Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

“Deci, noi in anul acesta reparam greseli care au fost facute anii trecuti la adresa MAI. MAI a beneficiat de sume mari in acest an pentru a readuce in echilibru finantarea ministerului. Sigur ca, legat de drepturile de echipament, avand in vedere negocierile purtate cu FNI si Comisia Europeana, am reusit pentru ultima parte a anului am reusit sa alocam o suma mai mica. Dar si aceste drepturi vor fi platite pe masura ce posibilitatile financiare ale statului roman o vor permite. /.../ In acest an am reangajat toti absolventii promotiei de la academia de politie, de anul trecut, care ramasesera pe drumuri, si este vorba de vreo 2.500 de persoane. Tot anul acesta rezolvam, incepand cu 1 decembrie 2012, angajarea tuturor absolventilor academiei din anul 2012. Este vorba despre 2.800 de persoane”, a promis Mircea Dusa.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a participat astăzi, 1 noiembrie, la Baia Mare, la ceremonia de împuternicire în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş a comisarului şef de poliţie Viorica Marincaş

2800 de persoane la academie? :doh:

Publicat

Bogdanel asta macar vorbeste corect, nu se drogheaza etc.

Omul este politician ce asteptari ai.

Publicat (modificat)

Văd că elevii, viitori polițiști, sunt cam îngroziți de faptul că vor lucra la poliția rurală, probabil gândindu-se că nu au nici un club pe la sate... :)) . Se înșală și vor vedea că nu vor scăpa nici o petrecere din cluburile de la țară :) , cei ce lucrează la țară știu de ce . Cu încadrarea stați liniștiți că sunt vacante câte un post de ajutor șef la majoritatea posturilor de poliție din țară.

Modificat de MariusDornianu
  • Apreciez 2
Publicat

@ELVIS.

Dar cine te-a informat pe tine mai baiete ca promotia 2012 este pentru rural? Nu am semnat nimic cum ca am fi pentru rural ci pentru O.P.

Daca te dai mare politit banuiesc ca stii sa faci diferenta.O.P nu inseamna numai rural...Multumesc.

Si chiar daca sunt locuri la SIF, SIC, BIC, etc cu siguranta sefii de acolo isi doresc proaspeti absolventi din Botosani care sa lucreze la Craiova pentru ca au o vasta experienta si cunosc foarte bine infractorii din Dolj!

La circulatie ? Asta da.......Omul asta, vamuitorul, a luat-o razna rau.

Pai daca aveti profil rural de ce va asteptati sa lucrati in urban?

Eu zic sa nu va faceti mari sperante sa nu aveti dezamagiri la fel de mari.

Veti lucra in rural asa cum vi s-a spus.

Efectivele de la posturile de politie au crescut in 2012 cu 30%?????

In Dolj s-au injumatatit adica au scazut cu apropae 50%!

,,990 de politisti la posturile de politie"...........pai numai in Dolj ar trebuii sa lucreze la posturi peste 400 de agenti, Doljul fiind judetul cu cele mai multe posturi de politie, 104!

Vamuitorul Lincu s-a mai trezit inca o data vorbind desi nu are nicio treaba.

Acesta este postul la care ma refer.

• Apreciez 1
  • Displace 6
  • Membru
Publicat (modificat)

Prietene, se vede ca traiesti in lumea ta. Inainte de a-l face pe Elvis baietas, vezi ca are mai multi ani in politie decat ai tu varsta. In al doilea rand, daca traiesti cu iluzia ca, semnand un angajament care te obliga sa lucrezi in structurile ministerului de interne pentru 10 ani vei fi dat automat la o structura de siguranta publica si patrulare din vreun oras, esti foarte naiv. Iti vine sa crezi ca aceste doua litere, aceasta anagrama, OP, include si politia rurala? Stii macar ce inseamna OP? Veti fi dati majoritatea in mediul rural pentru ca acolo sunt functiile vacante.

Modificat de Cristi
Publicat

Caschetarule, oare nu am facut aceeasi scoala?

Noua, asta ni s-a spus, ca o sa fim majoritatea de rural !!! Sau tie, special, ti s-a spus ca ajungem la OP in urban? Posibil sa se fi degradat informatiile pana la tine!!

Ai grija cum te adresezi persoanelor de pe aici! Au ani de meserie mai multi decat ai tu de viata !!!

• Moderator
Publicat

Şi ce este rău în a spera? Haideţi să nu sărim aşa repede pe el şi să-l luăm la şuturi. Este dreptul lui să spere.

