Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

ai dreptul sa dai de trei ori la rand(adica de fiecare data cand se pregateste o alta promotie pentru absolvire dar pentru a 2 si a 3-a oara parca trebuie sa platesti o taxa pentru examenul de absolvire)...eu sunt promotie 2010 si parca asa se vorbea atunci...

apropo... si eu va astept la munca... am nevoie de colegi de patrulare...bafta !!!

• Apreciez 1
Publicat

din promotia 2011,care a fost incadrata,stiti cumva cei cu medii sub 8 cam pe unde au ajuns?

Publicat

ai dreptul sa dai de trei ori la rand(adica de fiecare data cand se pregateste o alta promotie pentru absolvire dar pentru a 2 si a 3-a oara parca trebuie sa platesti o taxa pentru examenul de absolvire)...eu sunt promotie 2010 si parca asa se vorbea atunci...

apropo... si eu va astept la munca... am nevoie de colegi de patrulare...bafta !!!

in termen de 5 ani maxim de la primul examen picat

• Membru
Publicat (modificat)

Tastez de pe telefon şi infectul de internet îmi dă bătăi de cap.

Rog un moderator să şteargă postările care apar eronat.

20120615_084827.jpg

Modificat de Bogdanel
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Panter cu tot respectul, dar scrie acolo in acel comunicat ca se aduce la cunostina programul cu 2 zile inainte de inceperea examenului.Examenul incepe pe 18 si el a fost emis pe data de 14...Care este treaba cu cele 2 saptamani sau 30 de zile??

Modificat de kocolinos
Publicat

Ce mai cautati si voi nod in papura!!! Luati lucrurile ca atare si cu asta basta!! Asta zic asta ascultam!!! O sa vedem luni la scaoala!!!

Publicat

nimic, stiam noi mai multe decat ei..

Daca citesti in comunicat observi ca este adresat doar catre anumite inspectorate,nu catre toate.Din acele inspectorate se vor prezenta la scoala membri deja desemnati care fac parte din comisia de examinare.Poate de aia alte inspectorate nu au habar

Publicat

colegi tot asa a fost si la promotia 2011,comisile erau deja facute,totul era pregatit si apoi ne.au dat vestea cea mare:plecati acasa!

Publicat

colegi tot asa a fost si la promotia 2011,comisile erau deja facute,totul era pregatit si apoi ne.au dat vestea cea mare:plecati acasa!

e adevarat ca v-au anuntat chiar in timpul unui examen..sau asta e legenda?!
Publicat

Deja e telefonul fara fir.In timpul examenlelor au patit-o promotia 2009.Eu sunt absolvent promotia 2011 si va spun cum a fost la noi,n-o fac cu rea intentie ci doar sa va asteptati si la aceasta parte mai urata cu amanarea

Publicat

Cred ca nu am de unde sa stiu eu 100%, tu sau oricine altcineva cu exceptia celor din IGPR daca ne incadreaza sau nu la timp.Deocamdata suntem in grafic, ne prezentam la scoala si vedem ce va fi.Zvonuri, barfe, ca asa s-a mai intamplat cred ca cu totii suntem satui de ele.

Uite un exemplu: Promotia 2011 a fost amanata 1 an de zile,asta nu inseamna ca ne amana si pe noi, dar exista posibilitatea.Daca pe noi nu ne amana si ne avanseaza la timp, asa cum este si normal si asa cum s-a facut si cu celelalta promotii??

• Membru
Publicat

Bogdanel, ai si paginile 2 si 3?

Nu mi s-au părut interesante paginile 2 şi 3, dar dacă vrei ţi le dau mâine seară când mai sunt de servici.

Publicat

.Daca pe noi nu ne amana si ne avanseaza la timp, asa cum este si normal si asa cum s-a facut si cu celelalta promotii??

care este intrebarea? :huh:
Publicat

care este intrebarea? :huh:

Intrebarea pentru @Panter era una retorica :Daca pe noi nu ne amana si ne avanseaza la timp, asa cum este si normal si asa cum s-a facut si cu celelalta promotii, ATUNCI CE MAI AI DE COMENTAT?

Publicat

intrebare pentru promotia 2011, ei sunt cei mai proaspeti: cum este proba scrisa? cate subiecte sunt? pe ce sa ne axam din asa zisa "tematica unitara" ? in tematica asta unitara am vazut ca sunt itemi si pentru armament.. cat timp dureaza proba scrisa?

Publicat

vad ca sunt luat la misto de un elev kokolinos,eu incerc sa dau un sfat si uite ce patesc. Proba scrisa dureaza trei ore.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

daca nu va incadreaza la timp nu stati si asteptati pana va incadreaza :hmmmt: bateti fierul cat e cald :clip: faceti o adunare toti :emo-box: sa nu patiti ce a patit si promotia 2011 :emo-box: iar daca va incadreaza pe voi la timp eu unu, fost absolvent al promotie 2011 actionez in instanta ministerul :emo-yessir:

Modificat de bulibasha
  • Apreciez 1
  • Displace 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.