Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

In orasul meu,toti politistii locali sunt niste burtosi (peste 100kg),unul cred ca depaseste 150 (nu exagerez). Imi amintesc ca-mi povestea cineva ca s-a oprit in fata primariei,a injurat si a fost luat la tura de un specimen (asa-numit politist local) burtos...e vorba de cel cu peste 150 kg. Nici nu a putut sa-i faca cv,ca respectivul a luat-o la fuga,iar "omul legii" nici nu putea sa se deplaseze :ner: :ner:

Publicat

In OG nr.17/2012 se specifica destul de clar, zic eu ,faptul ca ABSOLVENTII care nu au fost incadrati beneficiaza de norma de hrana, iar ELEVII aflati in ultimul an beneficiaza doar daca sunt in practica...asa ca in mod normal ar trebui sa primim norma de hrana...faceti diferenta va rog intre absolvent si elev in ultimul an...

Publicat

asa zic si eu ,tot asta e si parerea mea.sau cel putin asa am inteles din OG. 17/2012.ramane de vazut ce suma va intra pe carduri,daca va intra;))

Publicat

Da, beneficiază de norma de hrană numai daca institutiile publice la care urmeaza sa fie incadrati organizeaza cursuri de formare profesionala si absolventii participa la aceste cursuri. La ce cursuri să mai participăm? :))

Publicat

Intrebare pentru Bulibasha (sau ceti din promotia 2011): stie cineva exact daca vom primi uniformele noi (cele care le da inainte de incadrare) vor fi pe masura ? dat fiind faptul ca s-au luat masurile de 2 ori:)). Si pe langa unifoma mai primim ceva ? ca am auzit variante si variante 1, 2, 3 saci:))? Ma intereseaza sa stiu pentru ca stau foarte departe si vreau sa vad daca pot merge cu ele pe tren sau.. sa plec cu cineva cu masina.

Publicat

Uniformele noi o sa fie dar la masura cel putin la noi promotia 2011 a fost "circ"'(ori prea mari ori prea mici).Uniforma completa e voluminoasa,iti recomand sa vii cu masina daca ai aceasta posibilitate.

Publicat

multa sanatate,urari de bine si o diploma de competente profesionale!(asta mai primesti).te sfatuiesc sa mergi cu o masina sau daca nu sa trimiti cei 4 saci cu cineva care vine cu auto pentru ca e destul de nasol sa cari atata uniforma( urc-o in tren,coboar-o aglomeratie).si la marimi in general se respecta.(asta inseamna bluzon interior,matlasata,scurta imblanita si pantofi).La restul Dumnezeu cu mila..cel mai bine o sa va vina costumul de reprezentare,pe care o sa il purtati doar la juramant.In rest, cum se zice in teren, totul tine de orientare...

• Apreciez 3
Publicat

:ner: Mersi mult de sfaturi. Acum ramane sa ne mai incadreze in Dec. (daca ne incadreaza binenteles)

Publicat

Mai bine nu luati decat ce articole de imbracaminte aveti nevoie! Ei o sa va dea toate cacaturile pe care nu le veti purta si costa o gramada de bani si o sa luati bani de haine peste 2 ani....

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Are dreptate Mateuta,o sa vedeti pe parcurs ce va mai trebuie si o sa le luati atunci..Daca se mai schimba si uniformele o sa ramaneti cu un dulap de haine nefolositoare(si care costa,nu gluma!)..Acum luati strict pentru iarna ca pana la primavara mai este.. Succes!

• Moderator
Publicat

Nu poti lua doar ce vrei tu. La incadrare ti se da echipamentul complet, fie ca lucrezi la Rutiera sau la CCO.

Ideea este sa nu acceptati articolele de echipament care nu vi se potrivesc. Cereti sa faceti mentiune in fisa de echipament ca refuzati sa primiti marimile necorespunzatoare.

• Membru activ
Publicat

Echipamentul complet se acorda doar celor de la OP, Rutiera si Transporturi. Restul au primit doar tinuta oficiala. Cel putin asa a fost la noi si la alte promotii dinaintea noastra.

• Moderator
Publicat

Poate ca lucrurile s-au mai schimbat, dar mai sus, un coleg de curand absolvent, scria ceva de 4 saci de echipament...

Publicat

hmm,bobocii sa ceara sa se faca mentiune in procesul verbal al fisei de echipament ca nu se potrivesc marimile..prima oara cand se intalnesc cu Maria-Sa magazionerul... Eii,incep sa rad induiosat...lasa,ei sa fie sanatosi...ca experienta o sa tot adune..

Publicat

Atunci sa le refuze pe majoritatea pe motiv ca nu corespund marimile numai sa fie atenti la ce semneaza. Un coleg de promotie mi-a spus ca el figureaza cu tot echipamentul luat desi din scoala am primit 2 camasi, iar pe fisa are mai multe........ si nu numai la camasi. Aia de la echipament din scoala sunt stat in stat, le prinde sa li se mai dea peste nas

Publicat

Atata timp cat e un comisar-sef pe acolo, sef birou API, nu prea ai cum sa faci vreo figura...Imi amintesc niste episoade destul de nasoale cu el, cand tipa la niste diriginti ca sefii de clasa nu adusesera nu stiu ce tabele....

Publicat

Nu cred ca le putem refuza... tin minte cand ne-a dat uniformele la inceputul scolii... marimile erau jalnice in pantalonii mei incapeau doi ca mine si am incercat sa-i schimb... nu prea a mers, la fel am patit si cu haina de iarna si cu camasa de iarna... nu cred ca v-a fi diferit acum.Sper macar sa ne dea pantalonii si bluzonul de servici pe masura.

Publicat

Nu a intrat nimic m-am uitat acum 20 min.Nici luna trecuta nu a pus solda lunara si nici luna asta.

Publicat

Cum adica sa nu poti refuza? Eu unul m-am certat copios cu aia de la haine ori de cate ori am sesizat anumite nereguli. :)

Imi bagau pe cat o pereche de pantaloni de apa adanca, si foarte mari in talie...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Referitor la solda... am vorbit cu cineva din scoala ieri si banii primiti in august au fost pe luna iulie.Din luna iulie cica am terminat contractul cu scoala(nu mai suntem elevi) deci nu mai primim solda lunara. Promotia 2011 a primit solda deoarece ei nu au dat examenul final iar in perioada de amanare erau inca elevi, noi am dat examenul deci... din cate am intele eu nu mai primim nici solda pe lunile in care suntem amanati. Cam atat stiu daca stie cineva mai multe... astept raspuns.

Publicat

Un coleg de la Cluj mi-a zis azi ca el a primit solda. Ei o primesc si noi nu?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.