Jump to content
POLITISTI.ro

Direcţia de Relaţii Publice din MAI - specializată în incompetenţă


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Dacă nu aţi aflat până acum, în structura măreţului Aparat Central al Ministerului Afacerilor Interne există Direcţia Informare şi Relaţii Publice care este specializată în conceperea, organizarea, conducerea şi controlul activităţilor de informare şi relaţii publice, realizarea publicaţiilor, realizarea filmelor şi materialelor audiovizuale cu privire la domeniul specific, precum şi în analizarea permanentă a efectelor mediatice produse de misiunile şi acţiunile întreprinse de personalul MAI.

Lucrătorii acestei Direcţii sunt cei care în perioada când funcţia de ministru era ocupată de Gabriel Oprea compuneau şi publicau acele comunicate de presă sterile în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină (ex. "ministrul se întorcea de la o activitate în cadrul unei instituţii din domeniul securităţii şi ordinii publice") cât şi cele anterioare, în care prezentau zilnic discursurile şi activitatea fostului ministru într-o formă similară cu "Mareţele realizari ale "iubiţilor conducători" din Epoca de Aur". 

Pentru a dovedii că Aparatul Central al MAI este specializat în incompetenţă, astăzi Direcţia Informare şi Relaţii Publice a publicat un comunicat oficial referitor la suplimentarea numărului de poliţişti în cadrul FRONTEX în care au consemnat următorul enunţ: 

"detașarea a 30 de polițiști de la Poliția Națională și de la Poliția de Frontieră".

Puteţi vedea aici comunicatul ori în captura de ecran de mai jos:

incompetenta-mai.png.ebbefb09686476541d3

Vă puteţi imagina aşa ceva?! 
Aceşti incompetenţi NU CUNOSC titulatura oficială a principalei structuri din acest minister, a cărei denumire este POLIŢIA ROMÂNĂ şi îşi permit să-i stâlcească numele în comunicate oficiale. 
Aşa-zisa "specializare" a celor din această Direcţie de Relaţii Publice nu poate fi apreciată decât ca o glumă deplasată, în cea mai nepotrivită poziţie. De fapt, e un atac direct la adresa acestei categorii profesionale a poliţiştilor şi a instituţiei din care fac parte, ce se resimte ca o jignire directă. Prin asemenea derapaje intolerabile şi ofensatoare, cei din MAI oferă o legimitate gardienilor locali de la primărie ce trăiesc cu impresia că şi ei sunt tot poliţişti. 

  • Upvote 9
Link to comment
  • Moderator

Nu cred că e nevoie, a devenit ceva de notorietate faptul că în MAI şi în special în Aparatul Central au fost angajaţi direct pe bază de cumetrii, relaţii şi pile, tot felul de nepoţi, nepoate, neveste, amante, fine, mătuşi, naşi, unchi etc. Fenomenul angajărilor din sursă externă peste tot în lume a generat incompetenţă şi corupţie, pentru că se desfăşoară doar în baza influenţei din sfera politică. Sunt sigur că şi în cazul ăsta, autorii sunt nişte "specialişti".

Link to comment

Incompetenta ridicata la nivel de arta. Aici trebuie inclusi si liderii de federatii care nu stiu ca politia nationala nu exista si sper din tot sufletul sa nu existe niciodata.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.