Jump to content
POLITISTI.ro

Antrenament proba aruncarii mingii medicinale


IonutCristi

Recommended Posts

Va salut! Sunt un viitor candidat la Academia de Politie si vreau sa va cer voua,cadeti la Academie/celelalte Scoli de politie cateva sfaturi cu privire la un antrenament bun pentru proba sportiva mentionata si in titlu,si anume aruncarea mingii medicinale. Scuzele de rigoare daca nu am postat in locul potrivit,dat fiind faptul ca sunt nou pe forum.Am cautat pe google/yt/alte forumuri si nu am gasit nimic concret care m-ar putea ajuta..mentionez si ca mi am cumparat o astfel de minge cu care momentan arunc doar 6 m.Multumesc anticipat! :emo-yessir:

Edited by IonutCristi
Link to comment
  • Member

Fa putina forta si dupa exerseaza foarte mult tehnica,tehnica face 70% din aruncare,daca o arunci spre directia in jos normal ca nu ajunge departe.P.S. putin nu e cu sensul normal :D

  • Upvote 1
Link to comment
  • Active member

nu prea avem cum sa iti explicam metodele de aruncare sau tehnica.... 
e miscarea aproape identica cu cea de la fotbal cand bati out.... exact cum spunea Dany763, incearca sa faci un pic de antrenamente pt forta si continua sa exersezi cu aruncarea... "Repetitio est madre studioum" (nu stiu daca am scris bine, dar intelegi tu ideea)
Intr-un an ai timp sa iti imbunatatesti aruncarea cu un metru, stai linistit

Link to comment

Cauta pe YouTube : Antrenament academia de politie . Uita-te la clipul lui Angel Fitness! O sa vezi ca iti recomanda sa faci flotari diamant si tractiuni la bara.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.