Cu timpul se va convinge că postările de aici nu sunt cu răutate, ci se bazează doar pe informaţiile vehiculate în operativ. Singurul lucru pe care ar trebui să-l facă viitorul nostru coleg este să mai renunţe la această atitudine şi încrânceare faţă de colegii săi şi eventual să fie puţin mai atent la modul cum îşi redactează postările. În rest se va convinge cu timpul că postările de aici sunt benevole şi lipsite de interese ascuse datorate invidiei sau oricăror alte sentimente pe care şi le imaginează el.

• Apreciez 1
Publicat

Cu formula asta "mai baiete" sa te adresezi sefului postului de politie la care o sa fi repartizat, caschetarule. O sa devii mâna dreaptă a lui. :))

• Membru
Publicat

Eu oriunde o sa fiu incadrat sper sa am un tutore care sa ma ajute,sa aiba rabdare cu mine.La inceput imi va fi mai greu,dar sper sa ma descurc.

Publicat

si eu vreau un ferari la scara,sa mi se serveasca cafeaua la pat.

Oameni buni,treziti.va la realitate!! E politie nu pensiune

• Apreciez 1
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Eu oriunde o sa fiu incadrat sper sa am un tutore care sa ma ajute,sa aiba rabdare cu mine.La inceput imi va fi mai greu,dar sper sa ma descurc.

Sa stii ca nu o sa iti desfasori serviciul intotdeauna cu tutorele....o sa fii pe tura/schimb si cu alti politisti.
Publicat (modificat)

Diana, tu sigur vei ajunge la coada vacii :)) Ai invatat degeaba, ca tot altii au prioritate B-) ....

Fiecare dupa posibilitati...Mare politist si asta,nu stie sa rezolve nici un puzzle.

Cred ca a fost sub tutela bucatareselor...

Caschetarule, oare nu am facut aceeasi scoala?

Noua, asta ni s-a spus, ca o sa fim majoritatea de rural !!! Sau tie, special, ti s-a spus ca ajungem la OP in urban? Posibil sa se fi degradat informatiile pana la tine!!

Ai grija cum te adresezi persoanelor de pe aici! Au ani de meserie mai multi decat ai tu de viata !!!

Cu formula asta "mai baiete" sa te adresezi sefului postului de politie la care o sa fi repartizat, caschetarule. O sa devii mâna dreaptă a lui. :))

Dragos, vorbesti din proprie experienta?Sunt convins ca DA!

Unii ajung unde vor,altii ca tine...unde...sunt locuri :))

Si inca ceva Dragos, invata putina gramatica...e * SA FII* nu * SA FI *. Nu mai semnaliza daca esti...

Modificat de Caschetarul
  • Apreciez 1
  • Displace 7
  • Membru
Publicat

Vei avea o viata frumoasa in politie. Mi-as dori din suflet sa ajungi sa lucrezi cu mine, ne-am intelege de minune.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Şi ce este rău în a spera? Haideţi să nu sărim aşa repede pe el şi să-l luăm la şuturi. Este dreptul lui să spere.

Cu timpul se va convinge că postările de aici nu sunt cu răutate, ci se bazează doar pe informaţiile vehiculate în operativ. Singurul lucru pe care ar trebui să-l facă viitorul nostru coleg este să mai renunţe la această atitudine şi încrânceare faţă de colegii săi şi eventual să fie puţin mai atent la modul cum îşi redactează postările. În rest se va convinge cu timpul că postările de aici sunt benevole şi lipsite de interese ascuse datorate invidiei sau oricăror alte sentimente pe care şi le imaginează el.

Catalin, un om corect, imi place de el.Bravo! Eu doar dezminteam niste zvonuri si toti ati sarit pe mine: ca nu stiu ce...ca nu stiu cum...Observ ca multi dintre oamenii de aici nu au ce cauta in politia asta, pentru ca ne fac de ras.

Fiecare are dreptul la opinie, nu ma cunoasteti, nu va cunosc, iar daca nu cunoasteti anumite aspecte nu comentati. Multumesc.

Va acord dreptul la replica. :))

Prietene, se vede ca traiesti in lumea ta. Inainte de a-l face pe Elvis baietas, vezi ca are mai multi ani in politie decat ai tu varsta. In al doilea rand, daca traiesti cu iluzia ca, semnand un angajament care te obliga sa lucrezi in structurile ministerului de interne pentru 10 ani vei fi dat automat la o structura de siguranta publica si patrulare din vreun oras, esti foarte naiv. Iti vine sa crezi ca aceste doua litere, aceasta anagrama, OP, include si politia rurala? Stii macar ce inseamna OP? Veti fi dati majoritatea in mediul rural pentru ca acolo sunt functiile vacante.

Cristi, din pacate tu ai ramas pe vremea militiei. Scurt si la obiect. :)

Si nu conteaza cati ani ai de politie, ci cat te duce capul si ce realizezi...

