Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Eu totusi nu inteleg de ce atata secretomanie...nu se anunta nimic oficial...nu scrie nimic pe site...le place asa starea asta de incertitudine totala!

• Membru
Publicat

Ce sa scrie pe site cei de la scoala din moment ce de la minister nu se aude nimic.Sper ca pana in data de 15 sa stim exact daca ne incadreaza sau nu.Oricum mi se pare ciudat ca nu s-au hotarat in privinta noastra.6 luni nu le-au fost de ajuns probabil.

Publicat

Întrebare pentru colegii de la frontieră: Voi de unde știți că mergeți la școală, a venit ordonanța doar pentru voi?! Din câte știu suntem băgați în aceeași oală, toată promoția 2012. <_<

Publicat (modificat)

pe noi ne`au anuntat de la scoala prin intermediul sefilor de clasa. avem si o lista cu o parte din locurile pentru care putem opta,iar termenul pentru hotarare a acelor locuri este data de 26. chit ca nu s`au postat pe site`ul scolii,informatiile de genul celora mentionate de mine mai devreme nu se dau eronat si fara rost,parerea mea.

Modificat de DoarEu
  • Apreciez 1
Publicat

sper sa nu patiti ca noi.....(promotia "2011") ....cand ofiterii au fost incadrati la data stabilita prin ordonanta iar noi agentii am asteptat pana la 1 mai...

• Apreciez 6
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

cred ca la ei va fi alta situatia....exista mult mai multe zvonuri si mult mai multe rationamente conform carora vor fi incadrati mai repede decat noi. Ceea ce le si doresc, intrucat lipsesc agenti in operativ.

Publicat

si eu sper acelasi lucru...dar ia uita-te la ei cum sar cu minusuri pt ca am spus o realitate =)) :))

• Moderator
Publicat

da, aici chiar nu ai fost rautacios. ai -3, iti dau eu un plus, o sa ramai cu -2 :naughty:

:emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Acum doua minute Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa a declarat la ROMANIA TV, in cadrul emisiunii careia este invitata urmatoarele: PROMOTIA 2012 VA FI INCADRATA CU DATA DE 1 DECEMBRIE!!!

Publicat

asa...incepand cu 1 decembrie. asa scrie si in ordonanta de urgenta. ce e nou? :)

• Moderator
Publicat

Fiti optimisti dragilor .... o sa vina si vremea voastra, cat mai curand sa speram ! Se "aduna cam multe" in ultima vreme, poate e un semn bun :good:

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Marinescu, vad ca deja ti-ai insusit niste expresii interesante din operativ. :D

• Displace 1
Publicat

sunt curios, de politistii disponibilizati daca vor avea castig de cauza in instante...daca si unde vor fi incadrati?scue de off topic.

• Displace 1
Publicat

zvonuri zvonuri zvonuri....nu e nimic concret si oficial...noua ne-a zis dirigintele ca "se preconizeaza" ca pe data de 25 ne vom prezenta la scoala...asa ca si pt cei de la scoala tot zvonuri sunt! Nici ei nu stiu nimic concret. Atunci cand va fi ceva oficial se va posta pe site-ul scolii...sa speram cat de curand..

• Displace 1
Publicat

Marinescu, vad ca deja ti-ai insusit niste expresii interesante din operativ. :D

care ar fi acelea?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Din ceea ce am aflat azi la mru de la mine de la ipj,o sa incepeti munca din decembrie si noi pana atunci incercam sa ne transferam :naughty:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

salariul...ha ha ha...ca pentru incepatori...pana mai tarziu...

Modificat de fiord
  • Apreciez 1
  • Displace 4
  • Membru
Publicat

Înseamna că am ştiut bine ce am spus anterior.

Defilare frumoasă vă doresc :emo-yessir:

Publicat

Multumim Marius!!!

Intodeauna am avut incredere in ceea ce ai spus Bogdanel, si inca o data s-a adeverit... :D Multumesc mult!

Sper sa pastram legatura si pe viitor!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.