Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru activ
Publicat (modificat)

Corect, iar daca in mana e o mare p*** ... te gandesti daca e bine ca te-ai grabit. Bogdanel, eu il cunosc doar sub numele de El Salvadore. Nu stiu cine e cel la care te referi tu :D

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Chestorul Petre Toba i-a anuntat pe inspectorii sefi din Gorj, Dolj, Arges, Olt si Mehedinti sa nu se astepte la surprize intrucat rata de ocupare a functiilor in aceste judete este de peste 90%. Absolventii vor fi orientati spre alte judete.

Modificat de Elvis
Publicat

Corect, iar daca in mana e o mare p*** ... te gandesti daca e bine ca te-ai grabit. Bogdanel, eu il cunosc doar sub numele de El Salvadore. Nu stiu cine e cel la care te referi tu :D

Ben ti-am dat un plus pentru faza cu EL SALVADORE.Am fost in camera cu un coleg din Motru si stiu cateva povesti :lol:

• Membru
Publicat

Eu am fost în cameră cu vreo 4 din Gorj şi am auzit multe despre şeful ăla.

• Membru
Publicat

Stie cineva cate zile stam la scoala?Pe site-ul scolii scrie ca "La data de 28.11.2012 are loc festivitatea de acordare a

gradului profesional şi repartiţia absolvenţilor promoţiei 2012", asta inseamna ca in aceiasi zi este si juramantul, nu?

Publicat

Salut radu189, din ce stiu pe 28 o sa spunem la revedere scolii de politie, deci vom sta 3 zile in scoala.

Publicat

Îmi poate spune vreun coleg din promoțiile trecute cam cât durează repartiția pe județe a tuturor agenților de la ambele școli și cum se desfășoară?

Publicat

Nu stiu la ce te referi , la toata repartitia ? Aceasta poate dura de la 13.30, cam asa dupa masa de pranz, pana la 18-19. Se intra in calupuri de 10 in sala in ordinea descrescatoare a mediilor. Important e sa se ajunga la tine mai devreme ca sa poti alege unde vrei . Succes!!!

Publicat

Da, la toată repartiția mă refeream, să mă orientez cu ce mijloc de transport pot să mă întorc. Fiind din BT, nu am prea multe opțiuni... :hmmmt:

Mersi! :emo-yessir:

Publicat

Nu o să vină, cred. De o filmare cu ceremonia o să fac eu rost și cu bagajele la întoarcere mă descurc eu...așa că nu cred că îi mai pun și pe ei să se învoiască să vină să-și ia "soldățelul" :lol:

Publicat

Sa inteleg ca nu prea ti-a placut sa inveti in scoala si esti pe la sfarsit la repartitie? Pai cam ai de asteptat, mai bine ai vorbii cu un coleg care are masina sa va duceti impreuna :good:, ca altfel o sa ti fie greu.

Publicat

cand e ziua ceremoniei de defilare si repartitia?

cand e ziua ceremoniei de defilare si repartitia?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Sudul,sud-estul impreuna cu moldova au impreuna cam 1300 de locuri.Cam nasol pentru ceilalti.

Publicat (modificat)

Judetele din partea de N-V a tarii, ai idee numarul de locuri?

Modificat de Panter

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.