembrie 2011 pentru perioada iunie-decembrie. Nu știu cum se vor vira aceste sume de bani la promoția 2012 sau dacă se vor vira la timp. Oricum, vacanță plăcută pentru perioada de vară și capul sus pentru ce va urma până în decembrie!

Publicat

Da! Si cum spuneam si-au batut joc de noi in ultimul hal! Ne-au dat sperante cu examenul..ca-l sustinem, ca nu-l sustinem....Si mergea vorba ca daca sustinem acest examen de absolvire, sigurrr ne incadreaza!!! Uite ca nu a fost asa!!! Am ramas cu un gust amar!! Normal, noi care vroiam sa fim angajati la timp, pentru ca sunt persoane (si muulte) care nu-si doreau acest lucru!!! Asta e viata!! Ne meritam soarta!!! :( :(

Publicat

mie imi e rusine de acei viitori politisti(asta daca pot fi numiti politisti) sa spuna ca le e mai bine daca nu sunt incadrati acum... oare de ce ai mai facut o scoala de politie ? ca sa iti doresti sa stai pe bara dupa ce o termini... imi e sila de acei oameni... eu sunt dezamagit ca nu ati fost si voi incadrati la timp... :(

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.