Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

E bestial Caschetaru, mi-aș dori să lucrez cu el, dar cred că locul său este la IGP. Văd că e tare agreabil și leagă amiciții rapid.

• Membru
Publicat (modificat)

@ELVIS.

Dar cine te-a informat pe tine mai baiete ca promotia 2012 este pentru rural? Nu am semnat nimic cum ca am fi pentru rural ci pentru O.P.

Daca te dai mare politit banuiesc ca stii sa faci diferenta.O.P nu inseamna numai rural...Multumesc.

Ce îmi place mie când vine vreun tânăr obraznic, atent nevoie mare, la gramatica altora. Şi ne mai dă puţine lecţii, chiar dacă nu ştie nici măcar să pună o virgulă unde trebuie sau chiar nu poate scrie "poliţist" cum trebuie. Dar cu toate astea ne povesteste despre greşelile inexistente şi închipuite din postul unui "militian", îngrijorat că ne face poliţia de râs. :doh:

Modificat de Octavian
  • Moderator
Publicat

Bădărănia și prostia a ajuns să fie distribuită fără discriminare în societatea românească, indiferent de clasa sociala, de studii și chiar de sex.

Iar vorba aia: ”E mai bine să taci, decat să vorbești și să înlături orice dubiu!” se potriveste ca o mănușă acestui parvenit.

Din cauza unor specimene de acest gen, suntem tratați și desconsiderați de cetățeni, un individ născut la 7 ani. Trist!

• Moderator
Publicat

si uite asa s-a mai pierdut un talent... :))

ce repede si-a luat "bann" ! unii chiar ma uimesc. Li se spune ca gresesc, si continua sa o tina una si buna pe a lor.

Probabil e vreun pusti care mai are inca multe de invatat, in primul rand ce inseamna respectul si poate, daca nu a primit educatia necesara de la parinti, il vor cizela primii ani in cariera :emo-box:

• Membru
Publicat (modificat)

În cei doi ani de şcoala am avut ocazia să văd pe platoul şcolii, mulţi copii care nu au ce să caute pe acolo, unii stateau pierduţi si se uitau spre cer, alţi visau ca le vor pica stele pe umar,în cea din urmă categorie cred că se afla juniorii de mai sus, dar în momentul când vor întalni probabil unele spete mai dificile şi nu vor pune puţina dăruire în loc de orgoliu sau să asculte sfatul unor colegi vor da greş......iar când se vor trezi va fi prea tarziu :doh: În sistemul nostru greselile mari nu au ce cauta pentru ca oamenii nu vor spune că a greşit "Ion" ci vor spune ca asa a facut poliţistul acela.

Ei înşişi sunt o greseală!

Modificat de cs777
  • Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Oare ce e în mintea ăluia!?

Sincer, când văd unu mai prost decât mine, îmi tresaltă inima de bucurie.

Publicat

Dragi colegi va multumesc pentru sustinere, dar caschetarul cel destept a plecat din randurile noastre si nu am apucat sa-i dau o replica. M-a amuzat tare mult inversunarea lui si mai ales motivul . Mi-a placut si expresia "mini-politist", mai ales cand este facuta de cineva care nici nu a apucat sa imbrace haina de politist. Mi-ar fi placut sa-l intreb daca stie cum arata un politist care a primit de trei ori distinctia de "politist de onoare al judetului", ce modest sunt, dar il astept pe caschetar in tutela mea.Stima tuturor. :emo-yessir:

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

dar il astept pe caschetar in tutela mea.Stima tuturor. :emo-yessir:

sa nu-mi spui ca e valcean.... :emo-box:
Publicat

Stie cineva cate ceva despre Inspectoratul General pentru Imigrari? ma refer la program de lucru,venituri salariale eventual sau despre activitatea propriu-zisa? Sunt anumite aspecte pe care pe internet nu le-am gasit si poate este cineva de aici coleg sau apropiat de cineva care lucreaza pe acolo si are cunostinta de asa ceva :) . IGI fiind fostul ORI . Multumesc :)

Publicat (modificat)

am citit azi o dispoziţie a ITPF Iaşi cum că se sistează mutările temporar, pentru a se centraliza posturile neocupate, în vederea încadrării promotiei 2012.

Modificat de danpin
dublare post
  • Membru
Publicat

Este adevărat că pe data de 25.11.2012 trebuie să fiţi la şcoală?

Publicat

Asa se aude!! Nimic oficial si sigur!

Zvonurile astea le-au scos cei din promotia 2013, care sunt acum la scoala!!

Acestia sustin ca asa li s-a spus lor!

Publicat

Din cate am auzit cica au adus saptamana trecuta uniformele in scoala pentru promotia 2012. Asteptam sa vedem daca ne anunta ceva oficial

Publicat

Cineva de la academie spunea ca pe 29 noiembrie va avea loc incadrarea , conform ordinului!!!Ati auzit ceva in acest sens? Scrie undeva? ...sau e iar radioshantz?

Publicat

de data asta nu e radio...pe 29 noiembrie ne au chemat la academie in uniforma de gala pt acordarea gradului profesional si repartitie...(la noi s-au dat deja uniformele)

• Apreciez 2
Publicat

Treaba buna. Pe noi, ceilalti 1600 de absolventi, de ce nu ne anunta nimeni..?

Publicat

fac parte din promotia 2013. o sa fiti chemati pe 25 sau 26 la scoala. noi deja am inceput sa recuperam dupa amiezile cursurile pentru acea saptamana care vom sta acasa pentru ca ve-ti veni voi sa va incadreze. Noi vom pleca din scoala pe data de 24, sambata.

• Apreciez 2
Publicat

Multumesc pentru informatii geo24frb. Stiu ca se vehiculeaza data de 25 noiembrie cand suntem asteptati, dar vroiam sa subliniez ca nu mi se pare normal ca o parte din absolventii promotiei 2012 sa fie anuntati, iar restul nu.

Inca astept o pozitie oficiala din partea unitatii de invatamant din care am facut parte.

Pana atunci, totul e radiosant..sau cancan.

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

daca la noi s-a anuntat ...mai mult ca sigur o sa se intample asta si la voi...sunteti mai multi...ajunge informatia mai greu :))

• Apreciez 3
  • Displace 4
Publicat

la fel si la noi (frontiera),deja gata,suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile.. planurile sunt deja facute de plecari,lucruri necesare etc. Am primit si noi o parte din uniforma,mai avem insa destule de primit acolo,deci in momentul de fata,cam asta e problema care ne da mai mari batai de cap,nu data care e deja batuta in cuie :). La noi,juramantul va avea loc pe data de 29 noiembrie

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.