Modificat de Caschetarul
  • Displace 6
  • Membru
Publicat

Esti foarte amuzant, de fapt, chiar ilar. Esti o adevarata somitate intelectuala, sunt convins ca in momentul in care vei intra printre noi, ii vei pune la punct pe toti "militienii" din sistem. Bineinteles, asta cand te va duce capul sa realizezi ca aroganta asta infantila poate duce la sfarsitul carierei tale de politist chiar mai inainte de a incepe.

Publicat

Esti foarte amuzant, de fapt, chiar ilar. Esti o adevarata somitate intelectuala, sunt convins ca in momentul in care vei intra printre noi, ii vei pune la punct pe toti "militienii" din sistem. Bineinteles, asta cand te va duce capul sa realizezi ca aroganta asta infantila poate duce la sfarsitul carierei tale de politist chiar mai inainte de a incepe.

Cristi...Pari un om cu care poti discuta, poate nu ai inteles primul meu post si poate ca nu am avut o atitudine ok...dar vroiam sa dezmint unele afirmatii. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar uita-te putin la gramatica mini-politistului Dragos, care se gaseste el sa imi dea mie o replica.

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

Cu atitudinea asta vei avea de pierdut. Şi probabil că nici pe aici nu vei zăbovi prea mult.

Nu ştiu ce te face să crezi că tu eşti în măsură să pui verdicte privind cine are ce căuta în poliţia asta sau nu, dar din moment ce eşti încă la început, nu te mai grăbi. Le spui celorlalţi că nu te cunosc sau nu cunosc anumite aspecte şi că nu ar trebui să comenteze, dar în schimb tu pui verdicte. Ori este valabil numai în cazul tău sau ar trebui să înţelegem că eşti deţinătorul adevărului absolut?

Nu ţi-o spun cu răutate, dar cu această atitudine vei avea mult de pierdut când vei începe munca, indiferent de ce crezi tu acum şi cât de grozav crezi că eşti.

• Membru
Publicat

Nu vad nimic gresit in gramatica lui drAGO5 si iti garantez ca nu e nici militian si are experienta in politie cat nu ai tu ani de viata, probabil. Insa, ti-am zis, tine-o tot asa. Iti prevad o cariera fulminanta care se va incheia undeva prin Spania, la cules de capsune.

Publicat

Cu atitudinea asta vei avea de pierdut. Şi probabil că nici pe aici nu vei zăbovi prea mult.

Nu ştiu ce te face să crezi că tu eşti în măsură să pui verdicte privind cine are ce căuta în poliţia asta sau nu, dar din moment ce eşti încă la început, nu te mai grăbi. Le spui celorlalţi că nu te cunosc sau nu cunosc anumite aspecte şi că nu ar trebui să comenteze, dar în schimb tu pui verdicte. Ori este valabil numai în cazul tău sau ar trebui să înţelegem că eşti deţinătorul adevărului absolut?

Nu ţi-o spun cu răutate, dar cu această atitudine vei avea mult de pierdut când vei începe munca, indiferent de ce crezi tu acum şi cât de grozav crezi că eşti.

Nu este vorba aici de cat esti de grozav sau nu. Am zis, poate nu am avut o atitudine ok, dar nu suport sa fiu contrazis fara argumente si mai ales de niste mini-politisti care sunt sub nivelul Marii Moarte...gen Dragos.

Nu vad nimic gresit in gramatica lui drAGO5 si iti garantez ca nu e nici militian si are experienta in politie cat nu ai tu ani de viata, probabil. Insa, ti-am zis, tine-o tot asa. Iti prevad o cariera fulminanta care se va incheia undeva prin Spania, la cules de capsune.

Cristi , spre deosebire de tine, nu voi imbatrani agent. :)

• Apreciez 1
  • Displace 8
  • Moderator
Publicat

Eu nu văd cu ce te-a contrazis Dragoş în postul respectiv. Şi nici nu te-a jignit cu ceva, "caschetarul" este username-ul pe care singur ţi l-ai ales. În plus, din moment ce nu-l cunoşti pe Dragoş, nu îmi dau seama de unde ştii ce fel de poliţişt este, ba chiar l-ai jignit gratuit.

• Membru
Publicat

Ce ipocrit.

Probabil se crede important avandu-l pe tacsu' in spate, dar defapt e un nimeni.

Lasati-l ca dupa multi ani va realiza ca nu a fost capabil sa realizeze ceva in viata bazanduse pe fortele proprii si daca va avea 0,1% demnitate si o arma proprie va face ce trebuie.

Publicat (modificat)

hmm... au mai fost situatii cand tatal, politist, a rugat in mod expres ca odrasla caschetara sa nu primeasca arma :slapb:

Modificat de Mateuta

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.