Jump to content
POLITISTI.ro

Antrenament proba aruncarii mingii medicinale

IonutCristi

Recommended Posts

Va salut! Sunt un viitor candidat la Academia de Politie si vreau sa va cer voua,cadeti la Academie/celelalte Scoli de politie cateva sfaturi cu privire la un antrenament bun pentru proba sportiva mentionata si in titlu,si anume aruncarea mingii medicinale. Scuzele de rigoare daca nu am postat in locul potrivit,dat fiind faptul ca sunt nou pe forum.Am cautat pe google/yt/alte forumuri si nu am gasit nimic concret care m-ar putea ajuta..mentionez si ca mi am cumparat o astfel de minge cu care momentan arunc doar 6 m.Multumesc anticipat! :emo-yessir:

Edited by IonutCristi
  • Member

Fa putina forta si dupa exerseaza foarte mult tehnica,tehnica face 70% din aruncare,daca o arunci spre directia in jos normal ca nu ajunge departe.P.S. putin nu e cu sensul normal :D

• Upvote 1
  • Active member

nu prea avem cum sa iti explicam metodele de aruncare sau tehnica.... 
e miscarea aproape identica cu cea de la fotbal cand bati out.... exact cum spunea Dany763, incearca sa faci un pic de antrenamente pt forta si continua sa exersezi cu aruncarea... "Repetitio est madre studioum" (nu stiu daca am scris bine, dar intelegi tu ideea)
Intr-un an ai timp sa iti imbunatatesti aruncarea cu un metru, stai linistit

Cauta pe YouTube : Antrenament academia de politie . Uita-te la clipul lui Angel Fitness! O sa vezi ca iti recomanda sa faci flotari diamant si tractiuni la bara.