Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

nici la frontiera nu s-a dat nimic din iulie incoace... sunt aproape 4 luni in care nu am primit nimic.. deja e strigator la cer,nici macar nu ne anunta cineva,sa posteze ceva pe site-urile scolilor respective cu privire la situatia aceasta.. practic,am dat examenul si acum suntem chiar ai nimanui,plimbati de colo pana colo fara macar sa primim un semn cu privire la situatia financiara si nu numai,nici macar nu ni se mai comunica vreo noutate sau ceva care sa ne lumineze cat de cat si pe noi cu privire la viitor.. sa spuna "ba,o sa primiti drepturile voastre la data cutare" sau "nu mai primiti nimic si punct".. din punctul meu de vedere,este o lipsa de respect fata de noi..

Modificat de DoarEu
Publicat

Sunt curios cine e colegul de la Cluj care a primit solda că nu am mai primit nimic, din august cred.

Publicat

Nici cei de la Cluj nu au primit nimic. Nu cred ca mai primim solda din moment ce nu mai suntem elevi, contractul cu scoala este terminat acum ramane doar la alegerea ministerului daca ne angajeaza sau nu. Cel putin eu asa am inteles.

Stie cineva daca s-au scos locurile pe judetul Suceava ? si daca da cate locuri s-au aprobat?

Publicat (modificat)

Stiu doar de maramures,56 de functii. Intereseaza-te la ipj, la resurse umane si ei iti vor comunica acest aspect cu privire la numarul de functii.

Modificat de Panter
Publicat

Un coleg din Suceava a postat pe facebook ca la suceava sunt 50 de locuri. Cica a vb insp. sef la Impact fm

Publicat

Nu va mai agitati atat in privinta locurilor.Chiar daca s-au anuntat in unele judete locurile la radio nu stiti un lucru pe care l-am aflat si eu de un politist care sta sa iasa la pensie si anume: sa zicem ca pe judetul x sunt anuntate 50 de locuri,multe din aceste locuri vor fi ocupate inainte de incadrarea nostra.Mai exact au foarte multi politisti in activitate dosarele de transfer.Cunosc multi care vor sa plece de la Bucuresti in judetul de "bastina" ca sa zic asa si se vor muta la cerere inainte sa ne incadreze pe noi.Daia de exemplu pe Olt unde sunt cei mai multi din scoala nu se scot decat 4-5 locuri.In realitate ele se scot mai multe dar vor fi ocupate de altii care se transfera la cerere inainte de incadrarea noastra.

• Displace 1
Publicat

Degeaba spune chiar și un inspector șef că se vor scoate X locuri pe un județ dacă I.G.P.R.-ul nu le aprobă.

Nu trebuie să dați crezare unor astfel de zvonuri, sau zvonurilor în general, că în ministerul ăsta totul se schimbă de pe o zi pe alta și o știți încă din școală.

Trebuie să așteptăm ordonanța, negru pe alb, cu locurile și că ne încadrează. Până atunci, vorbe goale.

• Apreciez 1
Publicat

Are dreptate ionutptk!! Nu mai incepeti cu zvonurile ca de fiecare data!!!

Publicat (modificat)

locuri sunt destule si pentru voi...nu va faceti probleme....ca si numar sunteti aproape cat noi..(promotia 2011) ...si tind sa cred ca in mare parte se vor pastra cifrele pentru judete cat au fost si la noi...cu mici modificari....mai ales ca majoritatea locurilor pt voi sunt pentru rural exact ca la noi

de exemplu la postul de politie unde sunt acum, ni s-a spus de seful sectie ca in decembrie va mai veni un absolvent....si sunt n cazuri de genul asta ...

mai aveti putin....mai ales ca examenele deja le-ati dat nu mai e niciun stres...decat repartitia....va asteptam la posturi...salut :emo-yessir:

Modificat de Marinescu
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Nu vreau sa va dezamagesc, dar cate locuri pentru absolventi sunt in fiecare judet nimeni nu stie cu siguranta, cu atat mai putin inspectorii sefi.

Ca stiu cate functii au libere si ca si-ar dori tot atatia absolventi este cu totul alta treaba.

O sa va dau un exemplu - la Dolj sigur vor fi in jur de 100 de functii libere dupa ce sefii de post isi vor fi ocupat functiile.

Daca cine crede ca 100 de tineri politisti va aproba IGPR-ul sa vina la Dolj este naiv.

Nu mai este mult pana in decembrie.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

luati-va adio de la incadrea pe 1 dec....tocmai a zis Ponta la pro tv

ca nu mai sunt bani pentru o parte din pensii...spitale si MAI.

Publicat

"Prioritatea numarul unu in acest moment a Guvernului este finalizarea anului 2012, pentru ca incepand cu 15 noiembrie, asa s-a prevazut anul trecut in buget, nu exista nicio resursa pentru functionarea spitalelor, pentru ministerul Administratiei si Internelor, pentru o parte din pensii..."

Citat din emisiunea difuzata pe protv in care a fost invitat Ponta.. Ar fi culmea,culmea culmilor.. Tare mi-e si mie ca deja au inceput cautari de scuze pentru ca termenul sa fie decalat pana in 2013.. Este incredibil..

Publicat

Daca tin bine minte tot Ponta a zis ca incepand cu data de 1 dec. o sa incadreze elevii din scolile de politie. Ce sa mai credem?

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Marţi 23.10.2012, Camera deputaţilor a adoptat în calitate de cameră decizională, un proiect de lege ce vă priveşte direct:

CAMERA DEPUTAŢILOR

L E G E privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 37/2012 pentru stabilirea unor măsuri privind încadrarea absolvenţilor promoţiilor 2012 ale instituţiilor de formare profesională iniţială din sistemul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională

Camera Deputaţilor adoptă prezentul proiect de lege.

Articol unic. - Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37 din 27 iunie 2012 pentru stabilirea unor măsuri privind încadrarea absolvenţilor promoţiilor 2012 ale instituţiilor de formare profesională iniţială din sistemul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 441 din 3 iulie 2012.

Acest proiect de lege a fost adoptat de Camera Deputaţilor în şedinţa din 23 octombrie 2012, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.

p. PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR

Viorel Hrebenciuc

Sursa: website-ul Camerei Deputaţilor

• Apreciez 2
Publicat

Obiectul de reglementare îl constituie stabilirea unor măsuri privind încadrarea absolvenţilor promoţiilor 2012 ale instituţiilor de formare profesională iniţială din sistemul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, cu precizarea că acordarea gradelelor profesionale/militare, repartizarea şi numirea în funcţie a acestora se realizează până la data de 1 decembrie 2012.

http://www.cdep.ro/comisii/aparare/pdf/2012/rp378.pdf

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.