Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Prima oară când am auzit de faza cu 1 octombrie a fost atunci când a venit ordonanța prin care ne-au mai ținut pe noi o săptămână la școală și au fost încadrați cei din promoția 2011.

Publicat

A fost o sedinta la Ipj Dambovita...si s-a spus ca pe 3 decembrie o sa fim la locurile de munca!!! ;)

Publicat

daca OUG e ca pe 1.12.12 sa va incadreze , incepand de atunci o sa fiti incadrati, nu va mai imbatati cu apa rece ca o sa fie mai devreme, asta e adevarul :(

Publicat

Stie cineva daca primim norma de hrana pe lunile septembrie octombrie noiembrie? ( promotia 2012).

Publicat

este ceva oficial bulibasha?...stii tu ceva cum ca am primi sau nu? de unde stii ca se vor primi doar 40 lei ?

Publicat

Poliţia Română a primit un număr de 2800 de posturi ce pot fi ocupate de absolvenţi, dar şi de alţi poliţişti din alte unităţi de poliţie (ex. IGPF)

Cei 1600 de agenţi de poliţie de la Şcoala de Poliţie Câmpina vor fi repartizaţi la mai multe structuri de poliţie, în special din mediul urban, în funcţie de deficitul de personal şi de starea infracţională.

Publicat

1. Cei de la Pro Lex nu au mai precizat și de Școala de Poliție Cluj și au spus așa, per total câți suntem în promoție, 1600.

2. Cred că au greșit și când au scris că vom fi încadrați în special în mediul urban, având în vedere că după reorganizarea Poliției Rurale se vorbea de deficitul de personal din cadrul acesteia. Nu cred că în vreun județ există un deficit mai mare de personal în mediul urban decât în cel rural.

3. Cred că e și asta încă o ”gogoașă” ca să dovedească faptul că ei se ”preocupă” de soarta noastră. :emo-yessir:

Publicat (modificat)

Stiu pentru ca am fost si eu in situatia ta/voastra.

Modificat de bulibasha
Publicat

In OG nr.17/2012 (din 23 aug) scrie ca v-om primi norma de hrana in lunile septembrie-noiembrie, de asta am intrebat. Poate am iteles eu gresit.

Apropos am vazut ieri seara (21.09.) cand a zis Ponta ca incepand cu data de 1 dec. v-a angaja tata promotia 2012 politie. Si ca majoritatea locurilor sunt pentru mediul rural deoarece este deficit. Dar sincer nu stiu daca sa cred... nu ar fi prima data cand minte. :ph34r:

• Displace 2
Publicat

la promotia 2011 au fost alte cauze pentru care ne-au amanat 10 luni.voi aveti noroc cu rerereorganizarea asta a politiei din mediul rural pentru ca s-au creat niste functii noi; in timp ce noi asteptam sa se elibereze functii la voi s-au creat..e o mare diferenta.si in legatura cu banii, nu va faceti sperante,va vor da doar solda.eu zic ca mai mult ca sigur va incadreaza la 1 decembrie pentru ca e mare nevoie de oameni dat fiind deficitul si programul pe care il au acum lucratorii de la posturi.deci bucurati-va cat mai puteti de vacanta ca din decembrie va astept la munca!

Publicat

SECTIUNEA a 3-a

Reglementari privind statutul absolventilor promotiilor 2012 ale institutiilor de formare profesionala initiala din sistemul deaparare nationala, ordine publica si siguranta nationala

Art. 9. -

(1) Prin derogare de la prevederile art. 2 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 37/2012 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea absolventilor promotiilor 2012 ale institutiilor de formare profesionala initiala din sistemul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, absolventii promotiilor anului 2012 ale institutiilor de invatamant superior de formare profesionala initiala cu profil medical din sistemul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala sunt repartizati la unitati si numiti in functii

(2) In perioada septembrie-noiembrie 2012, absolventii promotiilor anului 2012 ale institutiilor de formare profesionala initiala din sistemul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala care nu intra sub incidenta dispozitiilor alin. (1) beneficiaza de indemnizatia si drepturile de hrana acordate in cuantumul stabilit pentru anul 2012, potrivit prevederilor legale in vigoare, elevilor si studentilor aflati in ultimul an de studii in cadrul scolilor militare de maistri militari si subofiteri, respectiv academiilor si institutiilor de invatamant superior, dupa caz, precum si de drepturile de cazare si de transport, numai daca institutiile publice la care urmeaza sa fie incadrati organizeaza cursuri de formare profesionala si absolventii participa la aceste cursuri.

Citeste mai atent

Publicat

In perioada septembrie-noiembrie 2012, absolventii promotiilor anului 2012 ale institutiilor de formare profesionala initiala din sistemul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala care nu intra sub incidenta dispozitiilor alin. (1) beneficiaza de indemnizatia si drepturile de hrana acordate in cuantumul stabilit pentru anul 2012

Publicat (modificat)

eu unul,daca as fi fost ministru de interne,as fi dat afara tot personalul adus dp strada si as desfiinta politia locala,suplimentand pe cea nationala in acelasi timp,ca si asa-s pupincuristi (scuzati termenul).

Modificat de yi12345
  • Moderator
Publicat

Nu există ”poliție națională”, există doar Poliția Română.

Prin folosirea acestui termen nu faceți altceva decât să acordați legitimitate localilor și să contribuiți la confuzia percepută de populație.

Renunțați la această denumire născocită și folosiți denumirea oficială a acestei instituții.

• Moderator
Publicat

E mai bine pentru noi toți, măcar noi să folosim denumirea corectă și să contribuim cât putem la diferențierea polițiștilor de acești impostori locali.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.