Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Daca tot a devenit incadrarea oficiala, rugam daca se poate colegii din promotia 2011 sa ne ofere detalii despre cum se desfasoara repartitia, in momentul alegerii locurilor sa nu cadem in vreo capcana de genul: sa vrem una si alegem alta. Multumesc anticipat.

• Apreciez 2
Publicat

La repartizarea din scoala este realtiv simplu, daca ai loc in judetul unde vrei sa ajungi. Ei intreaba, tu raspunzi. Problemele mai mari cred ca apar la repartizarea de la judete.

• Moderator
Publicat

La repartizarea din scoala este realtiv simplu, daca ai loc in judetul unde vrei sa ajungi. Ei intreaba, tu raspunzi. Problemele mai mari cred ca apar la repartizarea de la judete.

Depinde de la un judet la altul....spr exemplu, in judetul meu repartitia s-a facut strict pe baza mediilor, ca in scoala.

adica cel care si-a ales primul Valcea la scoala, si-a ales primul si locul din cadrul IPJ-ului. Am inteles ca nu in toate judetele practica a fost aceeasi.

Publicat

Multumim pentru informatii Bogdanel.

Poti sa ne oferi si niste informatii referitoare la repartizarea de la judete? Cum a spus si NYPD acolo cred ca apar probleme mai mari si ceva referitor la zilele in care avem timp sa ne prezentam la judete si de acolo la comuna unde suntem repartizati. Multumes anticipat

• Moderator
Publicat

La judet, de regula sunt prezenti si sefi sau reprezentanti ai politiilor municipale/orasenesti sau posturilor de politie carora le-au fost alocate locuri pentru a fi ocupate de proaspetii absolventi. Dupa ce fiecare si-a ales "locul de munca", fiecare reprezentant al structurii care a avut locuri alocate, isi "cauta" noii colegi acolo in sala si de aici, se inteleg si convin asupra detaliilor. De obicei, iti mai lasa la dispozitie cateva zile, mai ales daca nu esti din judet, pentru acomodare, mutare, etc...in privinta asta au dat dovada de intelegere

Cel putin asa s-a procedat la mine in judet

:emo-yessir:

Publicat

in bacau,la sedinta de repartizare,au fost prezenti domnul inspector sef,sefii tuturor sectiilor de rurala si tot in ordinea mediilor s-a ales desi eu am patit-o,cu 8,41 am cerut sectia 1 pol rur,mi s-a zis ca nu mai sunt locuri,am luat sectia 6 si s-a ridicat unul cu media mai mica decat a mea,a cerut sectia 1 pol rur si acolo a fost repartizat.si s-a mai stabilit de sefi ca fetele sa fie doar cate una la fiecare sectie.:)

Publicat

gresesti! Sunt fete care sunt si la patrulare dar toti sefii fug de ele,de nici.o culoare

Publicat

La Suceava s-a facut strict in ordinea mediilor. Intai ne-au spus ce locuri sunt disponibile si unde, dupa care au citit mediile in ordine descrescatoare, ne-au lasat timp de gandire si ne-au strigat pe rand.

Nu au fost nereguli, puteti ruga sa vedeti lista cu locurile disponibile ca sa nu fie dubii. E urat sa o iei in freza stiind ca ai invatat la scoala, iar altul care juca fotbal te saluta din mers...

Publicat

la mine la sectie s-au dat 2 fete ca asa a iesit la calcul.amandoua au facut patrulare cot la cot cu restul iar acum cu posturile,amandoua au nimerit niste comune pe la mama dracului,facand stanga cum mergi inspre iad.si nu am auzit niciuna sa se planga in niciun moment:)

Publicat

Baftă la repartiție, vouă celor din promoția 2012, vă așteptăm la treabă. Bucurați-vă de momentele festivității de absolvire și cum spunea user-ul Bogdanel mai sus, serviți masa împreună pentru că veți fi în acea formulă pentru ultima dată. Una e când ții legătura cu o persoană la telefon și alta e când ești lângă ea. Eu unul, țin legătura și acum cu colegii din țară și cred că e un lucru bun. Numai bine și aveți grijă cum petreceți! :)

P.S Aștept cu nerăbdare noul coleg :D, dacă va fi cazul, am auzit că majoritatea agenților din promoție vor fi repartizați în mediul urban.

• Membru
Publicat

Sunt aproape sigur că majoritatea vor fi repartizaţi în mediul rural, altfel nu-mi explic cine va ocupa funcţiile libere rămase la posturile de poliţie.

La mine, unde lucrez, suntem 3 lucrători şi există un loc liber care cică va fi ocupat de cineva din ultima promoţie venită.

Aşa că...vă aştept la mine în celulă!

Publicat

In atentia absolventilor de la Campina: "În conformitate cu prevederile adresei nr. 186013

din 13.11.2012 a Direcţiei Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, s-a dispus realizarea următoarelor activităţi circumscrise repartizării promoţiei de agenţi 2012:

1. Prezentarea absolvenţilor promoţiei 2012 la şcoală, duminică, 25.11.2012, până la orele 20.00;

2. La data de 28.11.2012, festivitatea de acordare a gradului profesional şi repartiţia absolvenţilor promoţiei 2012;

3. Prezentarea absolvenţilor promoţiei 2012 la unităţile teritoriale de repartiţie în data de 03.12.2012, la ora 07.30.

Menţionăm că, în situaţia în care, nu aţi predat toate articolele de echipament este necesar să le aduceţi la sosirea în şcoală."

Sursa: http://www.scoalapolitie.ro/Publice/Anunt.2012.pdf

• Apreciez 1
Publicat

Succes la repartitie absolventilor promotiei 2012 si va doresc sa aveti satisfactia ca sunteti politisti, cu tot ce tine de asta!

• Apreciez 1
Publicat

pentru promotia 2011: tehnicienii criminalisti sunt separati de noi?

da.ei vor intra primii la repartitie
  • Membru activ
Publicat (modificat)

N-am idee cate locuri sunt in jud Gorj, dar am idee ca trebuie sa-l eviti cat poti tu de mult, chiar daca esti de acolo de loc. Te intorci dupa anumite schimbari ;)

Modificat de Ben

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.