Jump to content
POLITISTI.ro

Despartirea Internelor de Administratia publica  

236 voturi

1. 1. E benefica separarea Internelor de Administratia publica?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ar fi o întoarcere la normalitate această separare. Să sperăm că se va realiza.

Publicat

1. Un avantaj pe care îl văd eu aşa cum mai postat este dezmembrarea definitivă de aceşti lingăi-paznici care au avut tupeul să se creadă poliţişti.
  2. Un alt avantaj va fi depolitizarea (să sperăm) cel puţin aşa a promis prim-ministrul
  • Apreciez 1
Publicat

Votul a fost dat pana acuma doar de politisti,cand o sa intre localii o sa dea si ei vot negativ.

Referitor la acest statut al cocalocalilor,tot asa se vor numi sau isi vor schimba numele de pol locala?

Inca o intrebare,cu privire la numere de inmatriculare al autovehiculelor ministerului,aceste se vor schimba? inainte de comasarea acestor ministere,ce initiale aveau masinile la placutele de inmatriculare?

• Apreciez 4
Publicat

Ar fi benefica despartirea de administratie,demult trebuia sa se realizeze

Am fos trasi inapoi de uniunea acestor ministere parerea mea

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Nu își vor schimba denumirea cât timp nu va fi abrogată legea aia prin care le-a fost acordată.

Înainte numerele de la autospeciale aveau doar inițialele MI. Dar asta e cea mai minoră și nesemnificativă problemă.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Nu există niciun macar un minor dezavantaj pentru politisti, daca se realizeaza aceasta separare.

Publicat (modificat)

38 de "musafiri" se uită chiar acum pe acest topic ca să vadă ce părere au poliţiştii despre această "despărţire". :naughty: Da ştiu că suntem căutaţi nu glumă...... :ner: Later edit sunt 49 acum..... :P

Modificat de Dan
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Această separare ar fi un pas uriaș către scoaterea poliţiei din luptele politice, depolitizarea instituţiei și deconectarea poliţiei de la interesele clientelei politice.

Stimă!

Modificat de Anonymous
  • Apreciez 1
Publicat

Atat timp cat exista simbioza dintre Interne si Administratie implicarea politicului era totala.Prin aceasta despartire se poate realiza acea neutralitate de care trebuie sa dam dovada cu privire la cei implicati politic.Ar fi ideal ca dupa fiecare votare sa spunem < Pleaca ai nostri...Vin ai nostri ! >

• Membru
Publicat

Sper sa ne indreptam spre normalitate!

Cocalarii de la locala nu ne mai pot numi nici macar colegi de minister!

Sper ca Ioan Rus sa ii oblige sa le schimbe numele!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Deci s-a despartit administratia de interne?

Încă nu e sigură treaba. Cert este că au fost nominalizați doi miniștri, separati, unul pentru interne și altul pentru administrație.

Să sperăm că așa se va întâmpla.

Publicat

Sper sa nu tina prea mult nebunia asta si sa revina totul la normal... sau cat mai aproape de normal...

• Membru
Publicat (modificat)

La care nebunie te referi?!

Modificat de Cristi
Publicat (modificat)

Inca o intrebare,cu privire la numere de inmatriculare al autovehiculelor ministerului,aceste se vor schimba?

Daca vor sa nu mai cheltuie bani, ii pot schimba numele in Ministerul Afacerilor Interne ( desigur, asta-i o problema aparent minora, dar pe care se vor cheltui bani ). Pe modelul majoritatii statelor de pe Pamantul asta greu incercat.

Si in plus mai trebuie schimbate si legitimatiile ( asta daca nu se schimba anual, iertata-mi fie necunoasterea ) impreuna cu parti din uniforma unde exista acronime ( emblemele brodate parca ? ). Si ma rog, alte plachete, insemne, etichete, si ma rog.. pe unde s-o mai fi pus MAI.

In plus, legat de "politia" locala... ceva imi spune ca va fi mai dificila ( sau chiar imposibila, sper ) procedura aceea licentioasa de trecere a OPului si a Rutierei in subordinea "alesilor" locali. Ori e politie, ori nu mai e politie.

Cat despre aceasta masura... imi permit o opinie personala, si sper sa nu ofenseze pe nimeni: Noul guvern va face tot posibilul sa atraga cat mai multi votanti in alegerile de anul acesta, si va lua masuri populare pentru consolidarea electoratului bugetar. Adica se intorc procentele in salariu si se indreapta atentia spre pensionari ( un electorat disciplinat si omniprezent la vot ).

Si ca un post scriptum: sa nu uitam ca don' Presedinte a avut intotdeauna fler.

Modificat de eldoc
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Doamne...se vede ca sunteti copii. Auzi ce ii intereseaza pe ei, placute de inmatriculare si legitimatii. Dragii mei, sunt implicatii mult mai profunde intr-o eventuala scindare a M.A.I.-ului, implicatii de care veti beneficia si voi, insa nu veti realiza acest lucru, pentru ca nu ati prins ciuma administratiei "colege".

• Apreciez 1
Publicat

:-) oricat de aiurea ar suna...la separarea ministerelor .... interne si administratie ... politistii locali vor "avansa" pe treptele sociale ..apartinand vadit un un minister ..iar politia romana va scapa ( cel putin aparent ) de jugul politic.

PS: asta ca sa ma aflu`n treaba--> Cheers... etrmin berea si ma culc ...bancile lucreaza maine :-(

• Displace 2
  • Membru
Publicat

Stati voi linistiti, pentru ca problema placutelor de inmatriculare sau a insemnelor, ori alte asemenea lucruri, e cea mai mica problema.

Si cand am trecut de la MI la MIRA și de la MIRA la MAI, nu s-a intamplat asa totul peste noapte, ma refer la schimbarea si modificarea titulaturilor, placutelor, emblemelor, etc.

Foarte tare aceasta ipoteza a ”avansarii” localilor. Mergand pe aceeasi logica daca i-ar trece la ministerul mediului si al padurilor e tot o ”avansare”, pentru ca au un minister numai al lor. Buna gluma! :lol:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.