Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Cu tot respectul,inca odata, dar nu cred ca este asa impotant gradul fiecaruia:tu agent,ofiter,sau ce profesie ai si eu ELEV :blink: .Tu ti-ai spus puntul de vedere si eu eu spus ca nu ai de unde sa stii 100% ce se va intampla cu promotia 2012, decat daca faci parte din IGPR-comisia de absolvire.

Faci parte din acea comisie?

• Displace 1
  • Membru
Publicat

daca nu va incadreaza la timp nu stati si asteptati pana va incadreaza :hmmmt: bateti fierul cat e cald :clip: faceti o adunare toti :emo-box: sa nu patiti ce a patit si promotia 2011 :emo-box: iar daca va incadreaza pe voi la timp eu unu, fost absolvent al promotie 2011 actionez in instanta ministerul

Ce legătură are încadrarea celor din promoţia 2012 cu noi?

Eu sunt bucuros şi dacă-i încadrează mâine dimineaţă, nu mă deranjează cu nimic, ba din contra, sunt fericit că vin mai multe forţe în teritoriu.

Dacă noi am avut ghinion, asta nu înseamnă că trebuie să le dorim viitor colegi acelaşi lucru.

Sper să se respecte programul absolvirii şi să vă văd pe toţi defilând, pentru ca apoi să am şi eu cu-i da ordine :naughty:

Succes!!

• Apreciez 3
  • Displace 2
Publicat

Cu totii speram sa fim incadrati la timp.

Sa dea Domnul sa ne vedem cat mai devreme in teritoriu Bogdane! :D

Publicat (modificat)

nu cred ca ati inteles bine ce am zis eu, daca ati vazut din ce am scris, am zis ca: da sa va incadreze!! chiar am dat si un sfat, dar daca asta se va intampla va fi o conditie in plus pentru mine sa mi ating scopul :emo-yessir: asta pentru bogdanel care macar a auzit nickname-ul meu rostit de manea la ultimul careu din scoala , iar pentru nicu nu am ce sa comentez :hmmmt:

Modificat de bulibasha
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

bogdanel ce promotie esti ?

2011, reamânată.

De ce?

Publicat

se-aude tot mai des o alta chestie.. acum nu stiu ce sa zic,dar am inteles ca ar fi datorita faptului ca nu se crede ca sunt locuri pentru campina,sunt iar prea multi... faptul ca dupa examenul asta,nu ne va ridica in grad ci vom fi lasati in asteptare,dar cu toate astea incheiate si ne vor trimite acasa o perioada,probabil pana in toamna.. am auzit zvonul asta si la academie unde am vorbit cu cineva si la fel mi-a spus,ca e posibil sa-i expedieze acasa dupa ce dau licenta.. inca planeaza incertitudine si la frontiera asta se vede chiar si prin prisma faptului ca mai avem 1 saptamana pana la ridicarea propriu-zisa in grad si noi nici macar nu am primit uniformele finale.. e curioasa chestia

• Membru
Publicat

Am dat examenul scris ieri si am avut o speta la contraventionala in care trebuia sa sanctionam un minor de 16 ani.Am o nelamurire,am auzit la unii ca ar fi trebuit sa il trecem pe PV pe tatal minorului in calitate de reprezentant legal (aveam in speta si datele tatalui). Cum e corect?

• Membru
Publicat

Am uitat sa va spun ca la scoala (campina) n-am rezolvat niciodata vreo speta cu minori.

Publicat

bbbogdan daca citeai in OG 2 vedeai ca acolo scrie ca trebuie trecut reprezentantul legal al copilului.si puteai sa-l treci pe reprezentantul legal atat sus la persoana juridica si taiai ce nu corespondea

cat si in descrierea faptei ca nu era gresit.NUMAI BINE!

• Membru
Publicat

Acum sa vazut diferenta intre cluj si campina. La cluj se lucreaza cu spete mult mai grele fata de campina in consecinta la cluj au promovat toti pe cand campina.....

• Displace 4
Publicat

Pacat ca admiterea la cluj e mai usoara ca avem viitori politisti certati cu gramatica. Dar in rest astia de la cluj sunt perfecti.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Acum sa vazut diferenta intre cluj si campina. La cluj se lucreaza cu spete mult mai grele fata de campina in consecinta la cluj au promovat toti pe cand campina.....

Tu esti un etalon al scolii de la Cluj ??? daca da, tind sa cred ca la Cluj se intra mai usor....Partea cu "se dau note mai bune acolo si elevii sunt mai putin pregatiti decat cei de la campina", o stiam, s-a mai discutat....Dar acum iese la iveala cea "cu intratu' in scoala" :naughty:

Numa bine !

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

pai la cj sunt 300 de elevi si la campina 1400 .dupa capu tau unde crezi ca exista probabilitate mai mare de a nu fi promovat examenul?

Publicat

speta de la proba scrisa de la campina a fost facuta la Cluj.Atat de idioti sunt incat au gresit baremul de corectare,la incadrarea juridica cu minor nu si-au dat seama ca ala era minor....deci ce sa le ceri la aia de la Cluj!

• Moderator
Publicat

speta de la proba scrisa de la campina a fost facuta la Cluj.Atat de idioti sunt incat au gresit baremul de corectare,la incadrarea juridica cu minor nu si-au dat seama ca ala era minor....deci ce sa le ceri la aia de la Cluj!

Pai cum asa ??? ca se spune ca "s-a vazut diferenta" intre cei de la Cluj si cei de la Campina... :ner: :ner: :ner:
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Inca nu suntem siguri ca ne incadreaza.la campina nu ne-au spus nimic concret.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.